Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Горе поменути тренер Николић нема муда да води било који"велики" клуб где је притисак резултата и где се и најмања ситница увеличава микроскопом.Ово стање је последица јадног и бедног рада УПРАВЕ и заклањања иза смрдљивих АКТУЕЛНИХ политичара.Кад и кога су доводили од тзв играча и тренера Пичкурине(јуриш резултат са 1 тзв. шпицем)Никад Звезда у историји није играла зихерашки на Маракани??Криза је нема пара али то није изговор да купујеш по принципу "дај шта даш".Какве бре усране спортске комисије,спортски директор све ИНДИЈАНЦИ уместо да сад "селектирају" играче за други део сезоне и читаву идућу они се препуцавају преко својих новинара мегафона у разним медијима укључујући и тзв звездашке портале.Ову агонију решава једино и само приватизација у њеном најсуровијем облику-без трунчице милости према сваком.Крими-џими прича у и око клуба почев од  ликова који седе у садашњој управи преко трибина и све по вертикали до хигијеничара може само да се разјури!Другог решења нема.
Ако је тако, у чему је предност Славише над Николићем? Што слуша ЕКВ и има "храбре" тактике? Николић је сада недовољно прослављен тренер, зато му и није дата шанса. Да је био селектор Азербејџана с 2 победе и 8 пораза можда би га тад звали?! Тако да се нећу и не могу сложити с тобом.

Остало подржавам.

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Предности нема осим попуњавања биографије.Зихераш - пичка за њега је и Пижон са оним кршинама
на терену изгледао БУНДЕС напад до последњег атома снаге!
Помаже Бог браћо,

апсолутно се слажем са вашим уписима,али да придодам коју своју реченицу.

Нисам имао снаге  и жеље да синоћ било шта напишем,сада ћу пробати мало хладније главе.

Јако ми је криво што већ дуги низ година испадамо из Европе на овакав начин,од јако ограничених тимова,барем за толико мислим да познајем фудбал.

Веровао сам у пролаз,мислећи да ћемо на Маракани да нападнемо свим силама првих 20 минута,да ћемо кидисати мање или више цео меч,али то се није десило.Заиста не разумем тог Стојановића.Чему кукавичлук?Нама је исто 0-0,1-0, или 0-4,само 2 или 3 гола разлике нас води даље и он цео меч игра са једним шпицем.Од када је изашао Дауда који је учествовао у свакој нашој иоле опасној акцији постали смо још безопаснији.Милијаш,стварно не вреди коментарисати.Најгори бековски пар Вешовић,Младеновић.Ови су јасно видели о каквим ведетама се на бековима ради,згуснули су се и пустили су нас по крилима да радимо шта хоћемо.Наравно ове две ведете би са лоптом изашли у аут и да су сами на терену.Лазић и Мартиновић неприметни,наравно када су се гости бранили и играли бункер.Ковачевић ок,Бајко неупослен.Савићевић ништа посебно.Печник себичан.Нинковић ок.Ми сваку утакмицу играмо са 3 играча мање Вешовић,Младеновић и Милијаш не само да не доприносе нашој игри него су чак и прави џокери наших противника.

Војводина је објаснила неке ствари,како тренеру тако и играчима и баш ми је драго када видим да је храброст награђена.

Видећемо које ће оправдање да буде после евентуалног кикса у Ивањици који врло лако може да се догоди.Нама је по речима људи из клуба титла приоритет,а Европа секундарна,па претпостављам да су се штедели за Јавор синоћ.
(08-09-2013, 09:51 AM)Војник_севера link Wrote:Нама је по речима људи из клуба титла приоритет,а Европа секундарна,па претпостављам да су се штедели за Јавор синоћ.
Ја не видех да се било ко штедео синоћ.
Синоћ није био проблем у том сегменту, то је могло да се види по бочним трибинама, које их нису испратиле звиждуцима. Иако је било звиждука током меча, испраћени су аплаузом.

Узрок није био у приступу, него у неким другим структурама, почевши од управе, па до тренера.
(08-09-2013, 10:02 AM)Звездаш link Wrote:Ја не видех да се било ко штедео синоћ.
Синоћ није био проблем у том сегменту, то је могло да се види по бочним трибинама, које их нису испратиле звиждуцима. Иако је било звиждука током меча, испраћени су аплаузом.

Узрок није био у приступу, него у неким другим структурама, почевши од управе, па до тренера.

Не знам ни сам шта да мислим,да ли је до пристипа  играча,тренера управе или још нечега.Мислим да све ово је ово све заједно мање или више.Можда грешим.
(08-08-2013, 08:48 PM)KizaLion link Wrote:Идемо редом:

1) Као што сам најавио, нећемо проћи Черноморец, јер сам знао да ће играти тврдо и затворено, чуваће предност из првог меча што је и логично. Можемо да се деремо из свег гласа ал тп је недовољно кад на терену имаш 80% идиота и глуперди
2) Нисмо имали пуно простора да променимо играче, само Мартиновић
3) На бековима као што каже Ерибо имамо мртвог Вешовића, а са друге стране Комарца жгољавог, који је упрскао пар центаршутева (као и увек у Толетовог лиги), и после псује и чупа свој дрес и каже "Марш у пичку материну", а требало би "Идиоте један, шта то радиш? Како те није срамота да играш у Звезди? Нисам ја за Звезду, не могу више да се бламирам, боље да се вратим кући у Чачак, овај дрес не заслужујем!"
4) Сутлијаш. Сваког јутра се пробуди за сома еура богатији. И то зато што га нико неће, а ми добри и наивни га примили назад, јер он воли Звезду, и хоће да помогне, како да не. Распала рага, повраћа ми се од таквих повратника и "капитена". Он може да да гол Французима а не може наводно "слабом" Безотоснију
5) Печник. Мислио сам да је солирање на Исланду ствар међусобног познавања и сплет прилика, међутим, он као и сваки Јанез, битно му је да се што више лично покаже, како би се вратио у Енглеску, боли га курац за Звезду. Није лош играч, али није за клуб попут нашег
6) Нинковић, стандардно добар, штета за оне прилике, ал кад је окружен кретенима-не вреди, нема с ким да игра, доведен у Звезду на превару (изјавио једном "већ сам прешао преко неких принципа...")
7) Тренер-кукавица, с Крнетом тамо, па овде нисмо могли да се извадимо на време
Што нисмо довели Марка Николића? Како Воша може да га доведе  а ми не?
Јел зато што човек поседује завидну интелигенцију, милина ми да читам његове изјаве
8 ) Управа-нула. Баратају именима почев од; Лане, Пантела, Гекас, македонски Анонимус, Фофана, Милевски, Деки Станковић и питај Бога ко зна још. И наравно патка на крају.
Епилог свега: Човић ће осећам да оде из клуба, нема више с ким озбиљно да ради. Кад је оног понедељка дошао на састанак с штакама, кворума није било!!!
9) Могли смо да играмо још 100 минута, гол не би дали. Немамо игру, а ово што демонстрирамо је за Толетову лигу-нашу реалност
ТО ЈЕ ТО и крај ко у биоскопу.Све је Киза објаснио
(08-09-2013, 10:25 AM)Војник_севера link Wrote:[quote author=Звездаш link=topic=4245.msg104216#msg104216 date=1376042559]

Ја не видех да се било ко штедео синоћ.

Не знам ни сам шта да мислим,да ли је до пристипа  играча,тренера управе или још нечега.Мислим да све ово је ово све заједно мање или више.Можда грешим.
[/quote]
Касно склопљен тим, почетак квалификација 3-4 недеље пре прве првенствене, лоше одрађен физички део, јајарска тактика...
Нама је у Украјини у првој постави било 6 играча који нису играли прошле сезоне. Од тога два штопера који укупно имају 40 година.
Нећу да оправдавам играче, морало је то боље, али превише је оптужити их да се нису залагали. Десило нам се једноставно то да су Касалица у Украјини и Нинковић у Београду промашили немогуће. Да Милијаш промаши пенал после 150 година. Мислим да му је ово први промашен у Звезди. Јебига, није хтело. Али срећа се заслужује, а ми је оваквим вођењем клуба нисмо заслужили.
Синоћ се све сручило на Рањеног Пужа -оправдано. Не због промашеног пенала дешавало се то и легендарним светским играчима.
Промашен пенал је само био окидач испољеног незадовољства за очајне игре од кад се исти вратио у клуб и под којим условима(паретине).
Свака част за "левицу" и прекиде ал то је било некада.
И пре и после пенала морао је да "гризе" на позицији на којој игра и даје неки пример.Уместо свега некаква алиби игра.
То не сме себи да дозволи КАПИТЕН.
Поштено би било према клубу у коме се афирмисао да се САМ лепо свима захвали и раздужи код Столета до 31.8 јер има уговор 1+1.
Управа исто полако да пакује кофере...(лепо наведено у предходном упису)

@Звездаш

Размишљао сам о твом упису и имаш право,тотално сам се погрешно изразио када сам се тако написао.Просто не могу да опишем на прави начин свој утисак о играчима.Изгледа да је боље рећи аматеризам.Недостатак искуства и играња у Европи сигурно не.Ако са те стране могу да оправдам Лазића и Крнету,онда друге играче баш и не могу.Вешовић ако ћемо искрено је један од директних криваца за овај крах.Направио је пенал,на најгори могући начин.Стварно не могу да верујем да наши играчи нису ни трунку "намазани" као да су први пут на стадиону.Неки од њих играју трећи или четврти циклус у Европи и ја се заиста питам како неко може да се вади на неискуство.Разумем да десни бек није природна позиција Вешовића и да је ту принудно.Знало се да ће Микић отићи још одавно,а и у прошлој сезони и код Робија Микић је чешће био халф него десни бек.Значи нама 3 године треба да доведемо нормалног десног бека.Лева страна Младеновић,као да је Вешовићев брат близанац по центаршуту и умећу недавања тачног паса уз то је још и комарац.Ваљда ће неко да буде разуман и да стави Лазића на десног бека,а Мартиновић и Араухо да играју халфове или чак тај Омега.Просто да сам тренер противника одиграо бих исто као и овај Чернморец.Препустио бих крила Звезди,играо бих са згуснутом средином и избацивао бих у корнер.Колико сам видео ми немамо скок игру и прекид.Просто ми се чини да смо у овај прелазни рок ушли без плана,нисмо знали ни кога ни шта желимо.Крпили смо тим на сваком мечу,за ово неко мора да одговара,лепо је бити у Звезди,али мораш да имаш резултате.Трпели смо толико Лукића и дали смо им време,ево прође још једна година,а нема видљивог помака.Погрешио сам када сам после меча са ИБВ-ом рекао да се види напредак.Не вреди коментарисати утакмице са руту-туту противницима.Данас када сам видео с ким ови морнари играју нека туга ме је ухватила.Па дали је могуће да шиптарски Скендербег игра плеј-оф ,а Звезда овако срамно заврашава своје такмичење?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)