Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
http://webfirstrow.eu/watch/199132/1/wat...netsk.html

На овом линку гледам пренос управо сада, колико видим чувају главне играче за четвртак. Металург је био прошле сезоне шести, а Черноморец седми, о чему ћу више писати после

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Титула јесте приоритет због лакшег проласка и система у лигу шампиона што је донео Платини, али за наш клуб такође европа мора бити на првом месту јер доноси више бодова, пара од трансфера и тв преноса, да не набрајам.. нама до пре месец дана није се знало да ли Џаја остаје или не. Да смо ми 6 пута били прваци бар 2-3 пута би ушли у групе сигурно.

Владо да ти одговорим тренер нам је или појмаш или кукавица, за овако тврде Украјинце морао је играти са Мартиновићем, који наступа сад у четвртак. Крнету смо и дефинитивно потрошили. Лазић ће временом прећи на бека док се не уигра Араухо.

Гледајући пренос видео сам да је тренер Черномореца оставио на клупи Антонова и Ђађеђе-а али није ишло, па је увео Антонова и недуго затим је дао гол. Могло је бити нерешено с обзиром да им је одбрана шупља а и са леве стране су танки, то је наша предност. Металург је имао 2-3 шансе које није искористио.

С друге стране, у европи Металург је изгубио кући од албанског Кукешија 2:0, који је такође смешна екипа, прошли су Сарајево уз много контроверзи, да су неки играчи Сарајева продали утакмоицу, а голман примио провидне и јефтине голове у Тирани (3:2). У реваншу (0:0) у Сарајеву, домаћини нису дали гол из пенала што је Шиптарима било довољно да прођу даље.

У прошлој европској авантури Металург је испао од Тромса, а Тромсо једва од сточара захваљујући што су и они канта-у првом мечу Иванов дао аутогол, а једном му је лопта прошла кроз ноге и тако су дали још један гол преко њега. У реваншу играли чекалицу, и срећом при крају Иванов-рупетина се извадио за два кикса у Тромсу.

Једине екипе које вреде у Украјини су Шахтјор, Металист и Динамо, нешто испод је Дњепр, ово остало је стварно боранија, која има 4 пута већи буџет од нас, ал шта вреди кад смо ми глуперде или кукавице, па се мучимо с таквим екипама.. џабе сам се радовао повољном жребу пре 2 недеље.. па овај Черноморец је пре 2 године играо другу украјинску лигу заједно са комшијама Иличивецом.

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Елиминисао нас је сопствени тренер Све остаје исто играчи су криви ради бурека и пива вечито тренирају вечито су неспремни а тренери са изузетком Зенге и Пинта смишљају тактике које воде у амбис Откуд се нон стоп држе Крнета и Лазић откуд Вешовић чува шпицеве зашто се у Одеси почиње са формацијом 4-6-0 а у БГ 4-5 -1 Врхунац бесмисла измена Дауде Михајловићем чак ни да се покуша са 2 нападача У лиги од 16 клубова - као да смо Русија или Украјина са лимитом странаца пропадање се наставља ...
Тим без Европе је тим без перспективе са даљим неминовниом дугом
Путоказ је немачки фудбал јесте видели некад да немци играју ишта друго сем 4-4-2 па нас си напали са играчем мање на сп  ами од 180 мин игре нисмо ни мин одиграли са 2 нападача на терену
Reply
Владина коснтатација око тренера је то! Ми немамо тренера! Какви бре играчи, курац палац... Сви они кад оду негде преко у нормално организованом клубу и са нормалним тренером играју 7 пута боље него у Звезди... Дакле, дефинитивно није проблем у играчима, можда појединци стварно немају појма, али генерално нису они проблем!

Уместо да доведемо Марка Николића, ми доводимо словенца који се чак ни код њих није прославио... Срамота! Тонемо све дубље, а излаз из муља се не види...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Ми немамо ИГРАЧЕ,немогуће да неваљају задњих 10 тренера
Reply
(08-09-2013, 10:29 AM)MACAK link Wrote: Ми немамо ИГРАЧЕ,немогуће да неваљају задњих 10 тренера
А могуће је да не ваља 200 играча који су се извртели у последњих 6 година?
Reply
Као што рекох, многи играчи су после Звезде у другим клубовима заблистали, а ти сви "велики" тренери нигде... Не треба ту много мудрости за закључак...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(08-09-2013, 10:34 AM)Звездаш link Wrote: [quote author=MACAK link=topic=4218.msg104220#msg104220 date=1376044158]
Ми немамо ИГРАЧЕ,немогуће да неваљају задњих 10 тренера
А могуће је да не ваља 200 играча који су се извртели у последњих 6 година?
[/quote]

Немамо ми ни играче ни тренера! Одавно... Од нашег клуба остали су само навијачи, на жалост, то је реална слика!
Reply
Стојановићу доста је
Једно је бити тренерски аналфабета али људска 0 је посебна прича. Кад је видео да се не сналази рекао је да је проблем у конзумацији пива и једењу букрека а решење зелени чај.Онда је видео снагу Черномореца о изузетну фудбалску и физичку снагу Моја маленкост је то видела супротно
Данас сам био у Ивањици и био је фестивал свега навијачког за понос -нове мајице заставе верне Делије и претужна представа нашег тима.
Господо из управе није проблем у борбености -играчи оба тима су гинули само смо ми погинули јер је Јавор био квалитетнији -јер има халфа који је квалитетнији од свих наших заједно Јер има недовољно спремног центарфора али најбољег играча на терену Јер је тренер јавора одредио далеко офанзивнију форманацији од нашег тренерског и људског медиокритета
Јер сваки играч Јавора зна где иде и шта ради а наши лутајун тереном у срамној формацији 4-5 1 Јер смо као напаљени клинци одиграли пресинг од почетка осконтрирани па се вратили и физички уништени непотребном и контрапродуктивном тактиком -јер ми имамо физички јаке али мало непокретније играче и са таквим профилом се не игра пресинг Изморену екуипу која у игри нема ни задатак ни план ни пре ни у току утакмице јавор је зналачки дотукао у другом полувремену Јер знају ко шта ради на терену јер имамо Лазића на терну а ускочио је да помогне и Крнета Своје место са очекиваним учинком имао је и Милијаш
Дакле Г медиокритету није проблем борбе већ избора тактике тренинга знања - агде ви водите сви смо видели у амбис
Звезда је постала гробље фудбалера јер нема ни трунке стручности и одговорности
Господо из управе дивели сте људског и стручног медикритета Нећете сносити последице али склоните га већ данас јер је већ касно док не буде прекасно
Reply
Владо моје неко мишљење је, да си престрог према Стојановићу. И ја сам после утакмице, импулсивно био за његову смену, али кад мало боље размислим, није то баш тако просто и једноставно. Управа је цело лето ладила јаја, довела му (свако свог кандидата) 3 штопера 2 дана пред кључни двомеч у Одеси. Није могао малтене из авиона да их пусти на терен ... Ми и даље немамо крило, селекција играча је одрађена очајно, физичка спрема 0. Омладинска школа је у никад горем стању!!
Даље, да је судија по нечијем налогу, измасакрирао Јавор као ономад Пазарце против гробља, ми би ово добили 2 разлике глат ! Постоји још толико тога ...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)