Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
http://srbin.info/2013/06/haarp-dovodi-d...i-tornado/
Reply
по зими, киши, сунцу, снегу, кошави или торнаду
Reply
И ово се пушта на телевизији са националном фреквенцијом!  >Sad

Reply
Шљам,па ово је све осим Србије ???
Reply
(06-17-2013, 07:01 PM)Лидер link Wrote: Шљам,па ово је све осим Србије ???

На чудовиштанској тв је сада главни и одговорни уредник неки Хрват који је алергичан на све што је српско. Знао сам једног Цигана који ради тамо а да ми је лично рекао.. тако да тај Усташа може том Екрему да нареди шта треба да каже, ионако је глуп ко курац
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
http://www.vaseljenska.com/drustvo/ekskl...ca-sa-gmo/
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply
Ово само можемо доживет' ми Срби!

Поштовање за човека!
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply
Усташка курва  >Sad

фонд за хуманитарно право осудио акцију Новака Ђоковића

Reply
aууууу јеботе, да ли је ово могуће?!?!?!? Ова сподоба живи у Србији??! И још није ухапшена она и потписници "интелектуалци"? Ова курветина је такође била у тзв. косовском парламенту приликом проглашења независности... Јао јадна Србијо, који олош и какве протуве ходају твојом крвљу натопљеном и намученом земљом... Ја просто не верујем да је ово неко могао да напише и потпише, а да за себе каже да је Србин и српскога рода... Ух шта би све рекао и написао за ово... И даље не верујем, ја сам благо речено ШОКИРАН!!!

п.с. Ипак, искрено се надам да је ово нека измишљотина, просто не верујем да неко нормалан може ово да напише и каже...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Наравно да је измиљшотина. Неко је покушао да буде духовит, али неуспешно, јер нпр. није знао да Наташа Кандић није више председник ФХП-а, већ нека недојебана кучка из Бијељине.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)