Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Биће да је то само новинарска патка, мислим на то да је гробар...

http://www.mondo.rs/s294143/Sport/Fudbal...vezdi.html
Reply
К`о зна ,али од старијих људи знам да је ишао на Партизанове утакмице.
Reply
[Image: v294143p1.jpg]

Ако је ово он, а верујем да јесте, дакле - није патка.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Данас 2 вести различоте и очекиване
У ФК Ракић стига као не знам шта само понјмање појачање Клуб који живи од појачања и продаје игрча не би требао оваквим игрчима да се појачава јер тешко ће шта допринети са искуством из Катара Кад се научимо да послујемо као нпр Динамо зг смањиће се дуг и бићемо где треба да будемо
Где смо били и где нам је место подсетио је данас Блажич дошавши из Олимпије у наш КК има једна занимљивост Дечко је родом из Јесеница Сви памтимо да је некад долазило по хиљаду Јесеничана на наше утакмице Не гајим илузије да би дошао без ЕЛ али у преговорима са познатијим и богатијим европским клубовима напред наведена чињеница није безначајна
Reply
http://sport.blic.rs/Kosarka/235043/Blaz...i-zanimale

[Image: 352808_blazic-kkcz_f.jpg?ver=1371547363]
Reply
Фудбал толико дугује, рукометашима се одузимају бодови због дуговања, ватерполисти и одбојкаши шампиони без плата, а овај клуб који је доказано ПРОКЛЕТ спрема буџет од 7 милиона. Па 7 милиона им мајки мегаломанских јебем! Поготово што ће свиња са улице да скупи екипу и у јуну 2014. опет да исуче кару и све да их отресе по челу. Сада сам рекао, сетите ме се за годину дана.
Reply
(06-17-2013, 09:11 PM)mauzer link Wrote: У ФК Ракић стига као не знам шта само понјмање појачање Клуб који живи од појачања и продаје игрча не би требао оваквим игрчима да се појачава јер тешко ће шта допринети са искуством из Катара Кад се научимо да послујемо као нпр Динамо зг смањиће се дуг и бићемо где треба да будемо.

Ево домаћег задатка за нашу управу апропо овога што је маузер написао....
СЦ
Quote:Tako se uzimaju pare

Zagrebački Dinamo prodao je svog defanzivca Tina Jedvaja Romi, a ugovor će biti potpisan nakon što mladi 18-godišnji fudbaler prođe medicinske testove u Rimu.

Njega je uočio sportski direktor "vučice" Valter Sabatini, iako je za to imao malo prilike - Jedvaj je odigrao tek 13 utakmica za prvi tim Dinama, nekoliko za U-19 selekciju Hrvatske, ali je sve to bilo dovoljno da ga Roma dovede u svoje redove.

Detalji ugovora još uvek nisu saopšteni, ali se očekuje da će cela operacija biti vredna između sedam i deset miliona evra!
Reply
Одговор на Пијанчеве констатације кога изузетно ценим
Под 1 проблем је у СД који мора да се осавремени примера има свугде поготово и Шпанији ане јагњећа бригада без одговорности
Под 2 штп се рукомета и фудбала тиче морају рукометаши да добију управу а фудбалери да се зна ко шта ради -ко је нпр довео Ракића
Под 3 Ценим резултате ККП али до њих су дошли врхунским радом и али и бројним више мафијашким него спортским методама значи наш КК мора да се окрене сам себи и анализи сопственог рада па и буџету примереном за ЕЛ -шуо сам да је 5 поштовани Пијанац каже 7 не мења на ствари онолико колико се може и колико је реално
Reply
Отишао је Пинто после свега хвала му што нам је скрпио игру без халфова што смо гајили наду до дербија што је исфорсирао Спајића без чијег трансфера би хаос одавно већ био ту Хвала му сро је у НС пустио резервисте да видимо колио не знају И посебно му хвала што је отишао јер без играча нема игре без игре нема резултата без резултата нема пара Боље негочекати да ти главу одсеку
Ада мжда двојица најгорих у погоу Мијаиловић и Пантић остану дам још показују колико не знају нисмо боље ни заслужили бар што се управе тиче
Reply
Тузан сам и претужан рад свега што се дешава у ФК Од моралног Пинта који је био искрен па је рекао искрен став нема ограча нема игре  па нећу из поштовања према Деолијама сви перу руку са тајном крилатицом од фотеље ма каква била горе је бити без ње
Тренер анонимус тим без физиономије и квалитета чак и за домаћу лигу
немојмо кукати у децембру сад је време само наш глас нажалост не утиче
Ако прођу Исланђани поздравићемо Дејида Џејмса некадањег голмана из Премијер лиге -то је уједно и једини детаљ вредан пажње са данашњег жреба
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: