Threads: 3
(06-19-2013, 11:25 AM)Лидер link Wrote: ;D Jебени странац,знао сам да неће издржати.
О чему, брато, причаш? Мора да бацаш иронију?
Са ким или чим да ради?
Не би ме чудило да су продали Дауду, па довели Ракића. Ко му је на располагању?
Искрено, Пинто није показао много, али овај чин показује да смо далеко од икакве озбиљности која је потребна да се стабилизује клуб. Код нас у клубу имаш кланове као у Чикагу. Нико не јебе никога. Имаш Џају који скупља момке и покушава неким наим квалитетом, Стојадиновића који ваћари на фору, али је ево убо једнога, Кокезу и комисију која доводи Ракића...
Далеко смо ми од озбиљности у раду, предалеко да би постигли икакав резултат.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 0
Јесте да се он трудио,али по мени није он за Звезду.Знао је и сам сигурно где долази и какво је стање.Слажем се са тобом за Стојадиновића,али опет нико није чист...
Threads: 164
Да те неко лаже и маже говнима, као Стојадин до сада, ти би:
1) Поднео оставку и прекинуо агонију
2) Наставио да те још жешће мажу и лажу
Која је опција боља?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
06-19-2013, 01:08 PM
(This post was last modified: 06-19-2013, 01:27 PM by херцеговац.)
Реално човјек је оставио крш, а по повратку затекао расуло. На жалост, нама је потребан континуитет и дугорочнији планови који ће се прилагођавати ситуацији. Имаш план, искрсне белај који ниси предвидио, прилагоди се и настави према плану у мјери у којој те није пореметио проблем.
Код нас је план дугорочнији ако се планира радна седмица унапријед, од сједнице до сједнице...
Нисам овако пиздио ни када је падала долина Неретве 1992.!
Додатни упис:
Quote:Sa Pinto podneo ostavku, upravi poručio: Ne prodajte nerealne snove armiji navijača!
Kada se postave neki ciljevi onda treba pripremiti strategiju za njihovo ostvarivanje i raditi na tome da se oni realizuju, a to se u Zvezdi trenutno ne dešava - kaže portugalski strateg
Више ми је мука од наших новинара и ово треба узети са резервом:
Quote:ZVEZDA IMA SPREMNOG NASLEDNIKA?
Prema saznanjima Novosti, u rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana nisu previše iznenađeni ovim potezom dosadašnjeg šefa stručnog štaba Rikarda Sa Pinta, jer kruži priča da potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza ima spremnog aduta iz rukava. Kokeza je, navodno, već dogovorio sve uslove saradnje sa stručnjakom čije se ime čuva u najstrožoj tajnosti.
Ако је истина, ово само потврђује колико лудило влада у врху клуба. Ипак, понављам да тој новинарској стоци не вјерујем ни најмање.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 28
На шта смо ми спали сунце ти жарко ...."Кокеза има спремно решење!"
Шта је? Ко је ? Род,врста ,број,заменица, придев, глагол ...пенис - Кокеза у ФУДБАЛУ (спорту уопште) осим што је Вучићев пајтос ... :-[
Threads: 29
Као и у било којој другој сфери нашег друштва, зар је битно ко је и шта Кокеза у фудбалу.
Гледа се једино да ли је политички подобан. Лик је хтео да доведе Марадону за тренера зимус, а за Ракића сматра да ће бити убојити стрелац. Ипак је он велики стручњак.
И како ствари сад стоје, Вучић нам је опасно утерао курац са својом управом коју је склепао. Полако али сигурно ови ће постати гори од Лукићеве управе.
Опет по медијима , сајтовима круже приче Зенга да долази,да је одбио ,ни сам не знам у шта да верујем..Онда Беквалац да треба да дође,па Рајовац..Јел има неко неку информацију тачну?
Прозивка, припреме, а ми ни тима ни струке!
Остаје само нервирање и невјеровање шта се дешава у клубу. Сматрао сам и даље сматрам да Црвена Звезда несмије бити приватизована у класичном смислу, јер је спада у институцију српског народа. Вјероватно се и нашла на удару због те чињенице, а извлачење пара је само узгред помогло да се пронађе компетентан олош који ће 'транспарентно' одрадити посао.
Урушили су војску, коју тренутно зовем ЈНА, јер није ни боља ни 'српскија' од оне, урушавају Цркву... све темеље нације. Клуб се није нашао у томе онако тек узгред. У то сам сигуран.
Ови пљују на КиМ, као и предходни, зар сам и у лудилу могао помислити да ће помоћи Црвеној Звезди? А, јесам, пас ме јеб'о.
Ако Гаспром пљује кинту, ако имаш два три јака спонзора..., онда управу и менаџмент правити од људи које они поставе са неким оградама што се тиче струке и механизмима провјере њиховог рада... једини начин да се политички подобници, шарлатани и шпекуланти одбију од клуба.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 164
(06-19-2013, 06:21 PM)херцеговац link Wrote: Ови пљују на КиМ, као и предходни, зар сам и у лудилу могао помислити да ће помоћи Црвеној Звезди? А, јесам, пас ме јеб'о.
Не треба нам помоћ издајника Вучић Александра. Неки дан угашен је МУП у Лепосавићу, гаси се доле све што је наше. Хиљаду пута изговорена лаж постаје истина.
Дакле, треба укинути "паралелне" институције у Звезди, и нек остане само једна здрава - српска институција...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Урушили су војску, коју тренутно зовем ЈНА, јер није ни боља ни 'српскија' од оне, урушавају Цркву... све темеље нације. Клуб се није нашао у томе онако тек узгред. У то сам сигуран.
Лепо си рекао! Мени је искрено жао што су укинули војску,грозим се кад гледам чланке о нашим црквама,о беди,и у Звезди и у Земљи...кад сам толико млад,и радим јебени посао плате 25 хиљада,немам паре да завршим годину на факсу, и морам да гледам све ово брате..Не знам како Звезда може да се избори са свим,и ко ће нам помоћи ???.То ми није јасно.Вероватно је овде неко паметнији и старији од мене,па нек ми објасни ако зна.
|