Threads: 8
06-14-2013, 10:19 AM
(This post was last modified: 06-14-2013, 10:21 AM by фрактура.)
Да пресечемо причу о Нинковићу ако се слажете
''Ninković nikada nije krio svoju želju da jednog dana obuče ’crveno-beli’ dres i veruje da će se to jednog dana desiti. ''
Ето једног дана, можда и дође....идемо даље Срнићи, ако сам добро разумео, људи из клуба су обавили разговор са њима, позвали их на припреме, међутим они су се определили да своју срећу траже на Бановом Брду. то је изненадило чак и њиховог менаџера Стевана Миковића до те мере да је раскинуо уговор са њима двојицом. И то је то, Срнићи и Звезда су се разишли.
Иначе, треба добро да пазимо сви шта овде пишемо и постављамо, јер много је битно да будемо добро информисани, и да знамо са каквим амбицијама треба да уђемо у наредну сезону.
Само вести кад играч потпише за нас или кад играч оде од нас, или као ово што је поставио РСФ, где се отклањају дилеме да ли ће играч доћи код нас. Вести које садрже нагађања, сензационалне бомбе, шпекулације и остало треба да буду брисане.
Threads: 38
Ја се не слажем да се брише. Прво, мени прелазни рок има посебну драж, а ту драж најчешће зачињавају (не)реалне приче. Можда су то у овом тренутку Нинковић и данас споменути од стране РСБ-а Дејан Станковић. Друго, треба имати на једном месту пописано све чиме су нам мазали очи током прелазног рока. Признали или не, новинари до таквих информација долазе преко неког из клуба. Е па када онда дођу потписи извесног Маслаћа и тако неке бураније, да знамо шта су нам сервирали пре тога.
Threads: 8
Бојим се да са тим причама о Нинковићу и Станковићу опет не порасту апетити и очекивања, а онда кад сезону кренемо са неким трећим играчима наступи разочарење.
мада, ово стоји
(06-14-2013, 10:35 AM)Пијанац link Wrote: Друго, треба имати на једном месту пописано све чиме су нам мазали очи током прелазног рока.
Онда апел бар да се постављају вести са иоле поузданијих сајтова.
Иначе све ово пишем зато што се ја први ложим као мајмун ;D кад крене прелазни рок. Јуче сам негде прочитао ''Нинковић близу Звезде'' или тако нешто бомбастично, и сад малопре улазим на форум видим нови уписи на теми прелазни рок, већ сам замислио слику како потписује и држи 10 у рукама, кад оно...
Ал можда је то та драж 8)
Threads: 0
Слажем се да није лоше преносити вести али са иоле поузданих сајтова. Наравно, морамо имати у виду какво нам је финансијско стање и да није лако довести ни играча без уговора који вреди. Јер такав тражи већу плату и питање је колико смо и то у могућности да платимо. Пример може да буде управо Нинковић.
п.с. И кад смо код тих вести које ми са нестрпљењем читамо а које углавном служе да продају новине, ево једне која се опет понавља. Извор је Журнал а актери Катаи и Грбић. У питању су наравно позајмице.
Threads: 38
Ја се такође ложим као млад мајмун! ;D И волим да се ложим и у томе ми је драж!  А свакако да у ангажману горе споменутог Маслаћа нема ни ложења, ни дражи.
Што се апетита тиче, ја мислим да не сме да постоји Звездин навијач коме апетит није шампионска титула у тренутку када првенство сви крећу од нуле. Без обзира на састав, ако такви постоје, значи да је клуб дефинитивно дотакао дно, а да се публика полако са тим мири.
Када говоримо о изворима информација, покушавао сам много пута да одвојим жито од кукоља, међутим не иде. Сви преписују једни од других. Вест о Дејану Станковићу сам већ после РСБ-а чуо и на радију, тако да очекујем сутра наслове у свим новинама.
Има на Спорталу изјава Декија Станковића, да ће последњу утакмицу одиграти у црвено - белом дресу,а што се тиче Нинковића,било би лепо да дође,да нас појача.
Threads: 83
@Пијанац
Брате, немо' да ме свађаш са Фрактуром ;D Није рекао да се бришу моји уписи, али право да ти кажем, ако буде неких небулозних, који везе немају са истином, онда нек се брише... Као и сви ви, и ја се ложим, ал не као мајмун, него као два млада мајмуна ;D Боље је можда да објављујемо овако неке отрезњујуће линкове, па кад нас нешто изненади, да нас баш ИЗНЕНАДИ
п.с. Данас сам видео негде, али не могу да нађем линк како СД изјављује да је скројен буџет за прелазни рок, као и за плаћања ка савезу како би нам дозволили да се појачамо... И најављује играче који ће стварно бити појачања! Ајд и то чудо да видимо... Мада, није тешко да неко буде бољи од оних које тренутно имамо, тешко је да таква хоће да игра у Звезди за сићу...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 83
Каду је дефинитивно отишао из Звезде, а нама преостаје да му кажемо: Хвала Ти "Циго"
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Каду је својим понашањем поставио стандарде и путоказ понашања и професионализма Вероватно недовољног кавалитета за наше снове али самопрегором љубљењем грба и појединачним мајсторским потезима остаће у срцу делија
Threads: 29
Журнал о прелазном року:
http://www.zurnal.rs/2013/06/15/stojadin...index.html
http://www.zurnal.rs/2013/06/15/nenad-mi...index.html
http://www.zurnal.rs/2013/06/15/predsedn...index.html
http://www.zurnal.rs/2013/06/14/ninkovic...index.html
Нинковић:
Quote:Нинковић и даље жели да дође на Маракану, али…
– Хоћу да играм у Црвеној звезди у којој ће свих 28 играча бити срећни. Не желим да дођем у клуб у коме ћу бити плаћен, а сви остали око мене незадовољни. Ласта не чини пролеће, а када су свима исплаћене плате и све што треба онда долазе и добри резултати. Опет се враћам на новац, желим да клуб за који навијам од малих ногу поново хара српским и европским фудбалом. То је моја највећа жеља.
Уколико се финансијска ситуација у Црвеној звезди поправи током лета, везиста признаје да би коначно обукао црвено-бели дрес.
– Звезда је увек била у предности у односу на све остале, а никада резервна опција како неки кажу. Сада сам слободан играч и не постоје препреке да се оствари оно о чему маштам читавог живота – тврди Нинковић.
По његовим изјавама нису уопште проблем његова примања. Само жели да игра са задовољним саиграчима, што је и сасвим логично са његове стране. Не жели да се врати где се очекује од њега много, а он да игра са саиграчима које боли патка ад потрче кад нема плате. Не жели да испадне грбав на крају, а имао најбоље намере.
|