Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена звезда 2012/2013
Да ли би Човић могао да доведе интернационалне судије, да се то ургира у КСС?!

Болестан мозак Свиње ћемо још дуго трпети, као и оличење дукљанске културе. Ал тако болестан добар је за рад с младим играчима. Једном сам у Шумицама видео када је био тренер Радничког с Крста, неколико дана пре него што ће постати тренер КК Стоке, чини ми се 2001. године, малтретирао бека Стевана Нађфеија. Није му дао да иде кући док не убаци 50 бацања заредом, ако промаши, мора све изнова. Замислите тај рецепт у Звезди нпр.

Вероватно би имали низак проценат промашаја, ко зна... нашем Нелсону су се ноге одсекле кад је извео она два бацања

Ево још мало свиње, да се види "јебаћу ти мртву мајку, нећеш жив изаћи"
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Човић прво треба нашим двориштем да се позабави.
Он мора да престане да се меша у спортски део, ако мисли да направимо неки резултат.
Због његовог мешања, Звезда је променила три тренера током сезоне. А због игранке са Брауном који је склањан, враћан, па опет склањан, ми смо окрњени ушли у завршницу првенства.

Мора да нађе човека који ће да се бави тим спортским делом. Он нека се бави организацијом клуба и финансијама.
Reply
Па имамо двојицу на клупи... Илић који је вечити спортски директор и Чича који је ваљда тим менаџер... Нек ме исправи неко... Неша је легенда Звезде, али истовремено и чист позер, немам информацију да је са своје функције нешто корисно урадио, мислим да је допринео доласку неког играча или слично... Ваљда неко од њих може тиме да се бави... Мада за ту функцију трбеа имати велики ауторитет у кошаркашком свету... А и знање и осећај за праве играче и праве вредности...

п.с. Не треба младим играчима тренер да их натера да шутну сто пута тројку или бацање након регуларног тренинга... Ако то сами немају у глави, ништа од њих бити неће... Крими-џими Даниловић је био такав, Ђорђевић такође, да не причам о тој генерацији код хрвата, па да вам не причам о Дражену или Кукочу чије сам тренинге и егзибиције уживо гледао... Дражен је за време одмора имао тренинге које данас не верујем да практикују ни поједини евро лигаши... Хиљаде шутева, баскет три на три са врхунским играчима, ма свега је ту било... Ал то се радило из љубави према игри и у тим случајевима успех је неизоставан... А данас је клинцу од 15 година у глави већ колико ће пара да добије од уговора, од премије итд... Нема ту среће...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(06-10-2013, 09:03 PM)KizaLion link Wrote: Да ли би Човић могао да доведе интернационалне судије, да се то ургира у КСС?!

Болестан мозак Свиње ћемо још дуго трпети, као и оличење дукљанске културе. Ал тако болестан добар је за рад с младим играчима. Једном сам у Шумицама видео када је био тренер Радничког с Крста, неколико дана пре него што ће постати тренер КК Стоке, чини ми се 2001. године, малтретирао бека Стевана Нађфеија. Није му дао да иде кући док не убаци 50 бацања заредом, ако промаши, мора све изнова. Замислите тај рецепт у Звезди нпр.

Вероватно би имали низак проценат промашаја, ко зна... нашем Нелсону су се ноге одсекле кад је извео она два бацања

Ево још мало свиње, да се види "јебаћу ти мртву мајку, нећеш жив изаћи"
  Са свињом није лако.[b]Узми Дуле[/b]..
Reply
(06-11-2013, 10:30 AM)Red Star Forever link Wrote: Па имамо двојицу на клупи... Илић који је вечити спортски директор и Чича који је ваљда тим менаџер... Нек ме исправи неко... Неша је легенда Звезде, али истовремено и чист позер, немам информацију да је са своје функције нешто корисно урадио, мислим да је допринео доласку неког играча или слично... Ваљда неко од њих може тиме да се бави... Мада за ту функцију трбеа имати велики ауторитет у кошаркашком свету... А и знање и осећај за праве играче и праве вредности...
Илић је неки тим менаџер, а Гуровић је помоћни тренер.
Директор задужен за спортски део је Давор Ристовић, али око крупних ствари тај се не пита ништа.

Својевремено, док је водио ФМП, Човић је за спортски део имао Рашу Радовановића, док је Раша радио, ФМП је био далеко озбиљнија екипа у свим сегментима. Они су од 2000. године на овамо, били трофејнији од нас.
Reply
То је тачно за Радовановића... Али тада је Човић био у политици, па није имао времена да се пита баш за све... Раша је доводио талентоване клинце и од њих су правили добре играче... Мислим да Човић мало претерује, испада да се у све разуме и да само он све зна... Слажем се да мора под хитно да нађе човека, али озбиљног и од ауторитета, за спортска питања!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Биће боље следеће сезоне  Sad

Јебеш ми матер, али боље да није било навијача, ови наши играју боље кад нас нема.
Reply
Ma... Да ли неко памти оно што смо видели синоћ, шут за три поена, у првом полувремену 12-0, а до краја од 20 и нешто шутева, дали смо само 3-4 можда... И силеџијско шутирање за три поена без успеха, без акције, без контре иако смо пресекли безброј лопти њиховим плејевима... Иако сам више пута напоменуо да немам претерано лепо мишљење о овим играчима, убеђен сам да је овај плеј оф изгубљен од стране тренера... У нападу једна велика нула, на свим утакмицама... Она победа је више плод њиховог очајног шута и неких наших погодака који улазе једном у 10 година...
Reply
Треба направити анализу наших грешака. Колико смо озбиљно ушли у ову сезону, говори да смо после одласка Пешића довели неког потпуно непознатог тренера (бар мени) и без знања и ауторитета. Ту смо изгубили пар кључних утакмица у АБА лиги у старту. Ко уопште селектира играче?

Зашто Лазић носи десетку, кад је она резервисана за добре играче (уствари најбоље), а не за пацере?

Шта Мирко Павловић уопште тражи у Пиониру, 5-10 метара удаљен од клупе? Зар он не припада старој гарнитури која нас је упропастила и довела до стечаја? Треба раскрстити са свим онима који су били у Жикином и Весићевом КК-у.

Да је нама свиња тренер, били би прваци - у то сам потпуно сигуран.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Сличан проблем као у ФК. Доведени играчи су били носиоци игре у својим клубовима, ако не то били су међу најбољима. Доласком у Звезду, осим оног периода доминације у АБА лиги, нису показали да су за велике мечеве. Ипак, мислим да то није до њих већ до тренера односно честих промена истих. Не кажем да је Радоњић лош али за Евролигу нам треба тренер са солидним евролигашким искуством. Да ли ћемо га наћи и да ли ћемо га уопште тражити зависи од тима који се бави стручним делом а и ту мислим да смо танки.

(06-13-2013, 08:52 AM)KizaLion link Wrote: Да је нама свиња тренер, били би прваци - у то сам потпуно сигуран.

И са Пешићем, без обзира што прави циркус својим изјавама, прошетали бисмо се бар кроз једно такмичење јер, понављам, ростер нам је био такав ове сезоне.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)