Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Теби данас рођа, мени сутра.. срећно Владо! Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Јучерашњи дан 3 мучне најаве
Под један јадиковка Тодорића пред финале плеј офа о судијским листама уз прозивање Оберкнежевића са тзв листе Ц за финале Страх је велики ни Ракочевићева недовољна спремност ни победа Партизана у Лакташима није довољна
Самог Оберкнежевића не бих коментарисао али 2 друге чињенице боду очи
Под 1 унемиравање судија по Тодорићу тражењем од нађег КК контроле банковних рачуна судија који су на листи за финале
Под 2 Утврђивање истине зашто мајсторица полуфинала је играна у недељу место у понедељак па Звезда има дан више одмора
Ова 2 закључка је могао изрећи непојмљиво глуп човек само указују у каквом ће се амбијенту играти финале
данас је нађ КК постао неформални учесник евролиге наиме после очекиваног финала грчког плеј офа ми смо задњи носиоци б лиценце Свакакве закулисне радње постоје срећом у току је шпанско и италијанско првенство па се у случају финала Реал- Барцелонао италијанског првенства где ако Монтепаски одбрани титулу се померамо за 1 или 2 места па искључујемо прљаве калкулације
Баш из напред наведених разлога на потезу су КК и Делије Формирањем конкурентног тима и пласманом у Ф 16 ка и играњем у арени обезбеђујемо А лиценцу
Ако Делије напуне Арену реална цена карте би могла бити 500 дин по утакмици што за дугорочну добробит клуба није непремостив издатак
Клуб је извршио солидну селекцију а увек може бољу баш Звезда као магнет за сваког добронамерног може стручно побољшати селекцију а посебно сконити многе са тренинга и 100 пута изговорена лаж постаје истина Поприличну цену смо ове године платили ради тога
У ФК је завршен још један састанак ОИ надам се последњи оваквог типа -свађалчки и главе на пању Да се правилно радило у јануарском прелазном року титула би била ту Од суморног издања у дербију јиш је црње издање и слика и прилика наше перспективе у НС Схватите 2 су основна корена Звездиног дуга под један неучествовање у озбиљним евро утакмицама преко 20 година и под два мистериозно високи трошкови од 14 милиона евра на годишњем нивоу Ако нисте у стању да их решите благовремено сами између себе проблем број 2 и стручном проценом и компонивањем тима у прелазном року а успели су многи Бугари Чеси Румуни Белоруси слободно напустите фотеље нико неће пчакати за Вама
Reply
Тужан дан за нас -пораз огромном у првом финалном мечу са Партизаном као логична последица неспремности Ракочевића Скота и Савовића одсуства 2 ценра већ месец дана  лукавства Вујошевића који је променио систем игре са преферирањем Молосављевића -овај му је узвратио са 28 поена Плеј оф се игра на победе треба се пресабрати -шанса је ту
У нашем ФК се и даље свашра дешава Нити сматрам нити јесте Дауда ас али јесте први центарфор екипе  Успут приликом одласка Звезда има да уолату 2% ибештећења и проценат који јој припада
Даудини исплаћивање изазавло је буру незадивољства играча и менаџера разумео бих да се буне носиоци игре -али код нас се буне резервисти и играчи на каљењу Мијаиловић Пантић браћа Срнић која тек треба да буду играчи Звездиног тима и туже се
звезда не треба ником да дугује али кад се слична ситуција десила у Зениту 2 руска репрезентативца су ради побуне на Хулкову плату завршила у омладинском погону наши играчи углавном с правом су више на клупи него на терену Место што их Човић полу јавно подржава требали би да се узму у памет и да пронађу менаџере који ће им дати сабвет за напредак каријере јер са клупе Звезде и из Чукаричког се не иде у Бајерн неги ни у Гројтер  Фирт
Reply
заслужите па играјте -то је порука гомили надобудне деце чији родитељи и менаџери им причају бајке као зли момци у пинокиу звезда је увек имала својих играча из погона -ома их и сад Много је чудних ствари у омладинској школи и то је корен проблема али...
због чега би неко жалио Мијаиловића који је гори од Гарида Због чега би центарфор Спартака и Рада били у предности над било ким Јесу ли Спартак и Рад испред Звезде-нису Одиграју добро дају гол Звезди али немају континуитет чак ни за нашу лигу за то нису у Звезди
Билоје у клубу евидентних грешака нпр Ђуричић Николић али спрам укупног броја мало Прелистајте алманахе најуспешнији звездин фудбалер свих времена Владимир Југовић је ради Драгана Канатларовског отишао у Рад Али није кукао и тужио Звезду већ се приватно дружио са Канатларовским поштовао га слушао његове савете и далеко га надмашио
А сада се играчи са клупе буне што је клупски колега исплаћен а они нису место да мисле како да постану стандардни првотимци док двојица најпожртвованијих у сезони Касалица и Вешовић ћуте и раде
Дугове им као и свима треба исплатити али им и рећо да први сличан наступ води удаљавању из клуба а то не да није жељени пут то није пут ни до 2 западноевропске лиге
Reply
Резиме тужног дана
Чудан пораз у баскету премда уобичајен Криваца је много Катастрофално отпуштање брауна 3 реконвалесцента прекасна промена тренера и на жалост судије као и много пута раније Јовчић Момци погините на терену у понедељак ја ћу бити међу последњим мохиканцима који верује у Вас Остварили сте трофеј и палсман у ЕЛ освојили куп понавише својим глупостима изгубили аба лигу
Посебно тужан је био на супарничку групу вечерас На гробарској трибини хоровође са наше трибине тј наши бивши чланови Нећу да упутим ниједну ружну реш вођама наше трибине али вама бедници имам нека питања
Сви који ме знају знају да никад нисам имао пардона ни према коме Не сугеришем да сам увек био у праву -тако сам и стекао надимак Човек сам са факултетом а највише се поносим што сам члан Делија Како себе можете погледати у огледалу Ко вам је сметао на трибини шта вам је сметало на трибини јел то што нисте желели да изградите сопствену навијачку личност па сте завршили где сте завршили јесу вам сметала делијска правила јел сте осећали инфериорниом и недостојним у нашем друштву Човек може бити свашта и свако али је то што јесте Хришћанин или муслиман православац или католик и протестант а шта сте ви после свега
Reply
(06-07-2013, 10:19 PM)mauzer link Wrote: Посебно тужан је био на супарничку групу вечерас На гробарској трибини хоровође са наше трибине тј наши бивши чланови Нећу да упутим ниједну ружну реш вођама наше трибине али вама бедници имам нека питања
Сви који ме знају знају да никад нисам имао пардона ни према коме Не сугеришем да сам увек био у праву -тако сам и стекао надимак Човек сам са факултетом а највише се поносим што сам члан Делија Како себе можете погледати у огледалу Ко вам је сметао на трибини шта вам је сметало на трибини јел то што нисте желели да изградите сопствену навијачку личност па сте завршили где сте завршили јесу вам сметала делијска правила јел сте осећали инфериорниом и недостојним у нашем друштву Човек може бити свашта и свако али је то што јесте Хришћанин или муслиман православац или католик и протестант а шта сте ви после свега

после свега

!
Reply
Понекад то неко одозго види све па ти врати Лепа драга нестварна победа у баскету над мало је рећи фаворизиваним Партизаном Мучне сцене на терену изазване суђењем превазишли смо срећом и храброшћу лепа поука за Радоњића изванредан одбранбени потенцијал Скота Ракоч се вратио надамо се да ће сви издржати Хвала бројном делијама на бројности и подршци упркос 0-2 и континуираном фасцинантном навијању
У КСС нема снаге да се анализира све што се дешава преко деценију мени лично домаћи шампионат је за презрење нажалост иако сам увек ту уз дивне кошаркаше у било којој генерацији
Да не бих био погрешно схваћен само сам бескрајно тужан да су словенци и хрвати бољи прганизатори иако је у Лакташима на полувремену финала Аба лиге било свашта али за мене је РС нераскидиви део српског националног бића
Одложен је УО ФК можда је тако најбоље да свак покуша да ради свој посао њихови заједнички састанци нису донели никакав резултат
Reply
Тужан крај успешне сезоне условљен прекасном променом тренера мањком играча отпуштањем Брауна укупним односом према КК у савезу а по финалу АБа лиге и шире
Под један морају се довести квалитетни странци и тренер који их је бирао мора да води екипу не треба се залетати али ни никога потценитинајгора би ствар била све променити и господин председник би се морао научити да без обзира на оправданост изазова најгоре људске сподобе у лику тренера на нашим просторима мора пронаћи делотворнији лек за равноправност КК од саопштења
Било би врло добро ЕЛ играти у арени а врло погубно АБА лигу у истој
Reply
Још једна срамна вест из нашег ФК Стиже Ракић -гробар и незналица Џаба је ту Михајловоћ Џаба Стојадиновић жели да дође проверени нападач и човек за свако поштовање Абубакар -важније је доказати ко је главни него интерес клуба
Најискреније позивам све Делије да на сваки законом дозвољен начин изразе негодовање због овог срамног потеза
Reply
У праву сте Владо,не знам шта замишља ова наша управа.Зашто не узимају младе играче,који су спремни да се боре за свој грб , а не овог Гробара,који је и матор више да трчи по терену..
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: