Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
(03-26-2013, 04:58 PM)Џукац link Wrote: Моје мишљење је да би већи ефекат произвело то да стадион буде пун правих навијача који ће 90. минута да прозива стоку, па да то има одјек у медијима, јер овај Загреб је многима била кап која је прелила чашу. Нисам паметан, али мислим да овај бојкот не може донети много тога доброг.

Донекле си у праву... Све промене у ФК наша трибина је истерала бројношћу и масовним појављивањем на стадиону... Опет, имамо и пример баскета где није примењен тај активни бојкот, него управо ово што је одлучила и Фирма... За ове лопове из савеза мислим да једино пун стадион прозивањем савеза са све Синишом има смисла... Ако их то не отера, тиме би само показали да смо у праву, да су бескурпулозни, без образа и спремни да униште српски фудбал због својих фотеља...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Напунимо стадион (Мара,јна,Карађорђе ... , небитно који) правим навијачима, све четири трибине као једна грме Толе лопове, Синиша одлази , звижде стоци из ФСС, а онда сутра дан , на запрепашћење свих нас, сви медији брује о слабој игри фудбалера и великом незадовољству публике која је извиждала незалагање и слабу игру фудбалере а затим се из револта обрушила на челнике ФСС и селектора, који су недужни извређани јер не играју они на терену , већ манекени у дресовима Србије. Наравно , убрзо стиже и одговор од фудбалера да они и не могу да играју на потребном нивоу јер им је цео стадион окренуо леђа на самом почетку утакмице због једног погрешног додавања,  да им је лакше да играју на страни него пред својом публиком, и на крају закључак новинара да ми немамо развијену свест и култ репрезентације и ту се прича завршава. Смишљено се скреће са парвог проблема на игру фудбалера а о правој истини нема ни слово.
Права истина је да ФСС има дил са одређеним медијима, да само одређене медиске куће и новинари добијају акредитацију а да заузврат штите интересе одређених из ФСС на све могуће начине , док они који желе да напишу или кажу праву истину, буду цензурисани.
Тако ја видим сценарио код пуног стадиона правим навијачима.
Reply
У праву си Војводо.
Reply
А шта су прави навијачи? Они који праве разне барјаке само да комшији цркне крава?

Нема од те приче ништа! У Србији подељеној на две стране топчидерског брда је дефинитивно јасно да се све гледа кроз призму клубаштва и да нема заједничког дејствовања по питању репрезентације ни на видику. После репрезентативних акција је 100% навијача уверено да је Толе погубан за наш фудбал. Али чим прође дан, два 30% становништва тог Толета ће ипак подржати, само зато што га противничких 60% пљује. Значи, не зато што искрено верују да је он њима добар, већ само зато што га противници пљују.

Мени је једино жао оних преосталих 10% навијача у Србији. Они су од када се Србија осамосталила показали искрену жељу и пожртвовање да бодре репрезентацију. Када сам гледао снимак како су изгледали, деловали и навијали без нас и комшија у Скопљу, скоро па сам мишљења да је најбоље да тако и остане.
Reply
Михин списак за полутане Белгијанце, само наводим средњаке:

Srednji red: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olimpjakos), Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Tvente), Lazar Marković (Partizan), Miloš Ninković (Evijan).

Радовановић усташовозач опет је позван за разлику од многих бољих и доказаних играча...

А Матић још не игра, јер он треба да зове селектора да би играо. Ево, хоћу и ја да се одазовем. Демагог!

Бедник је опет звао Шћепакадабру.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Такође Фејса катастрофалан, Кузмановић је бољи 5 пута од њега и Раће. А за Матића да не причамо, убедљиво наш најбољи средњак, уз Тадића.
Jeдна је Србија!
Reply
Хоће ли Miloš Ninković (Evijan) играти вечерас против Бордоа ?
Reply
Као што сам већ најавио, после овакве клупске сезоне у ватерполу репрезентација гази редом. Без Прлаиновића и Пијетловића је репрезентација Србије по седми пут освојила Светску лигу у Чељабинску. У полуфиналу су побеђени Црногорци, а у финалу до ногу потучени стари знанци Мађари. Све честитке селектору Дејану Савићу на првом репрезентативном трофеју, нашем Николи Рађену и осталим српским синовима који поносно носе српско име стазама славе.

Све замерке РТС-у што није било преноса!
Reply
http://srbin.info/2013/06/republika-srps...iv-srbije/

Нек заиграју Невен Суботић и Весељко Тривуновић за Српску, да буде мало уједначено Smile И наравно Немања Билбија
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(06-25-2013, 08:17 PM)KizaLion link Wrote: http://srbin.info/2013/06/republika-srps...iv-srbije/

Нек заиграју Невен Суботић и Весељко Тривуновић за Српску, да буде мало уједначено Smile И наравно Немања Билбија

Кизо, да не знаш можда гдје ће се играти утакмица ? Или неко други ? Волио бих да то буде у Бања Луци на Градскоме  ;D
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: