Threads: 8
Треба се фокусирати на евро-лиценцу
Да нисмо продали Спајића, вероватно би сад овде била полемика, дал' је добро или није то што не играмо по европИ ове сезоне?
Threads: 83
Не знам како је креатор ове теме замислио исту, али не морамо и овде о "нашим" актуелностима... Реалније је уоштено причати о продаји младих играча... И комшије имају проблем одласка младих играча и многи други, али сви они раде много паметније од нас... Нама кад оде играч, па чак и јако млад, ми немамо замену ни приближног квалитета, то је проблем... А не продаја, она сама по себи је морала да се деси да би преживели...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
(05-30-2013, 12:37 PM)Red Star Forever link Wrote:Нама кад оде играч, па чак и јако млад, ми немамо замену ни приближног квалитета, то је проблем... А не продаја, она сама по себи је морала да се деси да би преживели...
Управо то! То сам хтео да кажем! Овако и моја баба би знала да послује! Продају оно што иоле ваља! Ја би радије волео да сам видео данас у новинама да је Звезда продала 4,5 играча(Милијаш,Младеновић,Пантић,Миливојевић,Мудрински) за све укупно 2 милиона и да ће од тога платити лиценцу,него ово! Не кажем да Спајић,вреди као ових 5 играча,али сад ће ова управа да се курчи како су обезбедили да Звезда игра Европу у августу!Кажем намерно у августу,јер са оваквим играчима,ни до трећег кола нећемо доћи! О лиги Европе нећу ни да причам! Кога смо ми то продали у последњих 5 година играма у Европи? Можда Лекића само! Сваке године све горе погледамо уназад Бордо,рен,слован,славија,.... Баш су нам се играчи показали у Европи!Нећу више на овој теми да мрачим о нашој тужној садашњости,само кажем овакво пословање не води никуда! Ја би радије и 3 године без Европе ,па би гурао клинце омладинце да играју,па макар још 2,3 године не освајали титулу! Јебе ми се баш! Па кад крену да играју,стасају,па онда освоје титулу и заиграју Европу,па онда сваке године продамо 2,3 играча за 10 милиона,а купимо 3,4 за 3,4 милиона! Е тад ћу да хвалим и управу,и спортског директора,....!
Threads: 38
(05-30-2013, 12:37 PM)Red Star Forever link Wrote:Не знам како је креатор ове теме замислио исту, али не морамо и овде о "нашим" актуелностима...
Дефинитивно нисам замислио да иде у овом правцу! Има тема о ФКЦЗ, па наставите тамо!
На питање да ли би ангажовао и неког играча из Црвене звезде, Нађ је рекао:
– Зашто да не, уколико је у питању фудбалер који има квалитет не видим ниједан разлог зашто то не бих урадио, ако је то играч који може да подигне игру, јер је само успех Партизана битан – рекао је Нађ.
http://www.zurnal.rs/2013/05/31/nad-zeli...index.html
Још једно добро познато средство не да се унапреди сопствени клуб, већ покушај дестабилизације код противника. Знају они врло добро да код њих не цветају руже и не сумњам да ће се бавити оваквим покушајима да помоћу њих остану на челу колоне. Иначе, ово је опробан рецепт из кошарке где хоће да се представе као највећи клуб који је изнад свих осталих и који свима осталима може да узме играча. Типа као ''када Бајерн може да узме Борусији Гецеа, можемо и ми Звезди...''
Threads: 8
Комшија мали...Алберт Нађ ;D
Threads: 164
(05-31-2013, 01:02 PM)фрактура link Wrote:Комшија мали...Алберт Нађ ;D
Још лечи сломљену кичму... ;D
A oвај наш доле, кичмоломац, бар има здраву кичму, може да носи клинца на леђима  шалу на страну, виђао сам сво троје пре пар месеци на Ташу
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 29
http://www.mondo.rs/s292089/Sport/Fudbal..._Nisa.html
Искористити ово да се направи добра комуникација са Радничким. Далеко од тога да треба да нам се склањају или нешто, али да можемо ту и тамо неког играча тамо на позајмицу, да будемо у добрим односима и сарађујемо на питањима у заједници и савезу. А само да се кољемо са свим клубовима као у прошлости.
Threads: 0
http://sportal.rs/news.php?news=102788
Ратко Бутуровић нађен мртав у хотелу "Парк"...
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Шта год ко мислио, мени је био симпатичан и стварно ми је жао што је прерано отишао. Сматрам такође да је био добар спортски радник, уложио је кинту, подигао је Војводину на један виши ниво, приближио је ''вечитима'' и имао је максимално коректан однос са нашим клубом.
СЛАВА МУ!
|