05-27-2013, 11:26 AM
Па нико да не остане ;D
Из угла Владе Маузера
|
05-27-2013, 11:26 AM
Па нико да не остане ;D
05-27-2013, 06:31 PM
Мука ми је од циганских прича о судијама. Утакмица у Новом Саду је тотално не битна била и то је по мени скретање пажње са главних проблема. Ми смо слаби у свим погледима што се фудбалског клуба тиче и као такви, немамо никаквог утицаја нинашта и нинакога.
Само паралеле ради. Моћ и снага су оно што је Човић демонстрирао у кошарци када је смењен директор кошаркашке лиге Србије Предраг Бојић пре неколико дана...
Као прво био сам против доласка РП у Звезду ачо уопште не зато што је Хрват мајка му је из истог села одакле ми је отац већ што је био размажен и хировит у приватном животу а као тренер почетник Он је звездина легенда а он је само ћутао понекад лагао друге а понајвише себеОн је легенда и сви би стали уз њега па и ја безпоговорно Али Калуђеровић па анализа утакмица па ужасавајућа недисциплина на терену ( сетите се контре Партизана у купу 5 на 2 када је Илић промашио зицер) па обећање да ћемо победити Рен у Рену па ћутање на одстањивање његових помоћника
Али комплетан акценат није био на томе већ да нашим управама није ништа битно сем ћутање И не смета управи Стојадиновић гарантујем он ради колико пара толико музике већим смета Пинто јер иако греши његове су грешке а и тачно се зна цена фудбалера Колико Делија мисли да је Евандро добио 400 хиљада већ у најбољем случају 200 а других 200.. Слажем се да Гаридо није бог зна шта али је од Мијаиловића бољи а слична је прича са Мудринским и Даудом Миливојећ је солидан ифрач али да није Стојићев пулен ... Многи који ме знају знају колико сам пожртвован ради Звезде али покушавам да будем реалан Екипа која нема скок тешко може да победи тим који га има а при том му је и реми као победа наш најбољи тим је јесенас срећно добио Слободу а наш склепан тим има врло мале шансе при том деморалисан поразом у дербију Ако је икад требало отићи са тим резервистима и омладинцима требало је у Нови Сад безначајан пораз и да коначно разбијемо илузију о запостављеним бисерима Што се коментарисања суђења тиче сезону су што се нас тиче несхваљиве грешке против нас на Маракани против Јагодине и за нас против БСК-а у гостима на дербију се десоло нешто што се редовно дешава један критерију у првом други у другом полувремену Пинто је интелигентан схватио је колико се добија тим дугим језиком вермезовић је кукао после пораза од Војводине и стиже пенал у 1.минуту против Јавора и општа кукњава пред Ккрагујевац и нема пенала за Раднички Нико није незаменљив па ни двојац Стојадиновић Пинтоа само Клуб је менаџерисао пре Стојадиновића преко Аџића и Мазе Василијевића а ако оде Пинто доће неко из Ђорине академије који ће се иживљати над првотимцима и бити мањи од маковог зна пред клупским моћницима из сенке Ако иова смена није бацање прашине у очи ако обезбедимо лиценцу а то би клуб гурнуло у амбис
05-28-2013, 08:23 AM
Није битан разлог, мени је битно да си рекао да си пре доласка Просинечког имао нешто против њега. То значи да практично од самог доласка није имао шансу да освоји твоје поверење. Чисто да знам да не улазим више са тобом у расправе о њему, јер ја имам дијаметрално супротне ставове. Очигледно је да шта год ко од нас двојице напише, неће убедити оног другог да промени своје мишљење ни за милиметар.
05-28-2013, 10:13 AM
Није битно име ал тотални почетнок да води Звезду ...Имали смо експеримент са Кристићем за кога је тако рећо радио Владица Поповић сем што није седео на клупи па није ишло Сам Роби је добар човек али је одрастао ко мало воде на длану покојног оца сам му лично знао на њега је хировит али најгоре од свега што је лагао ради Звезде а Звезда пропада и што је са играчима био од брата и оца до разочарења неговорења без нормалне дистанце тренер играч Что се плашио клупских моћника На тренинзима без пиштаљке без дреке дисциплине без икаквог рада на прекидима игре
Схватите нисам никад имао против њега нешто лично да када ме изнервира сама игра али не гледам га као играча легенду него као тренера неко је као одговор на моје писање ставио његов клип из играчких дана то је корен неразумевања
05-28-2013, 01:25 PM
По мени је Роби био легенда , колико ми причају старији и тако сам га схватио ,и гледао његове голове,финте и како му је Маракана певала цела, млад сам да сам могао да га гледам,и види се да човек воли Звезду и било ми је жао што је он отишао био , али тако је то код нас кад су такви људи били у клубу,ал` све је то фудбал и живот.Ето моје мишљење.
05-28-2013, 01:46 PM
Владо, када имаш аверзију према неком пре него што се тај уопште прихвати посла, онда је јасно да не можеш да то што ради сагледаш реално. Увек ћеш га посматрати посебном лупом и чекати грешку не би ли првенствено сам себи доказао да си био у праву. И ти си дочекао ту Јагодину.
Знам то и по себи. Ја сам имао аверзију према Филету, Миши Косановићу (други мандат) и Ратку Достанићу (исто други мандат) толику да су могли Куп УЕФА да освоје, ја бих и даље чекао да нешто засеру да бих јавно устао против њих. Сличног сам мишљења био и према Пиксију као председнику. Две дупле круне сам прославио, али чим ми је првим потезом стао на жуљ, одмах сам на овом истом форуму почео кампању против њега. Зато и кажем да се мало спусти лопта. То су све бивши тренери/функционери и нема клуб Бог зна какве користи од тога да о њима расправљамо.
05-28-2013, 09:35 PM
Схватите само 2 чињенице прва нема веза са Робијем у стару сам да Звезду води почетник и друга од кад је дошао до данас сви га обожавају ал не као тренера већ као играча што је у мени створило вероватно аверзију не спорим
Нпр био сам против Војводине на празној Маракани на крају прошле јесени 0-2 сви су ћутали ја сам се суздржао а хтео сам да пукнем а били смо по игри много гори него јесенас 0-3 кад смо с правом их испрозивали исмејавали што је по мени нормално Атмосфера је била ужасна Витакићу је позлило ја да бих се смирио сачекам Пантелића и честим му а из масе новинара ме заједљиво питају јел толико мрзим Робија па не схватам да се мора истрпети ради таквих ствари имам одређену аверзију ПС Панту знам још док је играо за Вошу и стално је долазио на баскет кад је играо у Звезди
05-28-2013, 10:32 PM
Прошле су тужне 22 године од Барија О самом Барију све се зна Мој лични печат на том ужасно стрмом стадион нон стоп са певао напред звездо само напред.... и данас ми је жао што је изгорела српска застава
Промена система вредности и наше нереаговање нас је довело овде где смо данас И одсуство љубави клупских руководстава и поштовања према Звезди као и свеопштег фудбалског знања свих у клубу Некад се са педигром и обавезом улазило у клуб а данас преко тајних катапултова политичких вампира који остају у сенци а Звезди чак и лиценца виси Срећан сам ради мобилизације на трибини али бих вилео кад би упрве уградиле 50% навијаче пожртвованости ради Звезде
05-29-2013, 05:49 AM
(05-27-2013, 11:20 AM)Пијанац link Wrote: Да се терају кући, него шта! И СД и ''тренер''! Пијанац, оде ти овај кући! http://www.kurir-info.rs/povratak-kuci-s...nak-813359 ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|