Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Остале трибине
То је то дефинитивно, тачно авион.
Reply
Да, ал смо ћорави. Уствари сточари нису лепо нацртали, ал парола доста има везе с сликом.. ти стари авиони из 1945. су са митраљезом. (уз буку и рафале...)

Елем, ево слике Прелића, док је "наступао" за Ватос Локос, та екипа није вредела ни пет пара, иначе су са Карабурме, брзо су прсли...

[Image: 942525_561084280602709_597722656_n.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Па не би ја то баш тако рекао... Нису прсли зато што нису ништа вредели, пар момака из те групе и данас долази на Север... Једноставно се десио прелазак њиховог члана у много јачу групу од њихове... Мало крими прича дотичног, мало неки други разлози, просто је било боље да те заставе и групе више нема... Боље по њих, боље по нашу трибину...

Уосталом, то је било време експанзије малих и младих група широм града, па и експанзије секција ван Београда... Ето рецимо поред њих је и застава Авангарде, групе која ја имала велики потенцијал... Они у већини и данас долазе на стадион, али неки до њих су у другим, већим и познатијим групама, а остали су ту као део уједињене групе Делије Север... Њихове заставе такође више нема на утакмицама...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(05-20-2013, 09:45 AM)Звездаш link Wrote: То је то дефинитивно, тачно авион.
Мислим да су оно два топа, барем је мени тако изгледало...
A због ове лобање сам мислио да сам залутао на концерт "Guns N' Roses".
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply
Кордун Кљајићево! (Подручна лига Војводине,5та лига Србије) борба за опстанак  Smile
Навијачи се зову Пендреци због честих сукоба са полицијом у прошлости!
Reply
http://alcatrazbeograd1970.blogspot.com/...12004.html

Ево и неког интересантног одломка - извештај са пута у Лацио, а Чуме је главни актер:

Zezanje u busu odlicno, razmena prica sa bugarima, alkohol i sve sto uz to ide, vodja puta je cume iz skele, koji ide kroz bus sa pan erotikom i nudi je redom ako neko hoce da izdrka, dug je put , u jednom trenutku casopis nestaje I on ide iznerviran izmedju sedista I gundja “…ja razumem da neko iscepa list-dva, ali da ukrade ceo casopis e to vec nema smisla…”

Big Grin
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
[Image: varvari-fudbalerima.jpg]

Право у центар.
Да ли су све нове генерације фудбалера прављене на исти калуп?!
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply
И све наше текме и сва моја браћа
Reply
..
Reply
(05-23-2013, 09:49 AM)Белградо1389 link Wrote: [Image: varvari-fudbalerima.jpg]

Право у центар.
Да ли су све нове генерације фудбалера прављене на исти калуп?!

Ово је једна од најбољих парола које сам видео на просторима српских земаља  Wink
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)