Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Ћао титуло ипак сад а мда и раније Клуб је пошео сезону са потпуно уништеним играчима на Златибору Брза смена великог опсенара и долазак недовљно сигурног Јанковића који је добио низ гостовања и дреби али сломљен незаслуженим поразом од Јагодине и срамним од ОФК-а и дерби поразом од Војводине
Наставак без халфова са јанковићевим ћутањем на незнање новог фитнес тренера  и потпуно промашене измене на Врачару и јанковићева смена после пораза у Нишу који додуше нема ништа заједничко са спортом
Пинто је скрпио игру без халфова променио фитнеса уз мало среће победе су почеле да стижу
Управа нека размишља о Нишу и честитке што је успела да натера Паризан да игра такмичарске утакмице али и за размишљање зашто је отишао Бабаљ који је неопходан при бункер поставци и зашро није послушан Стојадиновић његова препорука Карлос је донела Порту титулу а нудио је 4 репрезенттивца за 500 хиљада евра за упоређење Евандро је купљен за 400 хиљада евра
У Звезди си увек на маштиту или са штитом златни моменат је прошао давно пре дербија Управа ће морати да реши загинетју зашто на ЈНА судија суди прво полувреме по једном а друго по другом критеријуму
Што се самог дербија тиче свео се на оно на шта није смео да се сведе наш шут у прешку па у поље и њихив од пречке у мрежу Искрено ми је жао ради повреде Лазовића и Микича Повреда овиг другог уз несхватљиву грешку Бајковића код гола кумовали су поразу
Звезда мора да укомпонује тим испоштује Пинта и Стојадиновића и свим силама се пласира у ЛЕ А упрва мора да се избори за равноправност у ФСС у нечему су успели а Мажићево суђење у другом полувремену дербија показује у чему нису успели
И најважније да с обрачуне унутар клуба не трпи први тим са 3 бода из Ниђа колико Вац верује да би нас Партизан победио онакав какав јесте
Reply
Роберт Просинечки би ову утакмицу добио! Зато што је рођени победник! Зато што није пичка, да изведе 4-1-4-1 без класичног нападача у утакмици када се јури победа.

А португалском пајацу остаје да скакуће уз аут линију док га не најуримо! А најурићемо га брзо!
Reply
Сигурно је то решење за све наше проблеме, да се мења тренер што чешће.
Reply
Два кола Европе и када нас избаци противник нивоа Омоније и ви ћете желети да пајацу видите леђа!
Reply
РП је једни овакву утакмицу изгубио на истом терену са истом резултатом Значи он би добио је опсена без реалних аргумената и ралног одговора Реално ако је и погрешио што је кренуо без Дауде повреда Лазовића га је вратила на ту опцију Разлози пораза леже у огромној нервози унутар клуба  и тоталном занемаривању Бабаља а касније и отпуштању није он ас али за овакве утакмице џокер
Што се самог Пинта тиче закрпио је халфовску линију а материјал је све сем добар трпи напад Ко ми наведе 3 играча за синоћни дерби која нису играла а требала су -скидам капу Да се није Mикић повредио вероватно би хазардерски увео још једног нападача и то је то
Што се скакутања тиче које је тотално небитно РП је скакао много недоличније него Пинто а а имао је поприлично бољи тим Борха Ли ади Вилотић Исах
Мени чак синоћна представа све више подсећа на магловита времена РП мало ми мало они па како се заломи јер синоћна утакмица се свела од пречке ван гола и од пречке у мрежу уз евидентну грешки Бајковића код гола и изванредну одбрану Мустафе одмах после Партизановог вођства
Слажем се да је то недовољно у борби за титулу само код РП смо се тих утакмица нагледали зато и није било титуле
Што се будућности тише ако нам Каду остане један од најбољих играча Спајић једини халф без класичног центарфора са Милијашем који може једно полувреме да одигра требаће нам чаробњак из Оза а не тренер а и Омонија ми није у светлом сећању 2 шансе у 2 утакмице плус продужеци
О тренерским квалитетима РП много ми више говори 1-6 против Рена на спрам 2-3 против Бордоа под дирегентском палицом Јанковића који се показао да није тренер за Звезду
Нама треба нирмалан тим квалитетан фитнес тренрр за фудбал преко гране  реална борба за титулу а не услед клупских турбуленција и тоталне инфериорности и понижености од стране ФСС да нам дерби борба за титулу изгледа као дан Д и у нервози поједемо сами себе
Само под тим условима знаћемо не само за Пинта већ и за било кога другог да ли је тренер за Звезду и да заувек заборавимо погубну крилатицу чим стигне пораз играте ко пичке манекени и недовљна жеља
Reply
(05-19-2013, 02:11 AM)mauzer link Wrote: Ко ми наведе 3 играча за синоћни дерби која нису играла а требала су -скидам капу
Мијаиловић, Савићевић, Ожеговић.
Reply
Искрено мислим , да има много бољих тренера за нас од Португалца , али опет види се да се труди бар мало , и да треба да му се пружи шанса...
Reply
Мијаиловић сигурно не заслужује место у постави у дербију то се показало много пута нпр био је најлошији актер дебија на Маракани Који проценат тренера би ставио Вукана пре кадуа ев измена што се Ожеговића тиче донекле се слазем само дечко нема профилисано место које игра а камоли место у екипа па у дербију...
Кад је био Јанковић многи су кукали да гура Вукана да је Каду доста бољи...
Наши проблеми су недостатак халфова па се бранимо дуплим блоком и удвајњем код прекида што захтева бар 5 играча са дефанзивним својствима или задацима физичка конституција Кадуа је таква каква је ... нажалост ни Вукан није ишта другачије конституције и недостатак неатрактивног класичног нападача типа Жигића јер објективно у 3\4 наших утакмица нема простора за брзу игру већ за гурање скок и прављење блока за шут Дауда је солидан играч лепо се креће има смисла за фудбал али јуче се показало да је то недовољно јер није имао лопту а нема физичке предиспозиције разбијача Уосталом обе добре акције смо имали на Касалицине продоре и шутеве јер Партизанова одбрана то није рачунала
Што се дербија тиче да је ушао Каслицин шут лагано би победили а све виђено није довољно за победу у дербију
Reply
Све дербије пре тога је Мићко покидао, нису га одували у сваком дуелу као Гарида.
Вукан је данас морао или да крене, па да га мења Каду са клупе или обрнуто.
Ожеговић исти случај, небитно на ком месту, зато што је мали бараба, борац. Није морао ни он дао крене, али је морао да буде на клупи.
Јер често утакмице решава клупа, поготово овако тврде утакмице, а ми јуче нисмо имали ниједну корисну резервну опцију, која би унела нешто друго у игру. И за то је крив тренер.
Reply
Не бих сада о тренерима и да ли би овај онако или онај овако... У сваком случају, иако су уклизавали, трчали и борили, сем тога наши играчи ништа друго нису показали... Слажем се са Владом око једне ствари, да је Касалицина пречка ушлау у гол ми би гробаре покидали... Они би се отворили, а Касалица и Лазовић би из контри у којима су много бржи од њихове одбране дали још бар гол или два... То је и била Са Пинтуова идеја... Зато је и почео без Дауде, који је реално нешто спорији од ове двојице...

А сад нешто због чега би се и сам разапео, али то је једна велика истина и морам и сам себи да је признам... Максимовић, кога не могу да смислим после свега, је морао јуче да почне у тандему са Спајићем... Микић није добио ниједан дуел у скоку а ни на земљи са Митровићем, овај је од њега правио идиота... Чим је ушао дотични Макса, Митровић је изгубио све дуеле... Е сад, тај касни улазак, неоправдани први картон, недосуђен фаул, дуго неиграње, све је допринело да овај експлодира и још једном покаже зашто му није место у Звезди... Можда је као играч ок, али је као човек нула...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)