Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Ево и ово смо доживели....  >Sad

Спортал

Quote:Bajković postao "evropska zvezda"

Golman Crvene zvezde Boban Bajković dospeo je na stranice evropskih medija, ali ne zbog bravuroznih odbrana, već zbog katastrofalne procene i reakcije prilikom izjednačujućeg pogotka Jagodine - 2:2, u utakmici 26. kola Jelen Superlige.

Eurosport je objavio da se Bajković našao na meti navijača u Srbiji na društvenim mrežama, koji su na podrugljiv način komentarisali njegovu zapanjujuću grešku na gostovanju crveno-belih u Jagodini. Uz video i sliku Bajkovića u neverici, opisuje se način na koji je Milan Đurić na nesvakidašnji način postigao pogodak iz slobodnog udarca u 51. minutu.

I dok su navijači Crvene zvezde bili u šoku zbog loše procene prvog čuvara mreže, na sreću Bajkovića, minut kasnije Luka Milunović je postigao pobedonosni pogodak i na taj način osigurao da crveno-beli ostanu za petama večitom rivalu Partizanu u trci za titulu. Posle ovog kola razlika na tabeli je i dalje dva boda, a dva najveća kluba u državi odmeriće snage u većitom derbiju 18. maja na stadionu u Humskoj.
Човићев интервју Информеру:

http://www.mozzartsport.com/vesti/covic-...-partizana
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Ко од играча има парне картоне за утакмицу против ОФК-а?
Jeдна је Србија!
Вешовић, Младеновић и Миливојевић не могу против ОФК због картона.
Бајко и Милијаш паузирају кад добију следећи жути.

(05-03-2013, 09:40 PM)херцеговац link Wrote: Човићев интервју Информеру:

A овај почео као Вујошевић...
(05-03-2013, 10:25 PM)Звездаш link Wrote: [quote author=херцеговац link=topic=4148.msg102115#msg102115 date=1367617218]
Човићев интервју Информеру:

A овај почео као Вујошевић...
[/quote]

Мене је више подсетио на Весића са овим самопришивањем титуле, али ајде сад... Озбиљне оптужбе су овде изнешене. Сада када је изнешено нема назад. Било би јако лоше да на овом иступу у јавности све остане. Сада и ми, као навијачи Звезде, имамо права да тражимо да се јавности покажу сва документа о томе које су политичке структуре и за чије интересе фаворизовале нашег противника 20-ак година.
Стефан Михајловић враћен у први тим!

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-s...i-tim.html

Управо хтедох да поставим исту ствар. Мали је феноменалан али има проблем у глави. Надам се да ће временом све лећи на своје место. Иначе Џајић, Зечевић и Стојадиновић су били на тренингу. Са Пинту је имао састанак са играчима објашњавајући да не смеју да размишљају о дербију већ искључиво о утакмици са ОФК-ом...
Quote:Како би подигао ниво борбене готовосоти код својих пулена, Са Пинто је дословце поручио да би "умро за победу над ОФК Београдом".

- Постоје три ствари које ми преокупирају мисли уочи ОФК-а. Прва ствар је мој тим. Знате да сам их претходних недеља хвалио и искрено вам говорио да сам задовољан њиховим залагањем и партијама. Ове недеље нисам то осетио на тренинзима. Не свиђа ми се та атмосфера. Не само у тиму, већ и око тима, у граду. Желели смо да дођемо у ову ситуацију и вратимо осмехе на лица навијача, али ми се неке ствари не допадају. Можда и грешим, они ће имати да пруже максимум данас, да изгину сутра, забележе победу и демантују ме.

И на крају како да се човјек не запита да ли је батина из раја изашла!?

Quote:На констатацију да је први страни стручњак на клупи Звезде Валтер Зенга проблеме са мотивацијом играча решавао на врло радикалан начин (ломивши кофе и табле по свлачионици) Са Пинто се насмејао.

- Свако од нас има различите методе, али нећу вам рећи време и место када будем одлучио то да урадим. Све што кажем у свлачионици остаје међу нама. За мене је Црвена звезда породица.

Могу изгубити или играти нерјешено, али не дао Бог да им се догоди још један Раднички...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Колико смо ми лоши.
Ако не узмемо титулу, то ће бити равно катастрофи. Наравно да се на -11 нисам надао титулу, али сам се надао да ћемо да кренемо да градимо неки тим, да играмо све боље и боље.
Приближили смо се титули уз лудачку срећу, а не на квалитет. Тако да би било катастрофа да титулу не узмемо, а ништа нисмо створили.
Мислим да још увек можемо да се надамо некој лудачкој срећи у дербију с обзиром да су и комшије своју утакмицу одиграли такође доста лоше, и некако се искрено надам да су наши најбоље од игре сачували за дерби.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)