Threads: 83
Разумем твој "бес", али које то најквалитетније играче ми имамо сем Ракочевића и евентуално Катића (обојицу узимам за пример јер имају евролигашко искуство)? Металац их има тројицу (Дашић, Вранеш, Бакић), а Мега Визура исто двојицу-тројицу ако се не варам (Величковић, Марјановић, Ћакић)... Сви остали играчи су малтене истих квалитета... Па ком обојци ком опанци... Ја би пре рекао да је Вукиочић извлачио максимум из ове екипе... Али сложићу се са тобом да рбез обзираа на све, могу и морају боље...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 29
Имаш Савовића, имаш три црнца са добрим платама, значи мораш да их прегазиш као плитак поток.
И онда те разбија тамо неки Дујковић, трећи центар Металца, екипе која није имала победу до сад.
Threads: 17
Нема ту беса, у питању су чињенице. Само Катић, Ракочевић и Савовић би требали да разбију фењераша из наше лиге. Невероватно је да су пре метар дана рушили све пред собом а сада су одједном заборавили да играју кошарку. Ја у те приче једноставно не верујем а пошто верујем да се ништа не дешава тек тако из чиста мира, онда ме занимају реални разлози за овакве игре и брукања која нам приређују...
Threads: 8
Ја, као пасионирани пратилац фудбалске секције нашег клуба, мислим да је АБА лига дебело прецењена у нашој јавности. Последице тога су, да док смо пунили Шолноки или како већ, МЗТ и остале... стварала се претерана еуфорија, па се зато сада после узастопних пораза у другом такмичењу ствара и нервоза, а то се све преноси на играче.
Ту је и умор, јер смо одиграли безброј утакмица у безброј такмичења...
Играће се до краја доста психолошких игара..Велика је напетост, медији ће још луђе да потпирују, особе које воле да буду у центру пажње, прихватиће ту игру, и све ми се чини да ће кошарка прерасти у још један ријалити-шоу.
Има пуно истине и у Фрактурином упису... Ова домаћа лига, по именима играча у клубовима, има више "звезда" од АБА лиге... Али ајде брате Север и Звездаш да будемо реални... Спомињете Савовића... Чиме је он то заслужио да га сврставамо по квалитету међу горе набројане играче? О његовом квалитету би могли још конкретније да попричамо кад будемо видели где ће да се прода једног дана после Звезде... Далеко од тога да тврдим да нема појма, али никако није у категорији Катића, а камоли РАКОЧЕВИЋА... Има ту још пуно играча у нашем клубу који само на моменте делују да нешто знају и умеју, али кад се мало боље удубим у њихове кретње, начин шутирања, дриблинге итд. много су бре испод потребног нивоа... Ово вам говорим као неко ко је помало играо баскет, а много више пратећи братовљеву кошаркашку каријеру са стране могао да види и научи пуно тога о кошарци... Понекад ми се чини да кад видим кошаркаша одмах могу да кажем да ли зна или не зна... Само на основу хода на пример... Мада реално, и за неке друге спортове, са сигурношћу од 99% на основу става, држања, евентуално понашања са лоптом (ако су спортови са лоптом у питању) све може да се види ако се мало удубиш...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 29
Евролига!
Поприлично лоша игра, килава одбрана, гомила промашених зицера, гомила промашених отворених тројки, Ракочевићу и Вуку се свађају руке... Ракочевић и три црнца који су требали да буду носиоци ове екипе, једна велика труба вечерас. Онај Браун је туга, боље Самарџиски да игра него онај.
Хвала Рашку Катићу, Бранку Лазићу и Борису Савовићу на уласку у ЕЛ.
Threads: 18
Како год играли свака им част, знамо сви где нам је до јуче био КК, тако да је и ово огроман домет, после освајања купа Радивоја Кораћа ево сада и уласка у финале самим тим и евролигу заслужују велику подршку од нас и још једном свака им част!
Threads: 17
Да, Катић убедљиво најбољи. Наша игра је данас била блага катастрофа. Исцепкали су ми живце. Најбитније је да се Цигани спремају за Евро Лигу следеће сезоне....
Оно што сам рекао пар уписа пре... Видели сте и сами вечерас... И са променом тренера није много урађено... Нису то играчи који могу да направе неке изузетне резултате... Чак је и Ракочевић у приметном паду форме... Нама за евролигу требају три ДОБРА појачања... Са овом екипом можемо само да се бламирамо тако што ћемо завршити у првом кругу такмичења са 0 победа... Једини на правом нивоу вечерас је био Катић и донекле Нелсон у одбрани... Овај друго поменути у нападу као да никад није шутнуо на кош у животу пре ове утакмице!
Threads: 20
|