Threads: 164
Играће се у овом месту изгледа, који је мало удаљен од Сегедина: Hódmezővásárhely. Не знам како се ово каже, није ни битно - Вукојебина ;D
Прва је тамо, они су по снази други или трећи фаворити за освајање. Очекујем доста Цигана на овом европском гостовању, видимо се тамо!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 38
Ватерполисти су победили Бањицу, резултатом 20:3 и тако озваничили прво место на крају регуларног дела сезоне. У полуфиналу Плеј-офа ће се састати са четвртопласираном Војводином, а у очекиваном финалу ће имати предност домаћег базена против Радничког или Партизана. Прва утакмица полуфинала се игра 10. 04. и ми смо домаћини, док је реванш у Новом саду 13. 04.
Threads: 164
За седам дана се игра ватерполо у Сегедину, јел зна неко ко дивани мађарски како се купују карте?
Ја тражио овде нешто:
http://www.szve.hu/
Ал не разумем ништа.
П.с. сутра играмо с војводином на 11. априлу.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 44
Не знам мађарски, али сам питао неког ко зна ;D
На овом њиховом сајту не постоји ништа конкретно, осим тог да стоји датум на календару 17. када играју против нас и то је све. Нити сатница, нити било шта друго. У вестима, последња новост јесте нека утакмица коју су играли за викенд.
Jeдна је Србија!
Threads: 44
Утакмица против Сегеда игра се у 18 и 45 на базену у Ходмезевашархељу
Jeдна је Србија!
Threads: 29
Сегед- Звезда 5:7.
У једном тренутку друге четвртине, било је 4:1 за Мађаре. Али за разлику од КК и ФК, у нашем ВК играју људине, које упркос тешкој финансијској ситуацији, дају све од себе.
Threads: 8
04-18-2013, 11:37 AM
(This post was last modified: 04-18-2013, 11:40 AM by фрактура.)
Пренећу писање Пијанца, са друге теме и овде, неће штетити..
Quote:Предстоји нам паклени крај априла и почетак маја. Прва утакмица са Радничким, па реванш са Сегедом, па онда остатак Плеј-офа. Врло је важно да и Делије препознају моменат и да све ове утакмице на Ташу испрате. Већ сада треба управе ФК-а и ВК-а да се усагласе са терминима за 27. 04. када обе играју са Доњим Сремом, односно Раднички, да се не понавља Егер. Први, седми и петнаести мај, када играмо остале утакмице код куће, падају у радне дане када нема фудбала, тако да ту не би требало да буде проблема. Само заједно можемо до највиших домета!
треба размишљати и овој теми...свако индивидуално, пре свега као - навијач СД Црвена звезда.
Мислим да многи, међу које се убрајам и ја, нису тренутно свесни правог значаја овог што раде ватерполисти. Нисмо ни свесни, да имамо један спорт, који има лигу у којој окупља све оно што је врхунско у ватерполу и оно што ће тек бити...Ватерполисти уз пар изузетака међу којима је Ђоковић ;D су једни од ретких српских спортиста који остварују данас велике и значајне успехе на светској сцени, то је увек похвално :
Не треба занемаривати ватерполо. Може да буде спорт у којем ћемо имати апсолутно право да кажемо ''Звезда је најбоља, после Звезде њени навијачи, и тако даље...''
Threads: 2
(04-18-2013, 11:37 AM)фрактура link Wrote: ''Звезда је најбоља, после Звезде њени навијачи, и тако даље...'' Идемо даље, идемо у Манчестер, победимо Манчестер, победимо у Јапану и шта више? После можемо да играмо и боћање, не морамо да играмо више ништа. Не морамо фудбал да играмо уопште !!!
8) 8) 8)
Кокеза лопове !!!
Threads: 8
Threads: 1
|