Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Само се потврђује Херцеговчево запажање.

http://www.mondo.rs/s286409/Sport/Fudbal...e_sin.html
Завешће тај дисциплину, сигуран сам.

Дисцлипину, једнако као и шмекерски однос према клубу.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Quote:“Prvo da krenem od moje ekipe. Zvezda igra sporo, izostaje agresivnost, pogotovo onda kada treba da se pritisne rival. Generalno, srpski fudbal je spor i nedostaje veći broj kvalitetnih fudbalera. Većina igrača u Srbiji ne koristi glavu dok igra. Ne služe se sopstvenom inteligencijom, a pritom im nedostaju disciplina i ozbiljnost na treninzima. Primećujem manjak profesionalizma. Na primer, primetio sam da pojedinci gledaju u sat dok trening traje. Takođe, potrebno je da se srede i tereni. Mnogi nisu u dobrom stanju, a na nekima čak ni trava nije pokošena”, rekao je Sa Pinto.

Ono što posebno nervira Portugalca je što na treningu često mora da ponavlja i najbanalnije stvari.
“Kad trener nešto kaže, onda to treba da bude poslednje i da se sluša bez pogovora. Razumem probleme, pogotovo finansijske, ali svako mora da uzme odgovornost za svoju igru i odnos prema radu. Zadovoljan sam igračkim kadrom s kojim raspolažem, ali… Osećam da ne bi odradili sve što im kažem kada im to ne bih non-stop ponavljao”.

Ни пет утакмица му није требало да схвати гдје је дошао. Мислим да се толики непрофесионализам граничи са безобразлуком.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
У питању је сурова реалност. Човеку немам шта да замерим. Када каже да не користе интелигенцију, значи наши играју напамет и остали нам лако прочитају игру... или шта ћемо да урадимо.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
[quote author=херцеговац link=topic=4148.msg101782#msg101782 date=1366669705]
[quote]Ne služe se sopstvenom inteligencijom

Којом интелигенцијом?
(04-23-2013, 07:15 AM)KizaLion link Wrote: значи наши играју напамет и остали нам лако прочитају игру... или шта ћемо да урадимо.

Управо је посао тренера да их научи како треба да играју и како да их други не прочитају!

http://www.zurnal.rs/2013/04/22/tomislav...l?lang=cir

Ево нешто специјално за Луцонија и весело друштво из ћошка!  Big Grin
хаахахха он то изгледа прича само зато што зна да је са друге стране све уплаћено и подмирено.. еее томо томо  Big Grin  Big Grin
(04-23-2013, 08:02 AM)Пијанац link Wrote: [quote author=KizaLion link=topic=4148.msg101783#msg101783 date=1366701332]значи наши играју напамет и остали нам лако прочитају игру... или шта ћемо да урадимо.

Управо је посао тренера да их научи како треба да играју и како да их други не прочитају!

http://www.zurnal.rs/2013/04/22/tomislav...l?lang=cir

Ево нешто специјално за Луцонија и весело друштво из ћошка!  Big Grin
[/quote]

Пуу, ђубре једно у очи га гледа и лаже, под хитно неко од делија да објасни човеку о каквом је криминалцу реч... Остави се више звезде човече, фрулу у руке и назад на Шавник чекају те овце!
Слажем се са Стојадиновићем да је мало три странца у тиму. на тај начин се вјештачки набија цијена домаћим играчима који нису ни за Палилулца, а српски фудбал стагнира.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Најбоље да играју 11 црнаца!? Три плус један на клупи је сасвим довољна цифра, све преко је претеривање. То што је он лично боље развио менаџерску мрежу у иностранству, не значи аутоматски да је то боље по клуб и по српски фудбал. Ови момци, које тако лако називамо манекенима, ће сви кад оду преко и кад се надишу мало здраве атмосфере постати добри играчи. Кад су могли Томовић, Пејчиновић, Филип Ђорђевић, моћи ће и они! Живи били, па видели!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)