Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
(04-04-2013, 10:35 PM)mauzer link Wrote: Што се титуле тиче не верујем али имам 2 захтева за управу да пусти Пинта да по њему играју најбољи као и да омогућо помоћнику да седи на клупи и да се сви у клубу потруде а нису ни немоћни ни сиромашни ни наивни да Партзан одигра такмичарске утакмице па докле стигнемо

Нисам превелики оптимиста по овом питању! Положај у фудбалским клубовима се не ствара преко ноћи. Гробари последњих пар сезона ''убирају плодове'' свог дводеценијског дејства у фудбалским круговима. Ми смо, са друге стране, данас у таквом положају да један Џаја није у позицији да каже свом пулену, Терзи: ''Ало синовац, изведи најјачи састав против Партизана''!

Што се титуле тиче, из ове перспективе једини начин на који видим да ми дођемо до ње је да се држава најактивније укључи о одлуци о истој. Не бих ником на основу овога да подгревам (лажну) наду, али не би ме изненадило да се сете да тако нечим замажу очи већинском делу становништва и најбројнијем бунтовном покрету у региону услед политичких посртања, најактуелнијих у Бриселу ових дана. Кад год је нека озбиљнија политичка фрка у држави, обавезно се деси нешто што ће шокирати јавност.  Smile
Reply
(04-04-2013, 07:54 PM)Звездаш link Wrote: [quote author=KizaLion link=topic=4218.msg101322#msg101322 date=1365100959]
Значи сад смо на минус 7. Још  у недељу та предност може бити још мања. Да смо на време спровели чистку, и довели Са Пинтуу у јануару, Рад и продат Ниш се не би десили, већ би било неизвесно до краја у овој усраној лиги..
Сад ћеш да видиш како добијају кад смо им се опет мало приближили.
[/quote]
Слажем се са овом реченицом,одприлике му дође да су ове 2 утакмице формално изгубљене само да народу замажу очи да је и лига иоле регуларна како не би све било предодређено НК Партизану.Иначе ево Лале најављују како ће ударити на Партизан и ићи на победу,не знам како то ни сам више да разумем ???Хоћу да кажем да је ова година по прилично луда,и пуна неких преокрета,ја сам сањао пре 2 недеље како ћемо на крају стићи Партизан и освојити титулу,и стварно већ је почела да се осипа предност,Углавном ово треба утувити у главу:"Ако Партизан одигра са Вошом нерешено или изгуби наде за нас има,јел опет предност ће бити у тренду топљења,а ако Партизан сада победи Вошу,треба честитати Толу на његовом политичком умећу и секташком демагогијом којом ће народу замазати очи.
Браћо Срби,шта да вам кажем све је могуће,сетите се само за време Пижона пре 3 године да смо имали велику предност и на крају узеше титулу,а исто је тада председник био Толе.
Не знам више ни како да мислим ни како да зборим времена су из дана у дан све луђа,све је могуће можемо и титулу узети 8)
Иначе ако нам до краја буде свест да пораз није опција,има наде за наш клуб!
Рецимо да су шансе 50-50.
П.С.Ово је чудна и луда година,све је могуће.
Нек нам Бог помогне и нек нашу Звезду чува!
Четници Север
Reply
(04-05-2013, 07:59 PM)ултра сепаре link Wrote: [quote author=Звездаш link=topic=4218.msg101330#msg101330 date=1365105283]
[quote author=KizaLion link=topic=4218.msg101322#msg101322 date=1365100959]
Значи сад смо на минус 7. Још  у недељу та предност може бити још мања. Да смо на време спровели чистку, и довели Са Пинтуу у јануару, Рад и продат Ниш се не би десили, већ би било неизвесно до краја у овој усраној лиги..
Сад ћеш да видиш како добијају кад смо им се опет мало приближили.
[/quote]
Слажем се са овом реченицом,одприлике му дође да су ове 2 утакмице формално изгубљене само да народу замажу очи да је и лига иоле регуларна како не би све било предодређено НК Партизану.Иначе ево Лале најављују како ће ударити на Партизан и ићи на победу,не знам како то ни сам више да разумем ???Хоћу да кажем да је ова година по прилично луда,и пуна неких преокрета,ја сам сањао пре 2 недеље како ћемо на крају стићи Партизан и освојити титулу,и стварно већ је почела да се осипа предност,Углавном ово треба утувити у главу:"Ако Партизан одигра са Вошом нерешено или изгуби наде за нас има,јел опет предност ће бити у тренду топљења,а ако Партизан сада победи Вошу,треба честитати Толу на његовом политичком умећу и секташком демагогијом којом ће народу замазати очи.
Браћо Срби,шта да вам кажем све је могуће,сетите се само за време Пижона пре 3 године да смо имали велику предност и на крају узеше титулу,а исто је тада председник био Толе.
Не знам више ни како да мислим ни како да зборим времена су из дана у дан све луђа,све је могуће можемо и титулу узети 8)
Иначе ако нам до краја буде свест да пораз није опција,има наде за наш клуб!
Рецимо да су шансе 50-50.
П.С.Ово је чудна и луда година,све је могуће.
Нек нам Бог помогне и нек нашу Звезду чува!
[/quote]

Како год, морају да се боре до краја, нема предаје, боље да јуначки изгубимо титулу него као пичке, ако их воша добије, а врло је могуће јер су пали са формом и усрали су се пред тај меч јер знају да после иде дерби и да би смо евентуалном победом били на корак до изненађења... дакле ништа још није изгубљено немој да ширимо негативну енергију, отишао је "доктор" јанковић и ајде да Са Пинту дамо подршку у недељу какву никада имао није, СВИ У СМЕДЕРЕВО!!!
Reply
(04-04-2013, 07:54 PM)Звездаш link Wrote: [quote author=KizaLion link=topic=4218.msg101322#msg101322 date=1365100959]
Да је Пинто доведен у јануару, они никад не би пукли бодове овде. Сад ћеш да видиш како добијају кад смо им се опет мало приближили.
[/quote]

У среду пре утакмице рекао сам ти шта сам имао Smile ти си тврдио да ће гробље данас да победи.. ја знам да је Слобода дала све од себе, + њихов газда је добар са нама јер нам продају играче, + џибер Младеновић што игра код нас.. па су морали мало да гризу. А Воша традиционално добро игра на ЈНА + Абубакар је са нама  ;D

Сад смо се реално опет умешали у борбу за титулу
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
За мене је ово велико изненађење. Воша ми је била крајње сумњива против тумбаса након оне лакрдије у купу.
Али сам и даље скептичан и сматрам да се не треба ложити причама о титули. Ми треба да градимо тим за наредну сезону, да ћутимо и радимо. Не могу да замислим да се боримо за титулу са оваквом игром током целе сезоне. Ми данас једва добисмо последњи тим са играчем више.
Reply
И мени тај куп стално испада када год требају да играју са фрањевцима.

Пинто још манта, далеко је ово од оног правог, далеко је и немогуће да буде у овом тренутку оно право послије свега што смо прошли са 'тренером' прије њега.

Голман Смедерева је човјек за неповјеровати. Чујем да му је основа за преживљавање гаража, човјек механичар - ни ријечи о лађењу муда и неким парама од фудбала. Свака му част, данас је чуда одбранио.

Стадион само треба истањирати и припремити за сјетву.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Ма каква црна титула. Ми идемо у Нови Сад и идему гробљу... нема шансе да извучемо 6 бодова из те две утакмице. Поента је да смо ми ти који смо лоши а други ме не занимају шта ће и како ће. То су две утакмице а има још да се игра. Ми можемо реално на било којој утакмици да изгубимо бодове до краја. Па ми рађамо мечку са последњепласираним тимом у лиги. Када се још на све то дода да немамо никакав утицај у ФСС, нема ту онда много да се прича.....
Reply
У последње три утакмице нисмо примили гол .
У четвртој утакмици  смо домаћини.
Највећи ривал  у последње три утакмице не зна за победу.
Највећи ривал у четвртој утакмици гостује .

Прошлог викенда било - 11  а сада је - 4

Препознајмо тренутак , изађимо напоље , огрејаће нас пролећно сунце, заједно до титуле !
Reply
Можда је клуб заслиуоп титулу мало више играчи али навијачи сигурно јесу. Дивно је и фрапантно за мене као старијег навијача укупан ефекат мобилизације -наша трибина у Смедереву одушевљавајуће пуна .У самом навијању било је празног хода али кад имаш трибину имаш и позитивну варијабилност Сама текма динела је више негативних ствари тренер је негативно експериментисао са Мијаиловићем који није за клупу а не за тим ужасавајућу форму Мудринског који је потврдио да му је место нажалост на клупи и сви морају да му помогну да се врати у форму неипходан нам је а као човек то жаслужује, упорнист свих која је и резултовала победим Најтеже је добити унапред добијене утакмице.
Управа је добила нови ветар у леђа резултатом дербија да натера партизанове "супер клинце " на оно на штаа нису навикли такмичарске утакмице
Прилично усенци пролази нешто друго промена кондиционог тренера и појачан интензитет тренинга Пинта довео је до нечег што одавно нисмо видели Звезда је и поред лоше игре јача и бржа од противника
Збијање главе ко ној у песак нас је довело довде имамо одличног менаџера послушајмо га и изборимо се за укидање лимита странаца убедђњен сам да уз Дауду нпр Михајловић може напредовати  а не играњем уништавањем конкуренције
Reply
Прво да се и ја извиним за моју прогнозу... Нисам очекивао -4, најискреније... Али као и сви, потајно сам се надао... Чак сам и разочаран кренуо са стадиона јуче, па на капији видео гол... Као што песма каже, са нама се може све што се пожели, па у том смислу ми треба да наставимо тамо где смо стали, да пунимо стадионе и бодримо клуб, а њима преостаје да победе све до краја и да се надамо сви заједно још неком киксу комшија што није немогуће...

Оно што сви примећују је то што Са Пинту још увек испробава и ниједну утакмицу није почео са истих 11 играча... Конкретно, не слажем се са Владом да је јуче Мијаиловић био толико лош колико мислим да он, Милијаш и Гаридо немају шта да траже заједно у истом тренутку на терену... Са Цигом је то већ друга прича на средини... И на крају крајева, кога се ми то плашимо па од почетка против најгоре екипе у лиги играмо са два задња везна... Безвезе тотално... То су ствари које се лаички примећују, а за нешто више морао би неко време да проведем са играчима па евентуално да ме упосле као новог тренера  ;D
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: