Threads: 18
(04-02-2013, 05:29 PM)andjeloo link Wrote: Није поента у изливима емоција и ко је шта рекао после гола .
Тренер има конкретан и врло јасан посао .
Или има игру и резултат или нема .
Није све једно, примимо гол он мртав хладан, значи боли га курац, и после свега тога он нама поклања неке паре које није ни заслужио и за разлику од Робија није имао ни игру ни резултат, а оно остало што си рекао стоји, нису ту чиста посла, неко мора да одговара, а како стоје ствари почеће прво од Пиксија, да се одмота то клупко, па доста је било, само да се истера до краја, да се не заташка и многи би могли да виде ћорку!
Threads: 29
(04-02-2013, 05:38 PM)andjeloo link Wrote: [quote author=Звездаш link=topic=4218.msg101250#msg101250 date=1364924121]
Не знам да ли је ово покушај ироније, али ајде чињенице да се користе, а не да се фрљамо нетачним цифрама.
Свуда је објављено да је за мање од 7 месеци проведених у Звезди зарадио преко 300.000 еура . Ја ту не видим никакву иронију нити икакво фрљање цифрама .
[/quote]
То си нешто погрешно схватио.
Добио је 45 000 и 45 000 ће да добије на лето. Тих 300 000 је вероватно цифра коју би добио да је одрадио уговор до краја. Мислим да му је плата била око 120 000 евра, сигурно није била већа од 150 000. Добиће 90 000, 150 000 је опростио, а мислим да није добијао плату откад је дошао, значи имао је вероватно 120 000 годишње.
Имао је плату приближну Робијевој, а не дупло већу. Од Пижона је имао дупло већу плату, а не 10 пута, јер је Пижон имао 60 000 годишње. А никако није имао већу плату од Пинта, који ће имати 200 000 годишње.
Threads: 1
Ништа ја нисам погрешно схватио , већ ти .
Годишњи уговор му је по теби био 120.000 еура а он после 7 месеци поклонио 150.000 еура Звезди .
Значи за 7 месеци рада у минусу је 80.000 еура , по теби ???
Онда му минимум треба одликовање дати .
Указом председника Србије .
Камо среће да је више таквих , по теби наравно .
Сви су сајтови објавили да је за мање од 7 месеци зарадио више од 300.000 између осталог о томе се писало и на овом линку , али како видим у међувремену је избрисано .
http://www.mojacrvenazvezda.net/58331/20...koj-skoli/
Замолио бих дежурне критичаре , негативце , напаљене клинце , доконе полемичаре и сличне да се уздрже од коментарисања мог писанија ...
Threads: 164
@Звездаш
Како приближно већу Робијевој? Кад је Роби месечно имао око 12.000? Покушавам да нађем линк где је Роби потписао, ал мора да се претражи по форуму или нету..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
На којем год сајту мало чачнеш по овим штеточинама из претходне управе одмах неко од админа скаче као опарен , као да сам му у најмању руку прст у око ставио .
Ако је Киза написао да у овој Маузеровој причи нема цензуре , онда очекујем да тако и буде .
Ако је истина што клинци причају да су са сваког од ових сајтова по неког запослили у Звезди у Маркетингу , онда ја не желим да учествујем у свему овоме .
Замолио бих дежурне критичаре , негативце , напаљене клинце , доконе полемичаре и сличне да се уздрже од коментарисања мог писанија ...
Камо среће да неко одавде ради за неки други сајт.. нас нико никада није звао да радимо за њих, никада нам нико није платио гостовање, ил дао паре за опрему.. финансирамо се искључиво из свог џепа и понекад нешто продамо, и то иде на одржавање. Тако да и нико нема право нама да говори шта ћемо да радимо, јер смо потпуно независни.
Ова тема је маузеров блог и остаће таква без цензуре..
И јебе ми се за Звездин маркетинг, кад је тамо Весићева жена примала 5.000 еура месечно ни за шта. Месечно је морало 500 Звездаша да се учлани да би она добила плату, јебем те животе. У праву је Човић, морају да смање запослене и трошкове, и да сви запослени гризу 8 сати дневно, а не 2-3 сата раде фиктивно а 5-6 сати дркају игрице и фејсбук.
Кизо мој си човек .
Threads: 29
(04-02-2013, 05:57 PM)andjeloo link Wrote: Ништа ја нисам погрешно схватио , већ ти .
Годишњи уговор му је по теби био 120.000 еура а он после 7 месеци поклонио 150.000 еура Звезди .
Значи за 7 месеци рада у минусу је 80.000 еура , по теби ???
Онда му минимум треба одликовање дати .
Указом председника Србије .
Камо среће да је више таквих , по теби наравно .
Сви су сајтови објавили да је за мање од 7 месеци зарадио више од 300.000 између осталог о томе се писало и на овом линку , али како видим у међувремену је избрисано .
http://www.mojacrvenazvezda.net/58331/20...koj-skoli/ Звезда да га је шутнула, морала би да му исплати све до краја уговора. Они су сели и договорили да му исплате 90 000, а 150 000 да му не исплате, него да се тај новац утроши за рефлекторе и слично око омладинске школе.
Он јесте "опростио" 150 000, али то није био новац за једну сезону, него би то добио до краја уговора.
Свакако да је имао превелику плату, али није имао 300 000, зато сам рекао да се не треба олако фрљати цифрама.
(04-02-2013, 06:01 PM)andjeloo link Wrote: Ако је истина што клинци причају да су са сваког од ових сајтова по неког запослили у Звезди у Маркетингу , онда ја не желим да учествујем у свему овоме . И за ово, ајмо конкретно, кад већ хоћеш да се пише без цензуре, ми са тим немамо проблем, јер смо чисти.
Са којих сајтова су запослили неког у маркетингу и колико су то проверене приче?
(04-02-2013, 05:59 PM)KizaLion link Wrote: @Звездаш
Како приближно већу Робијевој? Кад је Роби месечно имао око 12.000? Покушавам да нађем линк где је Роби потписао, ал мора да се претражи по форуму или нету.. Па израчунај. Роби је имао око 10-12 000 месечно, значи 120 - 140 000 годишње, Јанковић је имао сличну плату.
(04-02-2013, 06:31 PM)Звездаш link Wrote: Звезда да га је шутнула, морала би да му исплати све до краја уговора.
Опет неистина . Споразумни раскид уговора а не раскид на штету Александра Добривоја јанковића .
|