Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Данашња утакмица, отприлике у пар речи...

Најбољи играчи: Гаридо, Каду и Ожег
Убедљиво најгори: Лаза-вашар
Мали интервју са Кадуом.

Спортал

Quote:Kadu: Nikakav novac ne može da zameni aplauz navijača

Malo koji igrač Crvene zvezde je poslednjih godina doživeo da čuje ovacije njemu u čast od probirljivih navijača našeg najtrofejnijeg kluba. Upravo je tu privilegiju imao Mendeš Kadu na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca po izlasku iz igre u drugom poluvremenu. Strelac efektnog prvog pogotka koji je odredio dalji tok utakmice, nije mogao da ostane ravnodušan zbog pažnje koju su mu poklonile pristalice crveno-belih.   

- Videli ste kako su me navijači ispratili aplauzima sa terena. Čudesni su! Ovo nema nigde i to ne može da zameni bilo kakav novac – bili su prvi utisci Brazilca u izjavi za zvanični sajt kluba.

Stranac sa najdužim stažom u novijoj istoriji Zvezde odigrao je 96. utakmicu za klub sa kojim mu ističe ugovor u junu. Kadu je, kaže, voljan da ostane.

- Već sam skoro četiri godine u Zvezdi i što se mene tiče, produžio bih saradnju, ali videćemo šta će se dogoditi.

Još malo nedostaje Brazilcu da uđe u „klub 100“

- Verujem da ću u ovoj sezoni zabeležiti i taj stoti nastup, iako, kao što sam već rekao ne bih imao ništa protiv da za Zvezdu odigram i 200. I 300. utakmicu.

Sa Pintu je iznenadio sve idejom da Kadua gurne na krilnu poziciju. Sticajem okolnosti Brazilac se u finišu prvog poluvremena vratio na svoje „prirodno“ mesto i nedugo potom usledio je majstorski gol.

- Došao nam je novi trener koji je malo promenio sistem što se u početku i primetilo na terenu. Kako je vreme odmicalo igrali smo sve bolje, postigli dva gola i zasluženo pobedili. Po izlasku Milivojevića i ulasku Ožegovića promenio sam poziciju i sa krila prešao na ofanzivnog veznog. Mislim da sam se tu mnogo bolje snašao, jer sam vezni igrač i nemam brzinu da budem krilo.
Ево још екстра информација које употпуњују претходни упис у вези пара од Газпрома...

Б92

Quote:Gazpromove pare otišle i u KK i VK

Ruska kompanija "Gazprom" uplatila je pre nekoliko dana deo rate sponzorskog ugovora FK Crvena zvezda, a 240.000 evra otišlo je u Košarkaški i Vaterpolo klub.
Sekciji sa Malog Kalemegdana pripalo je 150.000 evra, dok su vaterpolisti Zvezde dobili 90.000 evropskih novčanica.

"Odluku je doneo jednoglasno Odbor za hitna pitanja. Nemam informaciju kada ćemo dobiti novu uplatu od Gasproma", potvrdio je za "Žurnal" Slaviša Kokeza, potpredsednik Crvene zvezde

Ruska kompanija uplatila je novac u petak, operativci kluba sa Marakane odmah su krenuli u regulisanje gorućih obaveza prema zaposlenima, pojedinim igračima, komunalnim firmama, bankama, klubovima od kojih su ranije kupljeni fudbaleri.
Ривалдо у Звезди?!

[Image: rivaldo_brazil_photo.jpeg]

Џаја обећао да ће довести Роналда, међутим Човић је рекао да нема пара, али да има боље решење! Ривалдо ће доћи из Сао Каетана, у пакету за Лазу Вашара, Младеновића и Милијаша! Питали смо Човића зашто доводимо старог а доброг играча, и истрошеног? - Из простог разлога што Милијаш трчи ко баба, да ни на скутеру не би могао да стигне ни Волкота. Лаза Вашар - циркус Медрано овог пута има премијеру у Сао Паулу, тако да ће тамо моћи да увесељава народне масе... Младеновић са својим сељачким темпераментом био би већи радник на плантажи шећера.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Дауда као што је већ речено и дефинитивно играч утакмице. Изгледа тотално застрашујуће и ово може да буде Звездина финансијска златна кока која је дошла за џабе ако се не варам. Други гол чиста мајсторија а она пречка кад је звизнула скапирао сам да има јак и прецизан шут. Лаза је одиграо одличну утакмицу и сада као у протеклих икс број година следи поново брдо лоших игара. Вредно је још напоменути да је стадион извиждао Максу као будалу сваки пут када је примио лопту....
Да ли сте примјетили да је већ у трећем минуту Милијаш имао расправу са тренером? Ширио руке, фол не контам шта ми причаш.

Пинтара је успио да поврати у колику толику нормалу тим који је био срозан на нулу, кондиционо испод нуле.

Већ од сутра очекујем лагано отварање питања титуле.  :Smile
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Како су синоћ добили рутински, ако су кондиционо били испод нуле?
Најбитније да се екипа тргла мало и да крене са набијањем самопоуздања.
Циљ до краја сезоне треба да буде уклапање са тренером, продужетак уговора са Кадуом, враћање у тим Пантића и Савићевића.
Ово са Микићем на штоперу ми се не свиђа никако. Боље Мићко да игра штопера.
Једино што синоћ никако нисам разумео је убацивање туђег играча у игру... Човека који је продат.. За кога га разигравамо? За неупућене причам о Максимовићу коме је сваки додир са лоптом био награђен салвом звиждука...

Похвала за улазак Мићка, драго ми је да се вратио...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(04-04-2013, 11:14 AM)Звездаш link Wrote: Како су синоћ добили рутински, ако су кондиционо били испод нуле?
Најбитније да се екипа тргла мало и да крене са набијањем самопоуздања.
Циљ до краја сезоне треба да буде уклапање са тренером, продужетак уговора са Кадуом, враћање у тим Пантића и Савићевића.
Ово са Микићем на штоперу ми се не свиђа никако. Боље Мићко да игра штопера.

Не, моја грешка, Јанковић је грешком отишао, а припреме су одрађене као да их је водио врхунски кондициони, а не скајп. Због тако добрих припрема су на оно личили у првим утакмицама наставка првенства.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Одиграли 2 утакмице у јачем ритму и после 70тог ударила пена на уста!
Ко преживи биће спреман како треба тек после припрема са Пинтом за идућу сезону.
Сад нек их дотегне колико може да пробају да добију све до краја!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)