Threads: 28
"Не бих био реалан када бих говорио да размишљамо о титули, уосталом и новог тренера бих самим тим ставио у незгодну ситуацију. Имамо план да се консолидујемо до јуна и да спремни дочекамо квалификације за европска такмичења" - подвукао је спортски директор црвено-белих Стојадиновић.
Threads: 18
Ово је требало урадити док је било -6, могли су на полусезони да се захвале Јанковићу, вечито та нека политика кад брод потоне онда зови у помоћ. Не кажем ја да би се нови тренер снашао тек тако али сад нам је климаво и друго место, поготову док се Са Пинто уклопи, док упозна екипу и њихове (не)могућности :-\, све у свему има сасвим довољно времена да до лета направи од њих солидну екипу која нас не би баш обрукала у квалификацијама и успешно стартовала следећу сезону, али о том потом... јер ако опет на лето пусте да оду пар оних који нешто вреде онда стварно не знам која је сврха довођења новог тренера!
Threads: 3
Ако је још увијек луд као када је играо, има да шамара оне примадоне на терену. Коначно имамо и некога, Мутињо, ко ће порадити на физици играча.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 0
Једно је сигурно око новог тренера. Каду ће опет морати да преводи
Threads: 0
Ево и изјаве новог тренера....
И ипак прикладног опроштаја старог.... http://www.mojacrvenazvezda.net/58331/20...koj-skoli/
Threads: 18
Хвала ти Сале легендо што си нам оставио паре, сад ћемо да ставимо рефлекторе да играју деца фудбалицу... Јебо те вала онај ко ти је направио тај астрономски уговор, па после приказаног је требао он да плати звезди а не звезда њему.... Па се питајмо после одакле нам 50 милиона дугова, а сада Сале правац Ибица на заслужени одмор и тако у круг!
Threads: 164
И нек поведе оног сељака Младеновића што има загарантовано место да игра! Са Пинто, само ти лупај шамаре и ако треба пљуни их у лице све... а ми ћемо да им запленимо дресове.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 3
03-19-2013, 06:54 PM
(This post was last modified: 03-19-2013, 08:57 PM by херцеговац.)
Човијек прича како је било у Спортингу...
Quote:Физички сукоб имао је и као спортски директор Спортинга, ушао је у клинч са нападачем клуба из Лисабона Лиедсоном.
Приђем му и лијепо га питам:
Ш'а, не'ш да трчиш, је ли?
И онда га тако набодем, бам, бам...
Пази Џајине цефа - као да надреалисти раде скеч.
Quote:- У зависности од играчког кадра који поседујем бирам тактику, али најближи сам варијацијама 4-3-3 система игре. Ипак, сама формација зависи и од тока утакмице, противника, тако да може да се трансформише и у 4-4-2 или неку од варијација 4-3-3 попут 4-2-3-1 или нешто треће - рекао је Звездин шеф струке за почетак нашег разговора.
- Дошао сам да са Црвеном звездом играм атрактиван и офанзиван фудбал и јако ми се допада што је у питању клуб у коме су амбиције увек и искључиво везане само за победе, тај позитивни притисак је нешто што волим и што ме прати кроз каријеру, такав је и мој темперамент - каже бивши тренер Спортинга из Лисабона за РСБ.
На питање да ли је гледао Црвену звезду одговорио је
- Да гледао сам Црвену звезду на неколико мечева пре него сам одлучио да дођем овде и сматрам да у играчком кадру има материјала. Покушаћу да са момцима направим једну организовану, нападачки орјентисану екипу у којој ће свако да одрађује свој део посла и да остави срце на терену.
- Црвена звезда је клуб огромне традиције и невероватне историје, позната је у светским оквирима, а лично сам уживао у играма Савићевића, Просинечког, Југовића и осталих великана који су са овим клубом освојили свет и, понављам, свиђа ми се што долазим у клуб у којем се очекују само победе - одговорио је Рикардо на питање да ли знате где долазите?
За крај, дотакли смо се и навијача Црвене звезде:
- Навијачи Црвене звезде ме јако подсећају на навијаче Спортинга, који је такође јако велики клуб. Оно што највише ценим код њих је што су уз екипу када не иде, а то је нешто што као човек невероватно ценим, јер и ја имам сличан карактер и са таквим навијачима је успех свакако ближи.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 17
Са Спортала:
Quote:Sa Pinto "grmeo": Kvalitet, kvalitet, samo kvalitet
Rikardo Sa Pinto odradio je prvi trening sa fudbalerima Crvene zvezde. Dan posle dolaska u Beograd. Na pomoćnom terenu beogradske "Marakane" temperamentni Portugalac je radio sa desetkovanim timom, pošto je čak 11 fudbalera odsutno zbog obaveza reprezentacija. Na raspolaganju je imao 13 igrača i tri golmana.
Sa ekipom nisu radili ni Darko Lazović zbog intervencije na zubu, kao i Nikola Petković koji će zbog povrede lože pauzirati dve nedelje.
- Samo desnom, samo desnom! - vikao je Sa Pinto kada su Zvezdini prvotimci forsirali igru jednom nogom.
Portugalac je sa ekipom komunicirao na engleskom, na kratko i na portugalskom (vamos, vamos - idemo, idemo), a sve vreme je bodrio igrače da veruju u sebe i svoje sposobnosti.
- Kvalitet, kvalitet, ne zaboravite kvalitet. Vi ste veliki tim! - konstantno je bivši trener Sportinga držao tenziju na treningu, a igrači pokušvalai da prate njegove instrukcije.
Na kraju, podelio je raspoložive igrače u dve ekipe i u jednom trenutku se obratio i napadaču Ognjenu Mudrinskom koji je savladao golmana Bobana Bajkovića.
- Vamos, Mudrinski, gol.
Na prvi pogled, Sa Pinto ostavlja utisak autoritativnog i energičnog trenera, idealnog za trening "buđenja" ekipe u krizi. Inače, prvu seansu Sa Pinta u Zvezdi je pratilo mnogo novinara i fotoreportera, ali i nekoliko desetina gledalaca.
Prvi test sa novim trenerom crveno-beli će imati 30. marta sa Radničkim 1923, u Jelen Superligi.
- Samo desnom, samo desnom! - vikao je Sa Pinto kada su Zvezdini prvotimci forsirali igru jednom nogom. Е ова реченица ми је улепшала дан, заплакао сам од смеха...
Threads: 164
На наше питање "Где су паре Драгане", одговор је дала криминалистичка полиција:
http://www.mozzartsport.com/vesti/piksi-pred-hapsenjem
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
|