Ма људи, по мени су први и основни проблем играчи. Не умањујем улогу тренера али са лимитираним и психолошки лабилним играчима шансе готово да не постоје. Нико од ових играча не зна како се осваја титула осим Милијаша. Када се измакнем од дрвета и погледам шуму, схватам да Звезда мора организационо и финансијски да ојача па тек онда да се види шта да се ради на спортском плану. Када је дошло до тога да се наши играчи плаше Севера и играња на Маракани, не знам шта више да се прича...
ФК Црвена звезда 2012/13
|
03-16-2013, 11:13 AM
![]() Ми ћемо да пијемо а ви Цигани џаба се нервирајте због фудбала...
03-17-2013, 12:56 PM
Сваки викенд, али сваки викенд ми јебено упропасте.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
03-17-2013, 07:34 PM
Ево занимљивог текста из Спортала
Quote:Džajićeva pogrešna procena
03-17-2013, 11:02 PM
Прво полувреме - посед лопте око 65%, уз то играсмо јалово-ништа ново за нас. Судија традиционално наш - Мајо Вујовић. Неко би рекао, солидне су шансе да навлачи за нас. Ал је судио поштено како и треба да буде. Без обзира јесу наше судије или стокине.. проблем је дефинитивно у нама, што ми је једном рекао Вукадиновић лично - слаба је Звезда.
И даље исте пиздурине у тиму. Што је најгоре, не зна се докле ће ово трајати. Ми већ сад морамо да направимо тим за европу, са тренером, а не робом Кеке ил ко зна ког мафијаша-робовласника. Ако будемо имали тренера на лето, и нови систем, може бити касно. Већ сада треба дати Човићу метлу да почисти говна, ако треба још 2-3 сезоне без титуле, па да направимо систем, да будемо константно добри.. не вреди нам титула без тима, добре игре, стабилизације клуба.. боље Џаја да постане почасни председник, а нама требају директори који прате светске трендове и менаџмент. Консталација типа - старију жену и после операције овде болео ју је и даље кук. Отишла у немачку да види тамо у болницу могу ли они шта да ураде. Рекоше јој, сад ћемо да те оперишемо како треба, у Србији су те оперисали по систему како се радило пре 40 година.. наместе јој и мирна Босна. Треба наше послати у Бајерн, Динамо Дрезден.. да виде како се то тамо ради, да не једемо говна више.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
03-17-2013, 11:13 PM
Битка за Лигу Европе почиње данас смјеном Муриња и чишћењем играчког кадра. Никаква прелазна ријешења, никаква одлагања. Треба ли вам 10, ако треба и петнаест, није пуно, дана да пронађете слободног тренера НЕ из Србије, имате их. Послије тога да се сређује тим по принципу залагања, доприноса игри и знања. Остали сиктер до прелазног на трибине са ревизијом уговора за сваког ко се понаша као да му није мијесто у Црвеној Звезди.
Петко у Палилулац.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
03-18-2013, 12:32 PM
Нажалост, оно што сам рекао на претходној страни, Јанковић и весели фудбалери потврђују и овог викенда... И само да не буде забуне, не мислим да ће нам страни тренер помоћи, шта више, тешко је странцу да скапира шта је и ко је Звезда... Али имамо ли ми уопште спортско решење? Менаџмент се полако сређује, али ако су најталентованији играчи у овој земљи они који су тренутно у Звезди (а то је прича која иде већ сезону-две), онда јадна ли си Србијо! Све пуца од талента, пардон од пива и алкохола... Ја сваки пут па и сада кажем: "Дај Боже да ме демантују!" А они никако... Бар до сада...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
03-18-2013, 05:16 PM
Са Пинто нови тренер Звезде?
Aко је истина као што пишу новине, овај човек је тренирао само један клуб у каријери и то нешто кратко. Мада овим нашим не би помогао ни трио прекаљених асова из 2001. Савићевић-Бошков-Ћурковић ;D
Jeдна је Србија!
03-18-2013, 05:44 PM
Оде Мучињо, упропастио је позитивну енергију коју је Роби унео у клуб. Сада, кад би довели Рајевца, било би то на много вишем нивоу. Ем Рајевац није друг са њима, ем неће играчи моћи да му кажу да немају шта да пију.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
03-18-2013, 07:28 PM
Са Пинто је тренирао Спортинг Лисабон нешто кратко око 4 месеца и стигао је до финала купа... у сваком случају од Јанковића горе бити не може ;D
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)