Threads: 29
(02-18-2013, 07:10 PM)V O J V O D A link Wrote: Али шта је показао Самарџиски ???
Због њега је и Брауну смањена минутажа у игри , и то је по мени разлог пада формо а кривац је стручни штаб који је исфорсирао Самарџиског иако смо сви видели да он није појачање и само је допринео томе да изгубимо једног центра а он није доследна замена.
Плашим се да ово може да утиче неповољно и на Нелсона И Смита .
А кад је могао Самарџиски било шта да покаже? Ни месец дана није ту.
Он је други тип играча, бољи од Брауна у одбрани, слабији у нападу. Кад год је Браун на терену ми смо имали проблем у одбрани. То није довољно за другог најплаћенијег играча у тиму.
Он нпр није одскакао од Катића, а ако је толико плаћен, онда мора да одскаче.
Не може никако да утиче на Нелсона и Скота, јер нису они браћа коју раздвајају социјални радници, него професионалци који добијају паре за посао којим се баве.
Threads: 17
Threads: 164
Са мејла што шаље портпарол КК;
Obaveštavam Vas da će u četvrtak 28. marta od 18 sati prvotimci Crvene zvezde Telekom zajedno sa trenerom Vladom Vukoičićem na sajmu automobila posetiti štand SEAT-a, koji se nalazi u HALI 5 Beogradskog sajma. Košarkaši crveno-belih među kojima će biti Igor Rakočević, Vuk Radivojević, Boris Savović, Demarkus Nelson, Elton Braun i Majkl Skot družiće se sa ljubiteljima seatovih automobila, navijačima Zvezde i posetiocima sajma.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
30.03.2013. у 19:00 КК Црвена Звезда у првом колу кошаркашке Супер лиге Србије имаће лакши тренинг против КК Слободе у Ужицу.Цена карте 300 динара...
Продаја карата од четвртка у Крејзи Норту
Наши навијачи ће бити смештени на трибини испод семафора
(улаз кроз теретану).
Овај викенд је дефинитивно у знаку Црвене звезде...субота фудбал(приоритет), баскет...у недељу рукомет!
Threads: 164
Ако уђемо у евролигу, играће за нас Дарко, сигуран сам..
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.ht...-za-Zvezdu
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Звезда изгубила дерби после 3 добијена за редом. У принципу ништа страшно али су ми фрапантна 3 податка. Од 17 шутева за 3 поена на целој утакмици, ушла су 2. Браун шутира слободна бацања 2-8. И оно што је по мени најупечатљивије је да је ово најгоре Ракочево могуће издање које сам икада гледао. Све у свему није практично никоме ишло. И поред трагичног шута, Звезда је и ово могла да добије јер су се гробари на крају усрали од притиска. Ово исто говори да смо реално много јачи али да са овако криминалним процентом шута ни Константина не бисмо добили. Желим да верујем да је лош дан у питању и ништа више....
Threads: 83
Мислим да је боље да смо сад изгубили него у плеј офу и оне и ове лиге... Ако је био слаб дан, прошао је...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 20
Threads: 0
(04-03-2013, 11:59 PM)CEBEP link Wrote: Звезда изгубила дерби после 3 добијена за редом. У принципу ништа страшно али су ми фрапантна 3 податка. Од 17 шутева за 3 поена на целој утакмици, ушла су 2. Браун шутира слободна бацања 2-8. И оно што је по мени најупечатљивије је да је ово најгоре Ракочево могуће издање које сам икада гледао. Све у свему није практично никоме ишло. И поред трагичног шута, Звезда је и ово могла да добије јер су се гробари на крају усрали од притиска. Ово исто говори да смо реално много јачи али да са овако криминалним процентом шута ни Константина не бисмо добили. Желим да верујем да је лош дан у питању и ништа више....
Нелсон
На страну силна губљења лопте, али јуче смо имали стварно ужасно шутерско вече, што је и пресудило меч.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Зашто нико не пише о нашем бродолому у Ваљеву против фењераша Металца? Била је то катастрофална игра а ни шок терапија у виду новог тренера није дала резултат. Играчи не личе на себе и тотално је невероватно да до те мере тим који је састављен од реално најбољих појединаца у нашој лиги се понаша као да никада до сада није играо кошарку. Онакве промашаје и генералну апатичност дуго нисам видео. Написао сам овде да верујем да је дерби био лош дан. Прошло је читавих месец дана од тада а Звезда не може да се састави....