03-05-2013, 07:22 PM
Једини човек који не муља и не једе говна, већ их чисти !! Свака му дала!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
ФК Црвена звезда 2012/13
|
03-05-2013, 07:22 PM
Једини човек који не муља и не једе говна, већ их чисти !! Свака му дала!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
03-05-2013, 07:40 PM
Свака му част! Ако треба да истрпимо још две-три године, истрпећемо!
Наравно, морали би да продамо све ове играче, због лоших уговора. Не вреди да их сад гурамо, кад ће велики проценти отићи Рамаданију, Стеви Мајамију, Аџићу и ко зна коме још.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
03-05-2013, 08:39 PM
Треба им дати да играју за минималац од 200 евра, па онда да их питамо јел имају шта да једу. Добар предлог је неко дао, добар део играча распродати и омогућити клубу да живи неко време, а за то време покушати стабилизовати дугове. И нека играју наша деца, боље од Петковића могу одиграти и ја, тврдим.
Jeдна је Србија!
03-05-2013, 09:06 PM
Гладни,како их није срамота.Дал пита неко навијача који је прешао 200км да гледа и бодри свој клуб,дал је јео,пио и како ће да се врати кући.
03-05-2013, 09:37 PM
На следећој утакмици да се сваком играчу спреми по пакет хуманитарне помоћи,1 хлеб,10 јаја,кило брашна,литар млека(без афлатоксина) да нам мукице не гладују и по 3 поморанџе за тоничност.
03-05-2013, 10:00 PM
И канистер од ценера литара за његов порше да се не заборави!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
03-07-2013, 03:15 AM
Легле плате на рачун Лази вашару и веселој фудбалској дружини. Очекујем сада да са пуним стомацима згазе балије из Пазара.
To više ne sme da bude alibi za bruku i sramotu kakva je bila protiv Rada, na primer. S obzirom na to da smo mi ozbiljan klub, ma šta ko mislio, budu li se nastavile ovakve priče koje su u osnovi neistine biće pokrenuta disciplinska odgovornost za svakog ko na ovaj način izlazi u javnost i time je obmanjuje i nanosi ogromnu štetu Crvenoj zvezdi Quote:Čović: "Sad više nema izgovora u gladi i nemaštini"
03-10-2013, 01:43 PM
Колико ја готивим овог играча
![]() http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-s...acija.html
Jeдна је Србија!
03-13-2013, 11:38 PM
Само кратко: рекао сам још пре пар месеци да Јанковићу треба дати шансу да изгура бар једне припреме са екипом и да их селектира... Све је то урадио, а ми играмо још горе него јесенас! Довољно о његовим тренерским квалитетима... Други и много већи проблем је што у Србији не постоји неко ко зна нешто више, сви су укључујући и њега старомодни и лоши тренери...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
03-13-2013, 11:50 PM
У потпуности се слажем са тобом , само бих додао , да и доласком страног тренера не би много побољшали игру , јер искрено имамо играче лимитираних квалитета.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|