Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Данас пола Србије слави Светог Николу,а друга половина Србије долази на славу!Срећна слава свима који славе сцетог Николу да славите у здрављу,срећи и да је преносити са колена на колено!!! Живели!

http://www.spc.rs/sr/sveti_nikola_zitije
Reply
Big Grin Big Grin Big Grin

Reply
[Image: 5846_blicstrip1811.jpg]
Reply
ГДЕ СМО ОНО СТАЛИ? Шеиков дневник

" После смо обишли неко велико бетонско корито са седиштима на страни и великом ливадом у средини. По головима који су били са по сваке стране ливаде, претпоставио сам да би то могло бити неко игралиште за фудбал, а да ће после да ме воде да видим и неки прави фудбалски стадион. Брат Александар и домаћин игралишта, брат Драган, рекли су да после неће да ме воде нигде, јер је ово на чему смо сада фудбалски стадион њиховог највећег фудбалског клуба. И да је тај фудбалски клуб некад био шампион Европе и света. Ја сам се слатко насмејао, а и они су, да ме не увреде. Онда су ми објаснили да се нису шалили и да је стварно тако било. Мени је било жао клуба, па сам рекао да би њихови богаташи требало да купе тај клуб, као што је наша породица купила Манчестер сити. Онда су они рекли да закон не дозвољава да се клуб купи, а и да су богаташи делом у притвору, а делом се крију. Али да ја могу да будем спонзор клуба. Па су се насмејали, а и ја са њима, да се не увреде."

[Image: seik_zvezda.jpg]

http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/cl...ov-dnevnik  Big Grin
Reply
Хехе, другим речима, дођите дајте нам паре али од вас ништа неће да зависи и нећете се питати ни зашта....
Reply
Да, као и ономад кад је дошла Џукела са Паси пољане, ми очекивали да ће да проспе своје јапанске паре на сто, кад испаде да није дао, већ је покрао.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
У КГ-у отворена печењара:

[Image: radnicki_partizan.jpg]
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply

Колико су јаке речи ове песме,али мелодија нас асоцира на комунизам,али ако знамо да је мелодију конпоновао Тимофеј Атуров,жртва комунистичког режима,а да је прву верзију написао Гиљаровски 1914 године,добровољац Српск-Руско- турског рата 1878 године,можда нам промени мишљење. Наше навијачке песме су много пута препеване,али ми их и данас певамо,зато немојмо имати предрасуде око ове дивне песме,јер је она наша,а не комунистичка! за братство Русије и Србије,за Православље !
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
;D
Reply

јако се лепе ствари десавају на нашим стадионима и халама,ту се спајају све љубави,сви путеви...за Њу,поред Ње и са Њом,Зведи Црвеној Smile

ако неко има још неки клип ,нека постави.
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)