Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
хммм, дискутабилно је сад да ли је Роби лош... пре бих рекао да је имао тантузе који нису умели да спроведу замишљено до краја... Истим таквим додавањима су могли и у напред да иду, али нису имали ни храбрости, ни знања, а ни воље чини ми се...

Него, то је сад прошлост, не можемо уназад... Нама треба ТРЕНЕР! Јуче слушам другара који опет има другара који ради нешто при омладинским селекцијама у фсс и човек каже да те младе репрезентације никад нису имале тако доброг тренера као што је Јанковић, пун знања, добри тренинзи и сл. Мислим се какви ли су били претходници, па се сетим који су били, па од њих сам и ја бољи тренер!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Видећемо шта ће да покаже у Турској.
Јанковић је идеалан тренер, али за помоћника. Роби да није био тврдоглав као што је био, тражио би га за помоћника и можда би од два половична тренера испао један добар.
Исти ти који су играли код Робија играју и сад. И тад смо играли очајно (осим прве његове полусезоне) и сад играмо очајно само на други начин. Тад смо се додавали да би имали јалов посед лопте, сад прескачемо игру. Мучно и једно и друго.

Највећи проблем и Робија и Јанковића је то што су они са играчима другари, а то никад не изађе на добро.
Слажем се за ово последње... Учитељ не може да буде другар са учеником... Мора да постоји страхопоштовање, не због имена тренера, него због става и знања које поседује... Због тога што мора играч да верује да ће од тренера да научи нешто што ће га учинити бољим играчем, а не скупљим играчем... Ту сад проблем прелази на друго поље, а то је да већина играча једва чека да се прода, а овде играју са пола гаса, излазе, алкохолишу се, вуку црте, јебавају најгоре фуксе... Како само не виде пример других, сви који су се млади оженили и посветили каријери, а не преборајавању бгд сплавва и клубова, постали су велики играчи са огромним контом на банковним рачунима... Видић, Ивановић, Коларов су им најсвежији примери, не би да идем у још даљу прошлост... Већина наших играча су лоши људи пре свега, можда не са лошим намерама, него са лошим навикама и лошим манирима... Дакле, треба им тренер психолог, тренер који ће казнама да их мења, који ће да их на прву лопту санкционише, брише из стартне поставе па макар били најбољи у васиони... Робија су су старту зајебали са оном игром око Вилоте... Нека је био најбољи морао је истог  трена да оде, а не да му се на инсистирање управе опрашта!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(11-26-2012, 09:16 AM)Звездаш link Wrote: Највећи проблем и Робија и Јанковића је то што су они са играчима другари, а то никад не изађе на добро.
Са овим се потпуно слажем, мора да постоји одрђена дистанца која формира ауторитет тренера код играча. Али, треба имати у виду да већину утакмица Звезда игра против крљача и бункераша (јуче, на пример) и да је тешко "направити" игру у тим условима. Можда смо баш зато најбоље и одиграли против Бордоа и Дерби, рецимо (како ко види, ја мислим да јесмо). Има ту и фактор менаџера који гледају, атмосфере и значаја мечева међутим суштина је да смо играли против екипа које се нису браниле. Јанковић, опет по мом мишљењу, ради једну добру ствар. Распоређује очигледно лимитиране физичке могућности тима на по једно полувреме. Тако је и добио Дерби. Јбг, то није довољно за освајање титуле и зато ће као и Роби, отићи. На полусезони треба добро спремити екипу физички, довести тренера и играче са којима можемо да пробијемо бункер и ствари ће доћи на своје место. Ово је првенство где је могуће добити све утакмице, имамо пример "непобедивих", ту поред нас. Потребно је да то одрадимо и да поменути само једном одиграју нерешено и ето титуле. Зато сам ваљда и писао толико о тренеру и играчима какви су нам потребни. Верујем да ће људи који су дошли, учинити све да то обезбеде.
Јанковић има позитивних страна. Довео је Мудринског и Пантића који су се одлично показали до сад, склонио је Мирића из тима, гурнуо је Спајића кад би ретко ко имао муда и овај му то вратио на најбољи могући начин. Али Звезда игра ужасан фудбал, многи играчи су у каналу. Само су се Микић и Миливојевић померили мало на боље.

Није проблем Ужице, јер у онаквим условима не може претерано боље, у ствари могло је да је оно на почетку ушло од пречке. Председник клуба који је са тумбасима ишао у Милано, издаје саопштење у ком прави притисак на судију, са јасним планом који је спровођен током утакмице. Играчи Слободе се завукли у бункер, тукли цео меч и скакали на сваку судијску одлуку, онај магарац што је добио црвени, требао је да га добије много раније. Жале се на суђење због једног корнера, који није био, али је била сумњива ситуација није била 100% чиста. Значи није им свиран пенал на 20 метара, него један корнер, то што су домаћи фудбалери неваспитани, то је њихов проблем и требало би да попасу мало чешће картоне за понашање.
Није проблем Ужице, проблем је Суботица, проблем је ОФК. Ми смо тамо морали да покажемо више, они нису "крљачи и бункераши" и зато Јанковић треба да иде са клупе.

У ствари не треба да иде ако ће замена да му буде Рајевац, Ђоровић, Његуш...јер то није никакав помак.

А што се тиче функционисања клуба, основа и суштина је у овоме што је РСФ писао. Фудбалере пре свега треба да васпиташ као људе, ако родитељи већ не знају, па онда све остало. А да би се то остварило управа мора да стане чврсто иза сваког тренера, од петлића до првог тима.
Став Србије:

http://www.teslavision.tv/video/diaspora...12012.html

Гомила ствари речена од стране Човића... од тога зашто је Звезда еквивалент српства до распништва и премирања управа!

Вечерас је и на сос канализацији.

Quote:Covic- ''Ovo za sada je sigurno. Znaci, 48,4 direktno i 5,6 potencijalno iz odredjenih garancija ili jemstava koje je Fudbalski Klub Crvena zvezda dala.''
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Пошто су се тренер и играчи толико зближили да се после неких голова грле, матори Џаја мора да се дере на њих на полувремену, пошто тренер није ауторитет. А то није Џајина обавеза, да губи живце и глас због ових тантуса.. боље да им је Рајо Божовић ушао у свлачионицу  ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(11-26-2012, 08:38 AM)Звездаш link Wrote: [quote author=ЈеленаРС link=topic=4148.msg99755#msg99755 date=1353885769]
Роби,врати се да играмо фудбал !
Додавање између везног реда и одбране до бесвести, па онда врате мало Бајку лопту. Ако је то играње фудбала, онда јебига.
То што Јанковић лоше води екипу, не чини Робија добрим тренером, а оно што смо играли код њега и ово што играмо данас је далеко од фудбала.
Сувише лако заборављаш и -10 на полусезони и -12 на крају, гостовања у Ужицу, Крагујевцу, Пазару...где нисмо могли да створимо поштену шансу. Па јуче смо играјући онако слепачки, имали више шанси него нпр у Ужицу, Пазару и Крагујевцу прошле године заједно. Наравно ни то не значи да је Јанковић бољи. Једностано лоши су обојица, треба нам добар тренер, а не Роби.
[/quote]

Зато што је фалио играч за завршни пас.Мени се ово што сада раде не свиђа-шутни у скроз напред па шта буде.Ни једну утакмицу нисмо добили лагано (осим 7-2),а коју добијемо први примамо гол.Одбрана катастрофа,неуиграни тотално.Мудрински,Спајић,донекле и Милијаш добри(односи се на утакмицу против Слободе).
Занима ме само да ли неко од играча се сјети остати пола сата након тренинга и вјежба шутеве са дистанце или одраде тренинг к'о по казни и бјеже кући.
Није фалио играч за завршни пас, него играчи у Србији не трче без лопте, оно је класична алиби игра. Као имамо посед, доминирамо, а уствари се додајемо до бесвести, без резултата. А сад смо отишли у другу крајност, сад сувише често бунаримо.
На ваља ни ово, ни оно.

Не може играч да остане после тренинга (мада има и таквих примера, али без резултата- Вешовић), јер жури да се спрема за сплав или клуб (ако је зимска сезона).
Ј.б. га, млад организам!

Да ли је неко гледао Човића на СОС канализацији? какав је утисак оставио?

Видим да се комуњаре са друге стране већ буне на ону емисију на Првој турској.

Quote:- Срећан сам. Дуго сам паузирао и било ми је тешко, јер много волим да играм фудбал. Срећом, то је сад иза мене, иако још нисам 100 одсто спреман. Не могу да играм целу утакмицу, али даће Бог да на пролеће буде све у реду и да одрадим припреме како треба - рекао је Каду за МОНДО после тренинга у понедељак.

Иако је Александар Јанковић многе изненадио најавом да ће Бразилац у недељу бити део екипе, Каду је био спреман да заигра.

Признаје да му није било свеједно.

- Страх је још присутан. Тако је јер сам имао много тешку повреду колена и мишићи ми још нису потпуно спремни ни јаки да играм из све снаге. Плашио сам се мало пре утакмице, због колена. Кад сам ушао заборавио сам на то јер је било 1:1 и мало времена до краја. Дао сам све од себе да променим ствари.

Quote:- Кад почне пауза отићи ћу у Бразил и тамо ћу радити са тренером који је пристао да ми помогне и ради са мном месец дана. Не могу сад да станем, ако то урадим опет ћу у јануару кренути од нуле. За мене нема паузе, паузирао сам више од два месеца и нема потребе више за тиме - додао је Каду.

Бразилац је један од играча са најдужим стажом у Љутице Богдана. У Црвену звезду стигао је у јулу 2009. године и у њеном дресу постигао 25 голова на више од 90 одиграних утакмица.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)