Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
(11-04-2012, 02:43 AM)Darko link Wrote:

[Image: 270436_486466194708836_531779693_n.jpg]

Масакрирање Звезде на Маракани  >Sad

Каква изгубљена титула,шта лупате!? Сви су се дигли против нас,и ваљда је то свима јасно.По ко зна који пут се дешавају овакве ствари,крађе на све стране,кад се глодарима ово десило за последњих пар година? ај нека ми неко каже.Играчи хајдука одмарају играче пред дуел са гробошима,против нас крв пишају,не само они већ буквално сваки тим у овој јебеној лиги! Несмемо ни једног тренутка да клонемо духом и да престанемо да се боримо за наш КЛУБ И ГРУПУ!
Србине,
па шта ако пишају? Ко њима јебе матер! Морамо бити спремни на ове ствари и нема једења гована више од наше управе - или конташ истину и бориш се или си са ФСС-ом. Нема више пишаћу, какићу као што је то наша управа радила до сада.

Али, ПРАВИ проблем лежи у нама, лежи у томе што немамо игру! Лежи да су кидали против Бордоа до послиједњег минута, а јуче су хтјели да цркну од напора...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Нико овде није напрасно ослепео, сви видимо шта се ради, како нам се суди, како сви кидају против нас а против других се одмарају и не запињу... Сви видимо да се другима гледа кроз прсте, а ми смо на тапету кад је иоле сумњивија ситуација свирана у нашу корист... Сви нас прозивају да пуно екипа против нас заради црвене картоне, па нормално кад се понашају као на ратишту, спремни да убију противника... На травнатом терену циљ је да предриблаш противника или да га спортски зауставиш у покушају да он предрибла тебе, а не да му сломиш ногу, удариш га песницом у стомак, лице... Има и таквих спортова, вештина, волим да их гледам, али фудбал је ипак другачијих правила...

Други део приче је моја жеља да будемо мало искренији и према себи... Немојмо да се лажемо па да не кажемо да је било судијских грешака и у нашу корист... Можда не овако кардиналних и очигледних, али их је било, то је у фудбалу нормална појава... Него, тога ће увек бити и било је... Поента је у гледању у своје двориште... А двориште нам је попут оних која се налазе на клизишту... Искривљена кућа и ограда, која иде незаустављиво ка дну, удари се по која потпора, налије бетон на пар метара испред, појави се нада, обећање, али природне силе су незаустављиве, тоне се и клизи све даље и дубље... Мене толико боли све ово и ако се случајно деси да се ове године догоди оно што не смем ни да помислим да сме да се догоди, бојим се да Црвена Звезда више никад неће бити "она" Црвена Звезда...

Ајде да почнемо од управе... Потез са враћањем Лековића у исту... Колико год времена да смо дали Лукићу, овим потезом нам се посрао посред фаце... Враћа човека који је отеран из клуба због своје неспособности... Мислим да се ту дешава једна од две ствари... Или се Лукић ништа не пита, нити се икад питао, па му Весићи и остали раде све најгоре како би покопали и њега и клуб... Или је човек погубио све компасе па у магли тражи она решења која су му на дохват руке, а не зна ни чему га воде... Такође, од играња хоће каки неће каки ми је више дебело мука... Прво пљујемо савез и судије, па oнда дамо подршку истима, убацимо своје људе у извршна тела ових лоповских удружења, и онда бивамо награђени још горим суђењем и ниподаштавање... Ало бре људи, или их одјебите или реците да морате са њима и тачка...

Тренер... Иако не видим никакву идеју, нити његову замисао о Звездиној игри, пре него што почнем да га кудим, волео би да видим како ће му играти екипа после зимских припрема јер се вади на неспремност и немање времена око тактичког уигравања... МИслим да је то смешна прича, али ајде да га испоштујемо и око тога... Роби је и без припрема, после 3-4 утакмице већ поставио игру и видело се како се игра и шта се тражи од играча... Ово изгледа као кад се ми скупимо па на пољанчету на лицу места смишљамо ко ће кога да чува и како да се додајемо... А да не причам што се дешава да нас противник стисне, напада, па чак и лагано даје голове на нашем стадиону... Ономад Рад и Раднички Ниш, а сад Јагодина... Брука и срамота! НЕМАМО ИГРУ откако је дошао Јанковић! Да ли сам ја крив за то, или неко са форума? Не другари, крив је тренер!

Играчи... Јао, на њих не би трошио ни два реда, али морам... Бајко и сви голмани које имамо су рупетине, али боље немамо... Пoменути је ложана невиђена и ставом према Звезди и Северу заслужује све похвале, али квалитетом не би могао да буде ни трећи голман у озбиљнијој Звезди... Обрана - Јовановић алкохоличар који у петак у алкохолисаном стању удара у други ауто пролазећи кроз црвено а у суботу игра утакмицу... Па где то има у нормалној земљи... Уместо у затвору он игра ееееееееј!!! И при том тренер све то зна и ставља га у тим... Еј ем се огрешио о закоn, ем се алкохолисао вече пред утакмицу! Није се то десило сада у петак, већ пре 2-3 недеље... Максимовић - Јувентус курац палац... Који бре Јувентус? Из МОштанице? Па њега прескачу лопте, сви га дриблају, прави несмотрена додавања, непотребне фаулове... Дечко је тотално у ауту...  Младеновић не може никога да предрибла, да центрира, да претрчи... Ништа, тотално ништа! Ову тројицу сам намерно издвојио јер су у последњим утакмицама највећи кривци за примљене голове... Исто тако, сви знамо да су у почетном периоду у Звезди били сјајни, феноменални, сви смо мислили да смо добили вансеријске играче... Шта им се десило, то не знам, али се десило...

Средина терена... Дуго, али дуго већ немамо вођу... Није то ни МИлијаш, спор је, иако врло интелигентан и користан играч... Димитријевић свилен до бола, спор и само у пар наврата откад је у Звезди показао да нешто и зна... Лазовић, у стилу овде добијеног надимка - Лаза Вашар... Довољно... Напад, хммм... Не могу да судим о момцима који добију 3 употребљиве лопте за 90 минута...

У сваком случају, екипа нам игра лоше, безидејно, безвољно, грешке понављају, арекао би човек да се из грешака учи, а ми их и даље награђујемо аплаузом и мислимо да ће бити боље... У ситуацији кад нема пара и кад нема позитивних догађања уназад толико година? Тешко да може... Чак су успели и мобилизацију која је довела и оне дуго одсутне на стадион да усеру и да сведу на цифру од десетак хиљада људи... Наравно, није то мала цифра, али је много мања од просека који је био близу 20 хиљада прошле сезоне...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Свака част на опширном и тачном упису! Мени је много засметало што је Лековић ушао на мала врата као Весић, шта је следеће, ко ће ући у УО? Амерички конобар? Можда је Лека ушао да среди папирологију што је Пикси засрао.. да не буду процесуирани за крађе и марифетлуке.

Пропустио си рећи за Бобијевог малог да је као Вујошевић, без роминга у Европи..  подвукао бих да је можда добар само са младим играчима, али је лош као мотиватор, нема ауторитет, нема године и искуство, Муслинова зихерашка школа (Розенборг, Бордо, Крагујевац тамо, Кула)... са младом репрезентацијом није ништа урадио против просечних Енглеза.
И што је битније, поседује га један криминалац (чини ми се Бамбалић, тако сам чуо пре 3 године).
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(11-05-2012, 11:35 AM)KizaLion link Wrote: Свака част на опширном и тачном упису! Мени је много засметало што је Лековић ушао на мала врата као Весић, шта је следеће, ко ће ући у УО? Амерички конобар? Можда је Лека ушао да среди папирологију што је Пикси засрао.. да не буду процесуирани за крађе и марифетлуке.

Пропустио си рећи за Бобијевог малог да је као Вујошевић, без роминга у Европи..  подвукао бих да је можда добар само са младим играчима, али је лош као мотиватор, нема ауторитет, нема године и искуство, Муслинова зихерашка школа (Розенборг, Бордо, Крагујевац тамо, Кула)... са младом репрезентацијом није ништа урадио против просечних Енглеза.
И што је битније, поседује га један криминалац (чини ми се Бамбалић, тако сам чуо пре 3 године).

Зихераштво и безмудост (читај - тренер и играчи), тек онда ФСС.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Већ неколико дана размишљам да кажем коју реч и ово што је РСФ написао,је од прилике оно што би ја написао и зато се слажем са њим!Ја нисам неко ко је близу клубу,дешавањима унутар клуба,знам само оно што прочитам на нету,овде на форуму,на делије нету и сл. провереним сајтовима!Али сматрам да имам мало мозга да сагледам неке ствари!Прво сам хтео да се јавим пре утакмице са јагодином,када је у јавност изашла информација да Звезда мора да плати И ТО ОДЈЕДНОМ  преко 10 милиона евра агробанци и још двема банкама,које су отишле у стечај и сад траже наплату!
http://www.mozzartsport.com/vesti/agroba...liona-evra
Јасно је свима да Звезда те паре нема и мене јако занима како ће то да реше!Не постоји ни један спонзор који ће то да плати,да би добили те паре морали би 3,4,5 играча да продамо и то оних што још нешто и знају са лоптом,али најреалније је да се дигне нови кредит код неке треће банке,да се исплате ови и на тај начин,уђемо у неке нове кредите,у нека још гора задужења!Да се вратимо мало уназад!Прво је агробанка представљена као спонзор,да би пре месец,два кад је све дошло на видело са том банком у јавност изашла информација да је агробанка била спонзор,али да је Звезди давала само кредит под повољним условима!Значи лаж и манипулација управе,који су склопили ово 'спонзорство', и рекли: Zvezda ima čast što posluje sa ovom bankom, prepoznali smo dobrog partnera u Agrobanci zato što su bili tu i kada je bilo teško i to ćemo znati da cenimo - izjavio je po potpisivanju ugovora Vladan Lukić, koji je na poklon dobio ključ od sefa i platnu karticu.
(извор:http://www.sportal.rs/news.php?id=12002)! Значи једним уговором,који је у том тренутку сигурно угасио неке пожаре,сада смо у ситуацији да нам клуб оде у не дај Боже стечај или једва се усуђујем да ово напишем да се угаси! А ко је томе крив?Што каже РСФ ја нисам,нити било ко други са овог форума!Крив је Лукић и они што седе у управи!

Друга ствар!Десио се пораз у суботу!И феликс са 39 хиљада метара је видео да оно није био пенал! Дигли се сви Звездаши,дигла се напокон и управа,на челу са како су га неки назвали ''принцом'',али исто тако дигли се и они други,дигли гард,па су у фазону а вама кад се суде пенали и црвени картони,ником ништа!РСФ је ту рекао лепо и ја који сам одгледао све Звездине утакмице ове сезоне(додуше више преко тва,нажалост),сам видео да сви ти клубови,против нас,кидају и боре се,што је сасвим нормално,али ти исти против гована са јна,играју са другим тимовима,одмарају играче,...!!!! >Sad

Треће.Игра,играчи,тренер! Просинечки-Јанковић,два различита света,две различите филозофије! И то је Звездина грешка коју понавља последњих 20 година! Оде један тренер,а дође други са тотално другачијом визијом!Још већи је проблем што су та мењања на сваких годину дана!Годину и 8 месеци,играчи уче да играју од ноге до ноге,да држе лопту у својим ногама,да кад дају један,да нападају и да иду да дају други,кад дају други,не стају него иду да пробају да дају трећи!И онда преко ноћи дође други тренер и каже,дај лопту противнику,нек се они муче,ми ћемо да чекамо,кад дамо један гол,гледаћемо да се фокусирамо да не примимо гол,...!!!Па знате ви који је то поремећен систем рада!Сви ови играчи једноставно изгледају по мало изгубљено на терену!То нема уиграних акција,ја се сећам,код Робија изводи се корнер,па онда оп кратко додавање или лопта уместо по вису на петерац,по земљи на 20так метара,чак смо дали 2,3 гола тако чини ми се,па код прекида неке уигране акције,а сад тога нема! Само се гледа Милијаш да ли ће додати до Мудринског,овај дати гол и од прилике то је то!Крила нема,бекове да не спомињем!Мада Микић какав год да је био,ове сезоне се поправио и видело се против Јагодине да фали по тој страни!Могао би појединачно да пишем о још неким играчима,али боље не!

За крај,овако на жалост размишља 90% Звездаша!Ако не узмемо титулу,отераћемо Лукића!То што смо дужни,решићемо!Неће Вучић дозволити да Звезда пропадне!Ако стварно не дај Боже и шесту годину за редом не видимо титулу на Маракани,отераћемо Лукића,доћи ће Џаја,до тад ће решити проблеме и доказати да је невин,Руси ће дати МИЛИОНЕ и биће све супер,вратићемо се на стазе славе!А ако освојимо титулу,остаће Лукић,а дугове ћемо да вратимо јер ћемо играти Лигу шампиона,па ћемо идуће зиме од ЛШ,улазница,препуне Маракане на једно 10 утакмица и продаје играча зарадити 30 милиона и бићемо напокон у плусу!То су наши снови и неке реалности.Шта ће од свега овог бити,не знам,али ја једва чекам тај мај и сањам карневал до Калемегдана!
Али далеко је мај 2013,вратимо се у новембар 2012!Имамо 5 бодова заостатка и идући дерби гледамо као шансу да останемо у трци за титулу!Пораз није опција никад кад Звезда игра,а поготово не против стоке!Зато 17 новембар је можда последњи час Јанковићу и играчима да се докажу,јер су кредит из Бордоа потрошили!
Ја се извињавам драга браћо што морате оволико да читате,не пишем толико често,па онда кад напишем хтео би много тога да кажем,а на жалост таква нам је ситуација са вољеним клубом да морамо да се бавимо са милион ствари!Само би хтео да додам у вези ове седнице.Добро је да су напокон одлучили да се успротиве овој криминалној организацији званој судијкса организација!Али иза ње стоји неко још јачи,неко коме су Делије дали црвени картон! Али против њих не може ова управа,јер нису довољни јаки,немају никакав утицај и то не од суботе и оног пенала,него од одласка Џајића и то знамо сви!Летос је ФСС на челу са ге. секретаром Лаковићем у уефи ургирао да Звезда,али и гробље добију лиценцу за такмичење у Европи и на неки начин од тад их(намерно не пишем НАС,неко ИХ,мислећи на Лукића и управу) држе у шаци и од тад ни реч из нашег клуба није упућена против волине и свите!Неспособна управа,дугови све већи,успели су да задрже играче,али они ниста нису бољи у односу на прошлу годину и не видим крај и светло у тунелу да се дигнемо и станем на ноге,са оваквим људима у управи!
Ми који нисмо криви за ништа од овога свега,највише патимо,идемо на стадион,бодримо Звезду и сањамо дан кад ћемо опет бити јаки и газити све редом!До тад ће још много времена проћи,али кад дође тај дан бићемо најсрећнији на свету и поносни на себе што смо успели да победимо у борби против свих и свега што нас окружује!И зато сам поносан сваког дана што сам Делија и део једне приче која је исправна и која ће на крају да победи!
Заиграће мечка и код њих, само да се заврши бар део овога са корупцијом у држави (мада су и они у тој причи). Знам да је нама битна само Звезда али не боримо се ми за трофеје сами са собом, зато их и спомињем. Јер, колико год смо у праву да лоше радимо, немамо тим, игру, кадар који води клуб, толико можемо и да тражимо да се игра под једнаким аршинима. Па ко буде бољи, нека узима титуле. А не ко мора.
http://sportske.jutarnji.hr/-morat-cu-tu...-/1064681/

Звезда нема ни за запослене, а камоли за овог.. можда се паре појаве тек на лето..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)