Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плагијатори!
Дал је могуће да људи не познају оволико барем добре навијачке групе европе?Како неком у овом добу,интернета и чега све...може да падне на памет да смо ми први имали бригате заставу са овим словима???
Reply
(09-09-2012, 03:32 PM)Ujka Vanja link Wrote:Дал је могуће да људи не познају оволико барем добре навијачке групе европе?Како неком у овом добу,интернета и чега све...може да падне на памет да смо ми први имали бригате заставу са овим словима???

Брате ја знам да Бригате није наш,поставио ту слику јер пише да су основали '97,а наш бригате је основан '94.Е ај да негушимо тему.
Reply
Бригате застава постоји од 1997. године!Ултра бригате је основан 1994. године,а вођство групе је 1997. године променило назив у бригате а изгледа заставе је узет од аталантиних навијача!Према томе...само ми можемо овде да будемо плагијати!
Reply
Обрисао сам уписе, већ постоји.. проверите прво пре него што поставите нешто.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
[Image: 13.jpg]
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Кад смо већ код Кафеовог грба..
[Image: generationemdena.png]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Војводе Добој
[Image: 284870_1989126249391_5398248_n.jpg]

[Image: 2558087801_1.jpg]

[Image: untitled2.png]

[Image: untitled2.png]
Reply
Copy:
[Image: 0708_dynamo_cz_6.jpg]

Paste:
[Image: big_IMG_0560-1.JPG]
Reply
mislim da sam upravo cuo navijace Raya da pevaju pesmu na melodiju o jedina o ljubavi  :o
Reply
(01-07-2013, 08:52 PM)ZoranPoSRB link Wrote:mislim da sam upravo cuo navijace Raya da pevaju pesmu na melodiju o jedina o ljubavi   :o
Једно је мислити,а друго је знати.Дај нам неки видео клип као доказ о томе. Wink
Четници Север
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)