Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Придружујем се честиткама за сјајну партију против бољег противника... Само гол у мрежи Бордоа је фалио да додатно улепша ово вече...

Е сад неко је споменуо да фали бољи бек, везни, нападач, овај, онај... Па другари, зато што их нема Роби је отишао... Тражио је да их управа обезбеди, доведе, али авај...

То је то што имамо и сем ових 11-12 играча + Касалица и Каду, ми немамо неки велики избор... Мирић је убедљиво најгори играч који је дошао у Звезду у последњих пар година... Наравно, не поредим га са неким тантусима који нису видели први тим, већ са онима који су најављени као појачања и на које је потрошено нешто пара... Такође, не знам ко је довео и на основу чега је задржана индивидуа по имену Асамоа... Човек сем брзине, реално мало тога зна... И против Рада је био прилично лош... Нажалост, Јанковић је морао појединце да замени, али избор оних који могу да уђу као измене је катрастрофалан...

Са овако храбром игром и добром подршком и у Бордоу, свашта је могуће... И најлепши снови су оствариви...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
По мени данашња игра жива катастрофа,дно дна,не знам ни сам како би је назвао.
И стварно ми није јасно зашто ових задњих 5 година стално себе мучимо тако што прво морамо да примимо гол,па тек онда да одиграмо добро ???
Смучило ми се да више гледам како нас муче са овом игром,доживели смо то да тимови као што су:Јавор,Металац Горњи Милановац,Смедерево,Борац Чачак,Раднички Крагујевац,Нови Пазар,Севојно и остала сељачка дружина су нам главни дисиднети ка титули.
Ово данас је прави показатељ да ниједан тренер није крив,већ ови што играју на трави.
Одбрана се од самог меча са Нафтаном па на даље показује као веома критична,објективно је то да је данас фалио Јовановић,али не можемо се увек ослањати на једног човека,морају и остали да играју боље.Дефинитвно је да ови играчи немају дух Звездаштва и да им није стало до грба.
Резултатски јесам задовољан,али игром никако.
Или за грб погини,или дрес скини!
Четници Север
http://www.zurnal.rs/2012/08/27/jankovic...index.html
Aко се ово реализује,ми ћемо стварно имати објективно речено најјачи тим у лиги,и стварно би срамота била да се не узме титула,ја би лично волео да се појачамо још у одбарни,и да се лепо комплетирамо ко људи,и да коначно освојимо титулу!
Четници Север
http://www.zurnal.rs/2012/08/27/mudrinsk...index.html
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.ht...e-u-Zvezdi
Мислим да је добро прочитати оба листа,из овога можемо закључити да је Мудрински дефинитивно прешао у Звезду,и да ће уговор сутра потписати на 4 године.Сутра ће се такође водити преговори око Милијаша,Пантића из Рада(одбрамбени играч),и да видимо да ли можемо Оумаруа да доведемо.
Четници Север
Само не знам зашто су Омаруа и пуштали пре 3 године ?! Уједно мислим да нам он неби ништа донео, што немају Кас и Милун!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Мудриснки и званично!

http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/konf...vezdu.html
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Јебига!Показали су више него што смо се првобитно сви надали.Како ми на трибини тако и они на терену.Са оваквом игром титула је наша.Идемо даље корак по корак.
Аууу,
имали пролаз даље у џепу...

Бајко, Бајко онако улетити на линији..., јефтино смо примали голове, а опет када сам чуо да смо извукли Бордо да ми је неко рекао да се из ове поставе може извући оволико не би вјеровао.

Показали су кроз ова два меча да могу да се боре и гризу за сваку лопту, за наше ТСЛ услове су респектабилна екипа, ако не и најбоља, сада све им је у главама и на управи да људима обезбједе редовне плате.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Ех, сада се види шта значи искуство. Таленат у реду, залагање у реду али искуство се не може купити. Мислим може, али онда причамо о довођењу других играча. Овде већ паре чине своје. Мало искуснији тимови би рутински привели утакмицу крају после 2:2 и ћао ђаци... Ти ”мало искуснији тимови” су једно 5 до 6 пута скупљи од нас тако да је све јасно.
Да су нормалне околности, а нису, када би овај тим играо заједно одређено време, а неће, Лига Европе би била наша реалност. Овако, са продајама најбољих играча, Лига Европе ће остати и даље само сан док се озбиљне промене не десе у самом клубу.
Не знам шта да мислим и шта да кажем, али опет мислим свашта и имам 100 ствари да кажем!
Сузе играча на крају меча говоре много тога.
За залагање, игру, хтење и пожртвованост нема шта да им се каже. Са свима се можемо носити - то се види из авиона, осим са својим притиском!!
Зато, притисак у реку бацити и ове момке подржати до краја. Титула је НАША!

Такођер, свима је јасно да се у Европу, уз коефицијент који имамо, само може кроз освајанје шампионата и долажења до плај-офа за ЛШ. Срећа нас није хтела још од 91 и пенала у Барију, набијем је на рацку!

Окренути се првенству и побеђивати све до краја и тући као ускршња јаја!

Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Forum Jump:

Users browsing this thread: