Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
(08-21-2012, 02:34 AM)CEBEP link Wrote:[quote author=херцеговац link=topic=4007.msg98608#msg98608 date=1345509309]
Има ту једна ствар у цјелокупној ситуацији коју ми овдије превићамо, а то је да на вратима геронтолошког центра ЈСД не да је заиграла, него одавно игра мечка. И сада у ситуацији да коначно престане новинарска харанга, јер хтјели не хтјели проблеми ЈСД-а излазе на површину - плате касне мјесецима, Забију заболи да дође на тренинге, Вукић истјеран, повређен им онај најстарији - ми дајемо себи аутогол и опет се враћамо у центар медијске пажње.

А како би било да ми гледамо нас а не новинарско-сточарска просеравања преко пута.... Нека овај упис остане за пример!
Идемо даље...
[/quote]

Опрости,
без намјере да се упуштам у полемику, ниси ме добро разумио. Написах из позиције да наши млади играчи играју под константним притиском, а вјерујем да није свеједно никоме да ли ће му се сутра појавити име у новинама. Оставља то трага на игру.

Евандро се вратио у Бразил. Највјероватније слиједи споразумни раскид  уговора због неисплаћивања кинте.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Евандро напустио клуб пошто је од његовог адвоката стигао захтев за раскид уговора због неисплаћених рата дефинисаних истим.
Имао је карту за петак ал се пар дана раније одлучио за одлазак.
Прескуп фудбалер за оно што је показивао на терену.Показало се да је ангажовање истог још једна лоша аквизиција у играчком кадру актуелне управе у овој беспарици.
За Ели Бабаља није уопште уплаћен еквивалент ни једне кованице од 5 аустралијских центи, тако да папири нису нити ће уопште стићи,па дечко исто размишља да се ускоро врати у Мелбурн.Што се мене лично тиче - слободно,а управа нек добро размисли шта јој је чинити у наредном периоду.Мислим ... нек почну лагано да траже одговарајуће кофере.
Па јесте, грешила је ова управа са појачањима и све то стоји, али кога ћеш на чело клуба ако они оду?
Хоћеш да клуб опет остане да га воде теткице и портири као после Дан Тане?

Нема никога ко би се латио посла и не треба ни њих терати, треба сести, причати. То су све звездаши, треба заједно с њима наћи неко решење.
Уосталом, пре непуна три месеца су изабрани на изборима...
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
(08-21-2012, 01:27 PM)Mayor link Wrote:Па јесте, грешила је ова управа са појачањима и све то стоји, али кога ћеш на чело клуба ако они оду?
Хоћеш да клуб опет остане да га воде теткице и портири као после Дан Тане?

Нема никога ко би се латио посла и не треба ни њих терати, треба сести, причати. То су све звездаши, треба заједно с њима наћи неко решење.
Уосталом, пре непуна три месеца су изабрани на изборима...

Да ли је ово сарказам или си озбиљан?
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Мислим да знаш и сам одговор на то.

Претходни мој упис је био парафразирање уписа једног истакнутог члана са другог форума.

Мајоре ево ти још једна парафраза далеко било, Боже опрости, ником никакво зло не желим ал шта ћемо ако "Титу" нпр данас, сутра  се деси нешто изненадно а најгоре могуће.
Оћемо ли сести или ће да га воде теткице и портири???
Овде се АПСОЛУТНО не ради о нечијем терању то је најлакше.Ради се о НЕЗНАЊУ и ЖИВОТАРЕЊУ од данас до сутра без јасног плана.
Тако не сме да се води ФК Црвена звезда.

Quote:"Ne bih bio ovde da nije bilo konstruktivne komunikacije sa FSS, pre svega sa predsednikom Tomislavom Karadžićem i generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem. Izašli su Zvezdi u susret i hvala im na tome", rekao je Janković na konferenciji za novinare.

I Vasilijević se u ime kluba zahvalio Fudbalskom savezu.

:-[
По мени је лично добро што је Евандро напустио тим,од њега се много очекивало,а скоро да није ништа урадио,џабе је примао плату.Ово је доказ да је ова управа правила велике грешке око тих Бразилаца,елем склони су повређивању,меки,и реално нису за овај европски фудбал,јер се тамо стварно игра за уживање,технички,а не као у Европи оштро и на резултат.Уместо тога много је паметније било да су играла деца из оладинске школе.
Четници Север
Ниси ти мене разумео.

Мој саркастични упис је свакако био против управе, него сам желео да скренем пажњу на то да су на исти начин, у једнако лошим ситуацијама у којима је клуб био, као мантру људи понављали "ако они оду, остаће теткице и портири, зар то желите, срам да вас буде".

Притом мислим на битне људе, оне који се питају.

Била је Звезда у Лукићевој ери и у већим говнима од ових сада, па су исто тако казивали и писали.

Апсолутно се слажем да се на овакав начин не води клуб као наш, али сам само желео да саркастично скренем пажњу на све што је писано у последњих годину дана, можда и више.

Свако иоле паметан је знао да ће избори бити фарса и практично дириговани референдум у коме ће Лукић са једним гласом победити и тад уместо да се води нека врста кампање, у паузи, ми смо гласали како смо гласали и сад смо схватили да су прекардашили и да су нестручни...

Не нападам никога само желим да кажем да је ово и слеп видео и много пре 6 голова од Нафтана и од недостатка пара и свега...
(08-21-2012, 02:07 PM)ултра сепаре link Wrote:По мени је лично добро што је Евандро напустио тим,од њега се много очекивало,а скоро да није ништа урадио,џабе је примао плату.Ово је доказ да је ова управа правила велике грешке око тих Бразилаца,елем склони су повређивању,меки,и реално нису за овај европски фудбал,јер се тамо стварно игра за уживање,технички,а не као у Европи оштро и на резултат.Уместо тога много је паметније било да су играла деца из оладинске школе.

Невезано за наш клуб - у Бразилу и Аргентини се игра вероватно најружнији и најгрубљи фудбал на свету. То су неке старе приче да они играју лепо за око, као спрдња на Копакабани па пренесу на стадионе то је можда било пре великог новца у фудбалу.
Туку они итекако.
Нису они уопште меки него их боли уво да играју и да гину кад не примају плату.
Ево управа наводи да је Евандро исплаћен у цијелости па ми није јасно зашто се споразумно раскида уговор, а да се не покуша извући која конвертибила за њега?

Quote:– Евандро има приватних проблема и његова жеља била је да се врати кући. Јутрос смо споразумно раскинули уговор о позајмици, исплаћена су му сва дуговања и он је већ на путу за Бразил – рекао је Василијевић.

Заиста ми није јасно! Исплаћен, јесте да је алиби играч, али је процењен на три и по милке и ти га СПОРАЗУМНО пушташ!? Не волим Евандра као играча, али се он у оваквој економској ситуацији у клубу морао утопити за конвертибилу! Ово већ почиње да фрустрира.

Мислим да већина нас није свијестна колико је катастрофална ситуација у клубу.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)