Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
После ко зна колико времена, ето, осетих потребу да нешто напишем, мада се питам колико више ишта има смисла. На моју жалост, заиста на моју велику жалост, све што сам раније писао на овом форуму испоставило се као тачно. Сада је изгледа ђаво дошао по своје, јер са оваквим системом који је актуелна управа у Црвеној Звезди успоставила, једноставно није се могло доћи до било каквог резултата, већ напротив, шансе за тоталну пропаст су биле из дана у дан све изгледније.
Просинечком замерам што је пристао на улогу марионете садашње управе. Он је њима спасао столицу када су били већ пред излазном капијом Маракане, тиме што су га из чиста мира промовисали у тренера, и ако претходно он никог није тренирао. Гутао је свашта, понижавали су га како су стигли, а он је се то трпео да би га на крају као крпу одбацили. Саопштење управе поводом његовог одласка је срамота, јер тако ни мафија не одбацује своје полтроне. Они су га скроз потрошили, зашта је добрим делом и сам крив, али никако се не сме дозволити да једна група покварењака на такав начин понижава играчку легенду Црвене Звезде. То је пљување по историји клуба, то је непоштовање човека који је био заједно са Дејом и Панчевом превага у односу на противнике и један је од најзаслужнијих за наш највећи успех. То се више никада не сме да понови у Црвеној Звезди и звог оваквог бестидног саопштења ова управа мора да оде.
Елем, ја сам своје о управи одавно рекао. Немам намеру да сада на стадиону звиждим и да урлам, јер то је сада бесмислено. Против Бордоа би ваљало пружити какву било подршку овим аматерима од играча, чисто да се не бисмо пред светом обрукали. Север мора да буде јединствен и да се договарамо, јер не памтим када је клуб био у тежој позицији. Сада је Црвеној Звезди једино север остао. Ова управа је за мене већ бивша, а на чувено питање- ко уместо њих, можда јенабољи договор- па боље и нико, него ово што имамо. Толико од мене и сви на север у четвртак да покажемо достојанственост, јер и када је натеже морамо показати да смо најбољи.
Цео дан слушам о томе како је Просинечки поднео оставку и сад сам одгледао конференцију и искрено да вам кажем нешто!У суботу ми је умрла баба,баба коју сам много волео и нисам пустио ни једну сузу,али гледајући Робија како се суздржава да заплаче,како гута кнедлу да би изговорио да више ниј тренер,заплакао сам!Никад у свом животу нисам видео ни једног играча,тренера нити члана управе да је тако емотиван и да осећа оно што ми(ДЕЛИЈЕ) осећамо према Црвеној Звезди.Мислим да сам тек данас искрено схватио колико Просинечки воли ЗВЕЗДУ!Занима ме шта се то десило јуче,шта и ко му је замерио толико да је направио овакав потез.Океј каже да већ 2 месеца се размишља да оде,али сигурно да синоћ није дошло до сукоба,да би Просинечки и даље био тренер,а и ако је одлучио да оде,отишао би тек после Бордоа.Стварно све би дао да знам шта се десило синоћ,кад се одлучио за овакав потез!Видели смо сви данас као и претходних годину и 9 месеци колико тај човек воли Црвену Звезду и колико поштује нас навијаче и колико му је било тешко да донесе овакву одлуку!Ја искрено му желим да где год да оде да направи добру тренерску каријеру и да се за једно 10так година врати у Звезду,Звезду која ће бити финасијски стабилна са озбиљним играчким кадром,са којим ће моћи да оствари оно што са овим садашњим није могао!

Друго!Мука ми је овог новинарског нагаађања,ко ће сад на клупи,са ким се преговара,...бла,бла,бла....!!!Ко год да дође неће му бити лако!Буквално сезона је почела,а тим ће морати да се у ходу прилагођава новом систему,новој поставци,филозофији,...Ма све ново!И зато као и увек до сад У НАМА ЛЕЖИ СПАС!Сви на стадион,дати подршку тренеру(који год да дође),бодрити максимално играче,носити их до гола,победе,...,јер ми друге играче немамо.Ови играчи,какви год да су,носе ЦРВЕНО БЕЛИ ДРЕС и једино они могу да врате титулу и зато ајмо на стадион,да певамо,да их бодримо,да навијамо за нашу љубав,за нашу Звезду,да сви заједно дишемо ко један и да сви заједно као један грабимо ка једном једином циљу,а то је ТИТУЛА!!!Са нама се може све што се пожели!
Има ту једна ствар у цјелокупној ситуацији коју ми овдије превићамо, а то је да на вратима геронтолошког центра ЈСД не да је заиграла, него одавно игра мечка. И сада у ситуацији да коначно престане новинарска харанга, јер хтјели не хтјели проблеми ЈСД-а излазе на површину - плате касне мјесецима, Забију заболи да дође на тренинге, Вукић истјеран, повређен им онај најстарији - ми дајемо себи аутогол и опет се враћамо у центар медијске пажње.

А шта би фалило да мало новинарски пресинг игра над њиховим главама и да се њихова имена провлаче по штампи српског НЕ-новинарства? Да видимо како би се снашли...

Као и код немилих сцена џованског опхођена према играчима, саопштења и које каквих других глупости, џаба је опет писати да смо ми увијек били господски клуб, када то ови не разумију. Мислим да им је Роби показао основе господског понашања и да је и у одласку као и у весељу, када смо јебали мишеве, показао колико је велики.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
(08-21-2012, 12:35 AM)херцеговац link Wrote:Има ту једна ствар у цјелокупној ситуацији коју ми овдије превићамо, а то је да на вратима геронтолошког центра ЈСД не да је заиграла, него одавно игра мечка. И сада у ситуацији да коначно престане новинарска харанга, јер хтјели не хтјели проблеми ЈСД-а излазе на површину - плате касне мјесецима, Забију заболи да дође на тренинге, Вукић истјеран, повређен им онај најстарији - ми дајемо себи аутогол и опет се враћамо у центар медијске пажње.

А како би било да ми гледамо нас а не новинарско-сточарска просеравања преко пута.... Нека овај упис остане за пример!
Идемо даље...
Изгеда ће Јанковић бити сигурно нови тренер.
http://www.zurnal.rs/2012/08/20/jankovic...index.html
Нисам љубитељ журнала,али ово ште пише о Лукићу су тотално у праву.Ја стварно не памтим да је у председничкој фотељи на Маракани седео икад већи демагог од њега,уопште ме не чуди што је заменик градоначелника Сопота.Са свим легандама Црвене Звезде је заратио и са Пижоном,Савићем,Бингулцом...а ваљају му жутаћи Клеут,Весић,Аџић....
http://www.zurnal.rs/2012/08/21/aktuelno...index.html
ЗВЕЗДА ПРИПАДА ЗВЕЗДАШИМА!!!
Четници Север
Какав бре Бингулац и Дуле Савић.
Што се нису кандидовали на изборима? Дуле Савић једно што зна је да прича, пљује. Између осталих његов кум са којим дели тренерске лиценце је довео српски фудбал овде где је данас.
Еееејј Дуле Савић и Бата Ђора деле неком лиценце. Па шта су њих двојица урадили у својим тренерским каријерама. Колико трофеја имају, младих играча које су створили? A Дуле се нешто није показао ни на функцији СД-а код Џаје.
Хвала њему за играчку каријеру, али нека уради након ње нешто конкретно и квалитетно, а не само да пљује.
(08-21-2012, 08:19 AM)Звездаш link Wrote:Какав бре Бингулац и Дуле Савић.
Што се нису кандидовали на изборима? Дуле Савић једно што зна је да прича, пљује. Између осталих његов кум са којим дели тренерске лиценце је довео српски фудбал овде где је данас.
Еееејј Дуле Савић и Бата Ђора деле неком лиценце. Па шта су њих двојица урадили у својим тренерским каријерама. Колико трофеја имају, младих играча које су створили? A Дуле се нешто није показао ни на функцији СД-а код Џаје.
Хвала њему за играчку каријеру, али нека уради након ње нешто конкретно и квалитетно, а не само да пљује.
Хтео сам да кажем да мора имати поштовање према легендама клуба!И ја сам свестан да Дулетова прича не пије воду,реално нама треба неко као Човић са капиталом,да одблокирамо што пре овај рачун,наравно подразумева се и Џаја,човек реално нема капитал,али је 20 година водио клуб,има дугогодишње искуство,и поштовање у Србији  и у Свету,сама његова појава би привукла много инвеститора,али реално нам велики проблем држава прави са овим спором око Џаје.
Мада и у Србији ти што имају капитал:Мишковићи,Цептери,и разни други били би још гори него Лукић.
Проблем је што је Фудбал захтеван и скуп спорт,све ми је јасно било кад је јуче Виктор Јеленић рекао да све играче у иностранству можемо вратите у ватерполу лигу Србије,јер за то треба буџет као за осредњи кошаркашки клуб.Дакле свуда смо на ноге стали осим у фудбалу,то нам је свима нама највећи бол.Ја стварно у Србији и даље не видим неког перспективног ко би водио ФК Црвена Звезда,дуг је огроман,како га вратити је право питање? :-\Не верујем да је ико нашао право решење за то. :-\И када на крају погледаш,ја дођем до тог закључка да је Џаја једино решење.
Четници Север
Можда ће те се смејати овом мом упису,ја сам извалио да овако можемо да враћамо дуг.
Реална опција је да сваке године уђемо у лигу шампиона,одприлике се заради 10 милиона евра.На пример ове године смо 1 на табели,а дуг на пример нека остане 33 милиона евра.
2009 је био 25 милиона,значи за 3 године је скочио за 8 милиона евра,годишње му дође 2,66 милиона евра.
Хм,да сам ја председник ја би овако свих 10 милона евра потрошио на враћење дугова,дуг се на пример смањи на 23 милиона евра,и нека опе порасте за 2,66 милиона није проблем,и опет да уђемо у лигу шампиона и опет дамо тих свих 10 милона то је већ 13 милиона и нека опет порасте за 2,66 нема никакве фрке Wink,тако сваке године матори и вратисмо дуг.

Сад ће неко да постави питање,а морају се исплатити играчи и остали,па то би смо радили са овим парама од спонзора.
Предпостављам да вам је свима смешно,али јбг. ја не видим друго решење.
Четници Север
Људи, не можете да постављате питање зашто се неко није кандидовао на изборима. Просто, нема смисла. Па, ко је луд да се кандидује и да се упушта у нешто где се апсолутно ништа не зна. Елем, ред је био да је управа истакла финансијски извештај, да видимо колико дугујемо, да ли нам је рачун у блокади, са чим располажемо, колика нам је актива, колика пасива, који су играчи наши, који су од менаџера... Е, тек тада се стиче услов за неко нормално кандидовање. Овако, нико нормалан то не би урадио. Велики грех ове управе је то што никада није истакла право финансијско стање Црвене Звезде. Ми ових дана сазнајемо да је рачун клуба 150 дана у блокади и да је доспело око 7 милиона евра обавеза на наплату. Како онда клуб послује? Преко који рачуна? То тако не може да се ради.
Елем, сада је млеко просуто. Много тога не може више да се исправи, али шта је ту је, ми морамо да будемо увек уз клуб, јер управе и играчи дођу и оду, али Делије остају!
Помаже Бог браћо,

најбоље да те негативне приче оставимо за следећу недељу после Бордоа и Новог Пазара то су 2 најважније ствари.Под претпоставком и да сменимо Лукића колико одмах,па и да дође неки шејк који се разбацује парама за 2 дана нећемо моћи ништа да урадимо.Тим је какав такав је,немамо боље,и то је једина реалност,момци заслужују максималну подршку и ваљало би да им се то стави до знања,посетом на тренинг,као што је бивало раније.Много се више прича о Лукићу него о Бордоу.Треба да будемо реални,и да се не понижавамо,немамо шта да изгубимо.Ово још од када пратим Звезду нисам видео,Цигани браћо,па ми смо се предали пре него што је утакмица и почела.Ко је бре тај Бордо?Јесте квалитетнији су на папиру,стоји,али изненђаења се у фудбалу дешавају.Ништа нисмо инфериорнији у односу на раније мечеве против Милана,ПСВ-а,Барселоне,ми смо слабији него тада,али су и они слабији од тих екипа са којима смо играли.Опет,имали смо неку веру.Сад нема предаје,немамо ништа да изгубимо,само можемо да добијемо.Много ствари бих могао да напишем против управе и Лукића,али та ствар није у првом плану на кратак рок,на дужи рок јесте,али сада су само Бордо и Нови Пазар важни....

Forum Jump:

Users browsing this thread: