Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Нема текме где је играо Крнета а да нисмо примили гол преко њега,на свакој га праве мајмуном.Младеновић,а шта да кажем за тог мученика  :-\
Није он крив, него онај који га убацује.
(08-19-2012, 11:19 PM)Звездаш link Wrote:Није он крив, него онај који га убацује.

Слажем се са овом констатацијом... То је на крају Роби и сам признао на конференцији за штампу... Али, склон сам да поверујем да се опет дешавају неке ствари које смо наводно искоренили... Роби сигурно зна да је Крнета рупа и да има бољих решења од њега на тој позицији, бојим се да се опет за састав питају менађери...

Голови, сами по себи јесу били плод његових грешака... Али најсмешнији моменат је био десетак минута пред крај, када га је по десној страни човек бацао са стране у страну, час лево час десно, дечко није знао где се налази, у тренутку сам мислио да ће од вртоглавице да падне у несвест!

Чак је и Максимовић, кога је наводно јуче снимао Јувентус, и који је руку на срце имао добрих момената, у два наврата испао смешан као цртани филм... Једном га је направио смешним Којић, а други пут Славко Перовић, које је и наместио један гол, имао пуно добрих продора и зна да чува лопту, за разлику од наших примадона... Када је отишао из Звезде, тј. кад је отеран, рекао сам да ћемо кад-тад зажалити, е па јуче је био један од тих тренутака...

Многи су јуче изгледали као залутали... Све више верујем да Робијева тактика дефинитивно нема смисла да се форсира са овим играчима... Касалица изгледа као изгубљен у простору и времену, а за ЦГ репрезентацију уђе 10-ак минута и да гол...

Асамоа... Катастрофа... Боље би одиграо неко од нас... Мени неке ствари постају много смешне... Физичка припремљеност... Они се куну у разно разне најбоље кондиционе тренере света који раде у Звезди, у најбоље припреме икад одрађене (сваке године), а играчи на терену ко бабе... Нити трче како треба а ни колико треба... Тек понекад покажу да можда могу...

А својевремено су им сметали Земан, Бајевић, а неке од њих су и бојкотовали... Па наравно кад су форсирали тешке тренигне, тражили да се живи и ради како и треба кад је професионални спортиста у питању... А ми наивно поверовали да ти тренери не знају посао па их и са Севера терали са пуно емоција... А бабе са терена нису хтеле толико да тренирају, да им се бране изласци, сплавови, клубови... Успут и менаџери састављали тимове... Бајевићев потез никад нећу заборавити и дефинитивно је укаљао свој годинама стицани углед, али га донекле и разумем јер многи не знају да му је 15 минута пред почетак у такмице кад смо га отерали, менаџерским интервенцијама замењено 3-4 играча из протокола... То је јавна тајна и о томе се никад није ни причало...

Поента ових пар редова је да мора под хитно да се мења пуно тога... Роби јесте преспективан, али мора да схвати што пре да немамо ни Месија ни Ћавија ни Инијесту, те ова тактика нема смисла... Мора да схвати да мора да буде још чвршћи према играчима и под хитно да им удари све могуће забране, а не да појединце срећем испред МекДоналдса како улазе у исти на клопу...Еј профи фудбалер да се храни у МЦД-у... Брука! А да не причамо о ноћним изласцима, јурењу курвица које би само да се добро удају и сличне глупости... Од таквих не можемо да очекујемо да победе ни Доњи Срем а камоли Рад или још 5 пута јачи Бордо...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Прво и основно је да тренер не може да буде другар са играчима, јер ће га поштовати донекле (пролећни део кад је Роби дошао), а онда настаје распад.
Друга ствар, што се тиче физичке спреме. Не знам како се ради на припремама, али и ако се ради добро, то мора да се одржава на тренинзима током сезоне.
Рођак са Севера је свраћао често на тренинге, па нека напише какви су тренинзи и каквог интезитета. Колико се ради на тактичким ситуацијама на њима.
Е па, како тренираш, тако и играш.
(08-20-2012, 10:26 AM)Red Star Forever link Wrote:Тек понекад покажу да можда могу...

Због ове реченице верујем да ипак може боље, јер су синоћ у појединим моментима другог полувремена то и показали, два гола, два пута лопта на гол линији... Безброј центаршутева, ни у Жигићево време их није било толико... Дакле може се, али остаје констатација, да ли је у питању недостатак снаге, кондиције? Због чега? Недовољно тренирање, неспортски живот? Е то мора под хитно да се решава!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Наравно да може боље.
Миливојевић и Димитријевић су играли дупло боље у Раду. Па тај Чава нам је правио малу децу на Бањици.
Младеновић откине прве три утакмице и онда канал. Ено га, сад се саплиће о лопту.
Евандро све гори, Лазовић одигра једну утакмицу добро, па три лоше.
Једини играч који постаје све бољи је Максимовић, остало труба. Значи нешто се не ради како треба.

Гледам јутрос господа не тренирају, него имају неки тренинг опоравка. Па трчали би они мени синоћ на атлетској док се не усеру. Какви тренинзи опоравка. Кад буду прашили све по лиги, онда могу да добију као награду тренинг опоравка.
Главни проблем није Просинечки,мада донекле постоји и његова кривица.Разумем његову визују Звезде,која се у неку руку поклапа са нашим жељама,али не вреди немамо играче за тако нешто.Ко је ту крив?У првом реду управа,која је много обећавала,али ништа није испунила за сво ово време.Ајде што су се брукали неким уличарским саопштењима која нису достојна Звезде,али мене превасходно занима играчки кадар.Никаква појачања практично нису доведена,урушаван је углед тренера,за шта је и сам крив,случај Вилотић,али не могу му генерално превише замерити.

Мој неки закључак је да уколико оде Просинечки мора да оде и Лукић и његова камарила.

Неко ће рећи,а ко ће уместо њега?Ко год,многи су се изређали у тој Звезди,Топлице,Лукићи,Тана,па зашто не бисмо дали шансу неком другом.Не разумем чиме нас је Лукић толико задужио?Такву политику клуба можемо и ми да водимо,кукање,немамо пара,за све су криве претходне управе.Ја само хоћу да знам за почетак колики је наш дуг?
Роберт Просинечки коначно поднео оставку.
Сад још управа, да се ратосиљамо беде.
Моје жеље:

Председник: Драган Џајић.

Ген. сек: Неко као што је Човић, на пример.

Спортски директор: Владимир Југовић.

Тренер: Александар Јанковић.

Наравно, жеље су једно а стварност нешто сасвим друго.

Са Звездом никад досадно. Гледам какве глупости од филмова праве данашњи режисери, а ником на памет да падне идеја да сними једну филмчину о клубу са Маракана, блокбастер планетарни би био... ;D

Жао ми Робија, јебига, мислим да је тотално био несхваћен, ал' ми смо земља са највише селектора по глави становника и тако даље...Имао је добар трип који није праћен резултатом, и једноставно је решио да прекине агонију. Од мене лично има велико поштовање, кидао је, вукао, хватао се за срце после голова, причао јебига на конференцијама, никад није кукао, увек позитиван, увек свој...Легендо, све најбољу у даљем животу и каријери! Ево једно колце за крај...

Forum Jump:

Users browsing this thread: