Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Вечна слава најбољем аматерском боксеру свих времена.Ми старији смо имали само 2 тв канала и са ужитком смо пратили СП. и олимпијаду и поред наших боксер навијали смо за феноменалног Теофила Стивенсона.Само је Кубанац Савон могао да га наследи ал штета што није ишао у професионалце тамо би владао до пензије.Нека му је лака земља.
Reply
[Image: 252353_10151818043525650_1502831012_n.jpg]

:'(
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Big Grin Big Grin Big Grin

Шта то беше вода
Усмрдели се Хрвати!

Да би уштедели новац, навијачи „коцкастих“ у Пољској живе у нехуманим условима, неки се нису купали од почетка Еуро 2012

[Image: navijaci-hrvatske-kupanje-smrad-stede-no...176094.jpg]
Ројтерс - Илустрација

Шта ради Хрват на ЕП? Смрди...
Навијачи репрезентације Хрватске највише смрде од свих посетилаца Европског првенства у Пољској и Украјини! Према изјавама присталица „коцкастих“, већина их живи на улици а спава по парковима, а под туш нису ишли још од првог дана турнира. Међутим, осим сопственог признања, Хрвате су нањушили и волонтери у градовима домаћинима, али и противнички навијачи.

- У Пољској смо већ 12 дана, живимо у камперу, у нехуманим условима. Смрдимо! Ужасно се тешко осећамо, али за репрезентацију се вреди жртвовати - рекао је Хрват из Штутгарта, а његов колега је додао:

- Кампери су луксуз о каквом ми можемо да сањамо. Ја сам овде 15 дана у малом шатору и ниједном нисам отишао под туш. Спавам по парковима, али није ми жао! - каже фан изабраника Славена Билића из Пакраца.

Ово су приметили и навијачи Италије, који су били смештени на истој трибини где и Хрвати.

- Током целог сусрета били су скинути до паса. Било је крајње одвратно. Онако окупани у зноју, пијани... Заиста вас терају да се удаљите од њих како бисте могли да нормално дишете.

Платини: Све ваља, осим Хрвата

Председник УЕФА Мишел Платини није срећан што су хрватски навијачи укаљали Европско првенство, за које је рекао да је „99 одсто сјајно“.
- Нисам задовољан хрватским народом. Осим Хрвата, било је све чисто. Мислим да је ово добра победа - рекао је Платини.

Девојке их заобилазе

И Пољакиња која волонтира у фан-зони у Познању каже да је приметила да много навијача заудара на зној.

- У тим синтетичким дресовима, које нису скинули од доласка на шампионат, по цео дан пију на улици. Сигурна сам да неће привући пажњу иједне девојке.

Извор:Курир
Reply
Reply
Која лудница јеботе!!!!!! ;D на 14:31

Reply
Ко их јебе не требају нам никакве вести од и око ругла града и Србије!   Wink
Reply
СРБИ ХАКОВАЛИ САЈТ ХРВАТСКОГ НОГОМЕНТНОГ САВЕЗА !!!

Уместо уобичајног садржаја, на насловној страни осванула је Српска тробојка и видео са утакмице Зенит - Хајдук, на којој су били и Српски навијачи, а скандирало се ,,Убиј усташа“.

БРАВО СРБИИИ !!!

[Image: 181174_440991072589509_976345300_n.jpg]
Reply
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=gt7YjCEMOLA[/flash]
Ти Звездин Четник Мендеше ;D
Четници Север
Reply
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)