Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Претпостављам да је са премијере представе Зоран Ђинђић
Reply
^ Je je.

Синоћ одржана представа др Зоран Ђ. То су Кизо попови који се ЉУБЕ са војницима. И још гомила будалаштина.

Quote:.. stavovi podeljeni! Tokom predstave svetlo u sali se ne gasi, što bi trebalo da publiku direktno uključi u ovaj politički teatar, ali je na kraju aplauz većeg dela gledališta bio uzdržan, mada su se čuli i poneki povici "bravo".

Posebno kontroverzne reakcije izaziva završna scena - povraćanje na srpsku zastavu.

Tokom predstave izvođači se presvlače, a kostimi su svešteničke mantije, maskirne uniforme, odela japija, majice sa znakom Otpora, krvava košulja ubijenog premijera...

Dekor čine maketa Hrama Svetog Save, knjiga sa natpisom Ustav na čijim stranicama je tekst "Ruke su mi krvave, ali mi je savest čista", drveni krstovi sa imenom Zorana Đinđića i televizori sa snimcima njegove sahrane, ali i velika slova reči demokratija od kojih se premeštanjem dobijaju reči rat, raj, komedija, kradem.

Predstavu izvode glumci Branislav Trifunović, Ivan Jevtović, Vladislav Mihailović, Tanja Petrović, Milan Marić, Miloš Timotijević, Tamara Krcunović, dramaturg je Branislava Ilić, scenograf Marija Kalabić, kostimograf Sandra Dekanić, kompozitor Irena Popović

Јбт које смо ми ругло од друштва постали, повраћају ми на заставу, мажу се бојом као да им буду крваве руке, пљују ми на Храм Светог Саве ... на свештенике, на веру ...  >Sad
Reply
Погледајте ове пацове шта раде са графитима! >Sad >Sad >Sad

Reply
http://www.vaseljenska.com/drustvo/parad...je-8-dana/
[Image: pobednik.jpg]
Reply
http://www.mondo.rs/s246606/Info/Hronika...anata.html

Зашто некоме сметају песме о Космету, Химна, и скандирање Ратку Младићу?
Шта је овде срамно? Што су момци Срби у Србији? Уместо да пишу о дешавањима на Космету, они оплели по београдској омладини... А када се педери шетају градом и пропагирају болест, то је понос, а ово је срамота... Е моја Србијо...
Најбоље да их одмах пошаљу у хаг или у неки нови логор.
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply
То сам јутрос и ја приметио. Најбоље да наша омладина пева како су нам Шиптари (пардон Албанци, да простите) браћа.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Quote:Zajednički eksperiment u sklopu nekoliko instituta i naučnika otkrili su da hrčci hranjeni sa genetski modifikovanom hranom proizvode potomke koji [b]nisu u stanju da proizvedu četvrtu generaciju potomaka.[b]
http://www.vestinet.rs/pogledi/najnovija...ne-je-smrt

[Image: pobednik.jpg]
Reply
Нажалост, нисмо ни свесни колико је гмо већ присутна, али ово зло које би да нам још више тога донесе у Србију нек нас спаси и нек се рокне више!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
гмо имаш свуда, буквално. скоро све млекаре користе гмо, а млечних производа на све стране. Такође соја је скоро сва гмо, а и ње има у много намирница. итд....
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(06-13-2012, 07:41 PM)Умри Борисе link Wrote: гмо имаш свуда, буквално. скоро све млекаре користе гмо, а млечних производа на све стране. Такође соја је скоро сва гмо, а и ње има у много намирница. итд....

Не контам ово за млијекаре...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)