Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MUSLIN ODLAZI
Quote:Godra,ukoliko do sada nisi video ulozeno,"kupljeno",nabavljeno i sredjeno (a,da nije WC u pitanju),a pritom ti je sve ovo bilo prezentovano pre nekoliko meseci na TV-u,i uzevsi u obzir da mi je drago sto si konacno odvojio upravu od navijaca,i sto si se stavio na stranu navijaca,necu te svrstavati u kos onih koji bi govna trebalo da jedu,iako ti sebe smatras jednim od njih...

Sta je to bilo prezentovano? Pare od transfera ili bajke o novom stadionu?
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Quote:To sto si se registrovao na ciganskim forumima u poslednja cetiri dana i to da bi raspredao o Dzaji i odlasku Muslina...
Jel' to tebi Dzaja "nije izasao u suret",ili si jedan neostvareni lik u politici i na stadionu,
vise, kad se nisi setio da budes deo Cigana i Zvezde mnogo ranije?(pa makar putem interneta)
Ti meni nesto smrdis...I ne mozes da pises sve kako zelis,bez obzira sto ti je jedan od moderatora pozeleo dobrodoslicu,a saznaces i zasto!I,sta to tebi smeta kod Dzaje i Uprave,a da za to imas pisani ili usmeni (citaj:audio,ili video zapis),argument,pa da klevetas nekoga do mile volje?

Mitke, nemoj da se cudis, ovakvi postovi su deo lokalnog folklora, i sto se tice tebe, ako procitas nekoliko prethodnih strana topika videces da "drustvo u cosku" ovakvim porukama nastoji da obesmisli svaku smislenu raspravu na ovu temu i da sve svede na licne prozivke vredjanja i slicno. Uspeli su mnogima da ogade ne samo ovu raspravu nego i sire... O potpisima necu ovom prilikom, ali videces da su se u userima sa vremena na vreme pojavile i tackice... Smile

Inace, jedva cekam i ja da vidim zasto? namigivanje

Samo uzivaj i pisi jer su tvoji postovi odlicni, to je makar moje misljenje, a verujem da nas ima jos takvih... Big Grin Dzajka doduse, sigurno nije jedan od takvih...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Godra,nemoj da si alav na pare... Sad

Budo,Udbo,ti odlicno znas da ukoliko malo izvrsim pritisak na nekoliko ljudi,ne da neces biti moderator,nego ni uSER... namigivanje
Nego,mi se extra dopada forum i sajt,uopste...
Quote:Godra,nemoj da si alav na pare... Sad

Godru ne zanima ni jedan dinar, ne bi uzeo ni dinara od Zvezde, vec ga zanima gde su pare zavrsile. Spremi jednu knjigu sa svom evidencijom pa da to malo listamo i proverimo. Cisto da ti verujemo.
Kizo,ovo je bilo u prenesenom znacenju... :o

Tako me ne zanima da bilo kome,a kamoli nekima ovde,spremam evidenciju...(Godra,ne osecaj se prozvanim,a znas ti i zasto Smile )...a,ne potresa me ni ko meni ovde veruje,a ko ne!!!
I nisam ja racunovodja kluba,a i ne zanima me gde idu pare...mada,ne bi trebalo ni vas!
Quote:Budo,Udbo,ti odlicno znas da ukoliko malo izvrsim pritisak na nekoliko ljudi,ne da neces biti moderator,nego ni uSER... namigivanje

Vrijeme Mire je ponovno tu.
Sloboda misljenja, pisanja i govora se ukida! Gospodja Sicerka je to naredila a mi svi da slusamo.
Dzajka nije zapalio "zito"! "Zito" je zapalio Muslin, Buda, Mitke, a mozda sam i ja. Druge ocinkati necemo.

poz
Dacha
Primljeno k' znaju, SKJ. O mom smradu - zavisi od tankocutnosti i ukusa - nekom prija, nekog gusi. To ti je kao dobro vino ili dobar sir - neko mu voli smek a nekom se skupljaju usta zatvara nos pri pomisli. Sto se tice mog boravka na Zvezdinom stadionu - mogu da kazem jedno: bio sam tamo pre nego si bila celija. I na ovom sadasnjem, i na onom starom koji je bio tu gde je ovaj sadasnji.

Nazad na temu. Dzajin problem je sto trpi uticaje i sto, mada sedi na vrhu piramide klupske uprave, ne vodi klub po svom cefu, vec po tome kako ko na njega utice. U uslovima dobre uprave i dobrog trenera i dobre podrske spolja (drzava, firme, politicari), Dzaja je dobar direktor. Takvi su uslovi vladali krajem 80-ih i pocetkom 90-ih kada je dobra uprava, u kojoj je Dzaja bio jedan od celnika, stvorila tim koji je osvjio KES. Medjutim, u uslovima kakvi u Zvezdi vladaju od tada naovamo, Dzaja se ne snalazi najbolje. Prvo je bila nepovoljna politicka situacija (sankcije, siromastina, raspad drzave isl.) koje su klub, koji je zavisio od prihoda od ulaznica, od dovodjenja igraca sirom zemlje, od igranja na medjunarodnoj sceni dovela do prosjackog stapa. Tu je Dzaja imao priliku ili da uradi sto je radio Partizan (lizanje i kohabitacija sa SM rezimom i podzemljem) ili raskid. Dzaja zasluzuje postovanje sto je imao kuraz i obraz da ne sledi politiku Partizana. Drago mi je sto je tako postupio. Medjutim, posledice te odluke je ovo sto imamo sada - siromastvo i svodjenje Zvezde na provincijski klub. Dzaja izgleda oseca veliku lojalnost i odgovornost prema ljudima koji su ostali uz Zvezdu u vreme kada se raskidalo sa SPS i sa Arkanom i kada se zbog tog raskida moglo gadno da ispasta. Medjutim, ti ljudi, ukljucivsi Dzaju, stekli su prvoboracki sindrom; smatraju da su oni, na osnovu toga sto su bili kadri suprodstavljati se rezimu i podzemlju kada drugi za to nisu imali petlju, jedini kompetentni da vode Zvezdu. Nesto slicno onome - ko je bio prvi na Severu i ko mrzne na Severu dok drugi gledaju utakmice na TV. Sve je to lepo, ta lojalnost, odanost, kuraz, ali to ocigledno nije dovoljno da se vodi klub. Prvoborci nisu dobra uprava - nisu skolovani, nemaju iskustva, nemaju viziju. Dzaji je to jasno, ali izgleda da ne ume i ne moze da izadje iz tog kruga. Pokusao je dva puta sa Muslinom, oba puta mu je Muslin donosio uspeh, razbijao dominaciju Partizana (koja je pored svog cemera u kome se nalazi Zvezda samo jos vise trljala so u ranu). Medjutim, Muslin nije bio iz iste price iz koje su bili Dzaja i ostali 'prvoborci'. Njemu su prvoborci smetali, smetalo mu je njihovo nekompetentno mesanje u njegov posao, i zato je dolazilo do kurslusa. Prvorborci, s druge strane, nisu trpeli ovo Muslinovo soliranje i nedavanje respekta koji su od njega ocekivali . Zato su radili sve samo da ga oteraju. Dzaja je tu bio izmedju 2 vatre. Trebao mu je Muslin zbog trofeja - u protivnom Zvezda bi danas bila na tabeli ispod OFK i Zeleznika (Partizan bi za nju bio terra incognita), ali nije hteo da Muslin zavodi red i promene u klubu na stetu 'prvoboraca'. Zato je zrtvovao Muslina - prvi put smatrajuci da posle dve Titule i Kupa, godinu-dve posta nece da bude tragedija i da ako zatreba vratice Muslina. Dotle ce da prepusti ovima iz kluba da pokusaju da urade nesto - ako uspeju puna kapa, ako ne evo Mukija nazad jer gubitnici nece imati petlju da se bune. File i Dule su, kao sto znamo, zasrali i Dzaja je ponovo vratio Mukija. Medjutim, ovaj put Muki je zeleo da ima garancije da se prvoborci nece mesati u posao i da ce iskljucivo on voditi tim i celokupnu sportsku aktivnost u klubu. Dzaja se slozio - dao mu je poziciju "Tim-menadzera". Muki je prionuo na posao. Poceo da pravi sampionski tim od onoga sta mu je ostalo od prosle sezone i poceo da bude tim menadzer. Ovo drugo je zatalasalo prvoboracki milje, pocele su spletke i intrge, Dzaja je polako prelazio na njihovu stranu, a Muslin, razocaran cinjenicom da garancije predstavljaju samo slovo na papiru, nije pokusao da Dzaju drzi uz sebe, vec ga je svojom arogancijom terao od sebe, nadajuci se da su trofeji i popularnost medju navijacima dovoljan garant za njegov ostanak. Dalje znamo sta se desavalo.

To je kako ja vidim dogadjaje vezane za "Slucaj Muslin" itd, sa dovoljne geografske distance, mada jos uvek nedovoljne vremenske distance.
impatizer
Quote:Vrijeme Mire je ponovno tu.
Sloboda misljenja, pisanja i govora se ukida! Gospodja Sicerka je to naredila a mi svi da slusamo.
Dzajka nije zapalio "zito"! "Zito" je zapalio Muslin, Buda, Mitke, a mozda sam i ja. Druge ocinkati necemo.

poz
Dacha

vreme/vrijeme...
Mungose jedan,zaobilazim te u sirokom luku zato sto na postove coveka,cijem je IQ jednak broju cipela koji nosi,nemam nameru da odgovaram,ali ti bas nikako da shvatis...nisi ti kriv...
Da li je neko od nas sa foruma osnovao FK "Crvena zvezda"? Nije. Da li je neko od nas sa foruma svojim radom u FK "Crvena zvezda" napravio neku veliku karijeru i klubu doneo veliko ime? Nije. Da li postoje ljudi koji stoje iza imena "Crvena zvezda". Postoje. Da li smo mi sa foruma ti ljudi. Nismo. Zasto nas onda interesuje gde su pare? Treba li neko da nas plati da bismo dolazili da gledamo "Crvenu zvezdu"? Ne treba, mozemo ako nam se ne svidja "Zvezda" da navijamo za OFK-u , za Partizan, Rad, Obilic ili Zeleznik...sto, sta fali, fudbal je fudbal. Big Grin
A da li na forumu ima nekih koji bi profitirali na velikom imenu kao sto su : "Zvezda", "Delije" ili "Sever"? ;pljuga Kizo nemoj da te snadje "Frikom" - ova sudbina, cuo si koliko ce firmi naplatiti Bekam?! :lol:
[Image: pobednik.jpg]
Quote: Prvo je bila nepovoljna politicka situacija (sankcije, siromastina, raspad drzave isl.) koje su klub, koji je zavisio od prihoda od ulaznica, od dovodjenja igraca sirom zemlje, od igranja na medjunarodnoj sceni dovela do prosjackog stapa. Tu je Dzaja imao priliku ili da uradi sto je radio Partizan (lizanje i kohabitacija sa SM rezimom i podzemljem) ili raskid. Dzaja zasluzuje postovanje sto je imao kuraz i obraz da ne sledi politiku Partizana. Drago mi je sto je tako postupio. Medjutim, posledice te odluke je ovo sto imamo sada - siromastvo i svodjenje Zvezde na provincijski klub. Dzaja izgleda oseca veliku lojalnost i odgovornost prema ljudima koji su ostali uz Zvezdu u vreme kada se raskidalo sa SPS i sa Arkanom i kada se zbog tog raskida moglo gadno da ispasta. Medjutim, ti ljudi, ukljucivsi Dzaju, stekli su prvoboracki sindrom; smatraju da su oni, na osnovu toga sto su bili kadri suprodstavljati se rezimu i podzemlju kada drugi za to nisu imali petlju, jedini kompetentni da vode Zvezdu. Nesto slicno onome - ko je bio prvi na Severu i ko mrzne na Severu dok drugi gledaju utakmice na TV. Sve je to lepo, ta lojalnost, odanost, kuraz, ali to ocigledno nije dovoljno da se vodi klub. Prvoborci nisu dobra uprava - nisu skolovani, nemaju iskustva, nemaju viziju. Dzaji je to jasno, ali izgleda da ne ume i ne moze da izadje iz tog kruga. Pokusao je dva puta sa Muslinom, oba puta mu je Muslin donosio uspeh, razbijao dominaciju Partizana (koja je pored svog cemera u kome se nalazi Zvezda samo jos vise trljala so u ranu). Medjutim, Muslin nije bio iz iste price iz koje su bili Dzaja i ostali 'prvoborci'. Njemu su prvoborci smetali, smetalo mu je njihovo nekompetentno mesanje u njegov posao, i zato je dolazilo do kurslusa. Prvorborci, s druge strane, nisu trpeli ovo Muslinovo soliranje i nedavanje respekta koji su od njega ocekivali . Zato su radili sve samo da ga oteraju. Dzaja je tu bio izmedju 2 vatre. Trebao mu je Muslin zbog trofeja - u protivnom Zvezda bi danas bila na tabeli ispod OFK i Zeleznika (Partizan bi za nju bio terra incognita), ali nije hteo da Muslin zavodi red i promene u klubu na stetu 'prvoboraca'. Zato je zrtvovao Muslina - prvi put smatrajuci da posle dve Titule i Kupa, godinu-dve posta nece da bude tragedija i da ako zatreba vratice Muslina. Dotle ce da prepusti ovima iz kluba da pokusaju da urade nesto - ako uspeju puna kapa, ako ne evo Mukija nazad jer gubitnici nece imati petlju da se bune. File i Dule su, kao sto znamo, zasrali i Dzaja je ponovo vratio Mukija. Medjutim, ovaj put Muki je zeleo da ima garancije da se prvoborci nece mesati u posao i da ce iskljucivo on voditi tim i celokupnu sportsku aktivnost u klubu. Dzaja se slozio - dao mu je poziciju "Tim-menadzera". Muki je prionuo na posao. Poceo da pravi sampionski tim od onoga sta mu je ostalo od prosle sezone i poceo da bude tim menadzer. Ovo drugo je zatalasalo prvoboracki milje, pocele su spletke i intrge, Dzaja je polako prelazio na njihovu stranu, a Muslin, razocaran cinjenicom da garancije predstavljaju samo slovo na papiru, nije pokusao da Dzaju drzi uz sebe, vec ga je svojom arogancijom terao od sebe, nadajuci se da su trofeji i popularnost medju navijacima dovoljan garant za njegov ostanak. Dalje znamo sta se desavalo.

Mitke,koliko si ti samo napacen i revoltiran covek...tebe je neko lepo izradio...?
Ovo su tvoji argumenti...argumenti coveka koji je nekoliko decenija na Zvezdinom stadionu?

Ovo,o cemu ti pises,su predpostavke,neostvarenog coveka,kojem ocigledno "tal" u nekim stvarima nije uspeo,pa je nasao da postovima koji su vise za "Zonu sumraka",objasnjava "stanje" u Zvezdi.
Sad mi je jos draze sto si se "ofirao" i sto mnogi koji imaju ikakve VEZE sa Zvezdom,mogu da procitaju,koliko jedno s drugim,sto pises,nema nikakve logike.
Na pocetku posta pises o Dzajinom uspehu i o tome kako su razlicite okolnosti i ljudi uticali na njegovo vodjenje kluba...da bi u nastavku napisao,kako on sam vodi klub i ne moze da raskine sa "proslim " rezimom,i ljudima iz istog???? :o
O kakvoj Zvezdi sa uspehom u Evropi,ti pricas?Pogledaj koji mutavci ti vode drzavu,kako se beskrupulozno ponasaju prema svemu sto nosi etiketu "gradskog",i kako ne mozemo da se sastavimo sa zivotom...a ti meni pominjeses osvajanje LS-a???Pa kako neko sa toliko iskustva na tekmama moze da bude toliko naivan?
Muslin je otisao jer nema TIM,ne postoje finansije sa kojima bi se izaslo u Evropu...nema love,nema!!!I onda je oprao ruke u javnosti,izasavsi i rekavsi sta je imao,jer je znao da ce Dzaja ,istinom pred navijacima,sto mu je i bitno,obzirom da on ostaje,a Muslin ide,oprati sebe i Muslinov odlazak.Zasto nije otisao da trenira,neki "osrednji" klub u Italiji,Engleskoj...?
Zato sto tamo nema Dzaje da mu izadje u susreti i Cigana da mu skandiraju,nego moras da se klanjas kad izlasis pred gazdu...i da se preobujes ispred vrata,da bi te primio...!!!
I ukoliko je Muslin toliko voleo Zvezdu i Cigane (sto zaista ne sumnjam,jer se ne bi trudio da i ovoliko ostane),sto nije presao preko svega,ostao i pomogao Zvezdi u LS-a?Jer je znao da ne moze nista da uradi...?Ali,mogao je da proba,zarad svih nas koji smo verovali u njegovo znanje,kvalitet ,rad a pre svega u EVROPSKE I SVETSKE VEZE!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)