Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MUSLIN ODLAZI
Na delije.net-u se vodi mnogo interesantnija diskusija na istu temu nego ovde. Mogla bi i ja da iskopiram neke postove, ali u tom slucaju bolje svi da se prebacimo tamo da pricamo a da ovde topic zakljucamo? Mislim ako se ovde neko izjasnio da na temu nema vise sta da doda ne mora da nam prepisuje tudje tekstove koje smo ionako vec svi procitali.
[Image: pobednik.jpg]
??, ???????...?????? ?? ??????,???? ????...????????? ?? ?? ??? ??????? ?? "??????","??????","?????"...??? ?? ???? ????? Big Grin
??
??? ? ?? ?? ?????? ?? ???? ?????? Big Grin
To sto je Buda copy/paste ove postove samo doprinosi kvalitetu topica koji je inace otisao u k...(i lock nije sporan,jebote istomisljenici Big Grin ),takodje ja ove postove nisam citao na delije.net-u,ali oni ovde i nisu zbog mene...Jedno je sigurno da onaj ko je ovo pisao to nije cinio iz ciste dosade i zato sto hoce da pokaze svoje literarno umece i visprenost .

E sad ako se uzme u obzir da Dzaja do juce nije imao kandidata i nije nikoga kontaktirao po pitanju trenera,a danas ima pika br.1 kako rece,mislim da vredi razmisliti.
Takodje kaze da se Muslin citaj " uvukao u dupe " navijacima ,a sad bezi za parama,pa sto njemu treba da hvali Delije i sad kada je otisao da necemo u Ukrajini da mu pevamo? Pa zar ne treba za Muslinovog sina da ima mesta u Zvezdi,a treba da ima u Monaku i Lilu? Jedno je sigurno a to je da ce vreme pokazati ko je u pravu,samo jedno sam siguran da je famoznom UO ono veliki neprijatelj i da : raprodaja,tim za buducnost,prvo kolo kupa UEFA(nije greska),problemi u prvenstvu(a talibani ce biti spremniji nego ikad) vise nece proci,a mozda je Bari ipak tako blizu i ovih 13-14 god nije bilo dosta ?
Znaci nije ovde problem u treneru i nije Muslin najbolji trener na svetu,ma nije mozda ni u zemlji vec je u tome sto se nista ne menja i sto ce opet biti po starom,daj Boze da gresim i da udjemo u ligu sampiona i da prodjemo i grupu i da lesimo sve u prvenstvu...ma progutacu sve sto sam rekao i priznacu da sam budala,pa necu ja sigurno zbog svog misljenja i zbog UO i Dzaje zeleti Zvezdi lose i navijati protiv nje da bi se pokazalo ko je u pravu(siguran sam i ostali moji istomisljenici) i ne pisem ovo radi nadmudrivanja sa "drugom" stranom vec zato sto kao i svi ovde volim Zvezdu neizmerno i zelim joj najbolje,a to sigurno nije ovaj hod u "leru" koji traje duze od decenije. Sad
Jel' to neko rekao Dusan Bajevic? :ruke
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Kako je to izgledalo na pocetku sezone, izjave Dzajica/Slavoljuba;

"Moram reci da sam srecan ?to se vracam u Crvenu
zvezdu. Predsednik D?ajic dao mi je potpuno odre?ene ruke. Svestan
sam da se od mene ocekuju isti, pa i bolji rezultati nego kada sam
pro?li put preuzimao ekipu. Crvenoj zvezdi uvek je cilj "dupla
kruna". To me ne pla?i, verujem da zajednickim snagama
mo?emo to i da postignemo. Odluci da se vratim doprineli su ne samo
celni ljudi kluba, vec i navijaci
Quote:Jel' to neko rekao Dusan Bajevic? :ruke

Videcemo sta ce da bude. I nije poenta u treneru vec u sistemu rada naseg voljenog KLUBA! Sta nama znaci neko trenersko ime u takvom klubu cije poslovanje nije transparentno, koji nema vizije, gde se zivi od stare slave... i gde se stvara tim za ne znam koju godinu.
Iskreno se nadam da cu biti ovog leta iznenadjen, a to ce biti u slucaju da ne prodaju najbolje pojedince i da dovedu neka adekvatna pojacanja.
IZVOR B92:

Biv
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
"Dajo ljisico"
Celokupna sportska javnost se izgleda malo zaletela i vec videla Princa u Zvezdi. Medjutim, sadasnje stanje ne ukazuje na to ni da ce Princ da dodje ni da nece. Simptomaticno je da se pregovori nisu vodili u Zvezdi vec u poslovnoj zgradi na Novom Beogradu. Princ ocigledno nije ni hteo da stupi u Zvezdine prostorije i time da nekakav 'hint' o mogucnosti da postane Zvezdin trener. Stavise, nije sasvim jasno da li su se odista vrsili pregovori ili je Princev boravak u Beogradu bio radi drugih, privatnih poslova, a da je Princ odvojio malo vremena da sretne bivseg druga iz reprezentacije - Dzaju. Bilo kako bilo, Dzaja je izgleda iznudio jos jednu rundu pregovora sa Bajevicem zakazanu za sutra pre podne. Videcemo gde ce se pregovori vrsiti, - u Zvezdi ili na neutralnom terenu. Ako se bude pregovaralo u Zvezdi, to je dobar znak. Evo sta o svemu pise beogradski dnevnik "Danas", a sta odudara od vecine medijskih izvestaja:

[b]"Pregovora, zvanicno, nije bilo

Sa D
impatizer
[quote="Mitke"]Celokupna sportska javnost se izgleda malo zaletela i vec videla Princa u Zvezdi. Medjutim, sadasnje stanje ne ukazuje na to ni da ce Princ da dodje ni da nece. Simptomaticno je da se pregovori nisu vodili u Zvezdi vec u poslovnoj zgradi na Novom Beogradu. Princ ocigledno nije ni hteo da stupi u Zvezdine prostorije i time da nekakav 'hint' o mogucnosti da postane Zvezdin trener. Stavise, nije sasvim jasno da li su se odista vrsili pregovori ili je Princev boravak u Beogradu bio radi drugih, privatnih poslova, a da je Princ odvojio malo vremena da sretne bivseg druga iz reprezentacije - Dzaju. Bilo kako bilo, Dzaja je izgleda iznudio jos jednu rundu pregovora sa Bajevicem zakazanu za sutra pre podne. Videcemo gde ce se pregovori vrsiti, - u Zvezdi ili na neutralnom terenu. Ako se bude pregovaralo u Zvezdi, to je dobar znak. Evo sta o svemu pise beogradski dnevnik "Danas", a sta odudara od vecine medijskih izvestaja:

[b]"Pregovora, zvanicno, nije bilo

Sa D
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)