Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Ау! Прес=Мишковић!
Они су са тзв. 5 Звездином Звездом направили од комарца магарца. Зашто Пикси није отишао у Делта-Сити код свог друга и вееееликог Звездаша Марка Мишковића (чији играчи су били голгетери нашег локалног ривала) на топлу чоколаду? Не, он је након више "вербалних опсервација" (читај лажи) о навијачкој групи и трибини Делије Север, а поготово након бежаније након абнормалног задуживања клуба дошао као да ништа није било?! И онда "Прес" на сва звона од свега направи инцидент, по варијанти лоши момци напали невину жртву?! А сада тај исти "Прес" објављује текст на ком се позива на неки блог у ком се "поштени навијач - Звездаш ограђује од наркомана, криминалаца и хулигана". Фали само да испред набројаних епитета стоји оно чувено "шачице".
Мени се чини да се овде види спрега између Мишковића (налогодавац), "Прес-а" (извршиоц), Пиксија (саучесник) и "блогера" (корисни идиот)! А циљ те спреге је сондирање терена за остваривање пословних интереса породичне империје Мишковић.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Reply
Најфасцинантније је то да та вест која је од синоћ на њиховом сајту има свега педесетак коментара... зашто само толико??? Зашто не објављују коментаре људи??  Свака вест попут те код њих обично има преко 100-150 коментара, а ова би имала и више! Овај пут ради СТРОГА селективност коментара, углавном су ту коментари (не)људи који напушавају момка коме очи нису видели, тако да је то  још један доказ да неко дебело стоји иза свега овога!!!
Reply
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply

НОВИНАРИ СПРЕМИТЕ ЧМАР И ВАЗЕЛИН КАД ПИКСИ ОПЕТ ДОЂЕ У НАШ ГРАД БЕЛИ!!!
Reply
Big Grin Big Grin Big Grin

Reply
Од рођења мог !!!!!  Smile

Reply
Одувек сам причао да је право васпитање деце кључ успеха у животу....  Wink
Reply
Тачно тако. Домаћински и савесно васпитање је вам је гарант да ће вам дете израсти у оваквог ципова(мислим на себе ;D), војника, родољуба, сутра мужа и оца још једног таквог ципова. ;D
И данас памтим оваква седења са ћалцем, певање песмица што звездиних што српских-сељачких, причања прича,  читања бајки и басни ... Тад нисмо имали камере, биле су аудио касете, и имам негде наснимљено где говорим песму Мали Радојица, а тек напунио 7 година, не знам ни да читам, али песму од 5 страна знам. Пре пар година кад сам слушао то, просто неверица да дете тако сипа речи од којих разуме тек сваку други. А данас кад треба да идем у набавку, не мог запамтим 20так ствари него морам пишем списак .... еее златна смо деца били. ;D
Reply
Додик и Чеда прашак на у92. Ко је добар са живцима нека погледа мало  ;D
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)