Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MUSLIN ODLAZI
Muslin odlazi iz Crvene zvezde?

Fudbaleri Crvene zvezde ce, najverovatnije, uskoro ostati bez trenera Slavoljuba Muslina. Trofejni trener kluba, koji je za dve sezone u prvom mandatu, pre tri godine, i sada, posle godinu dana rada, osvojio, ukupno pet trofeja, ipak ce otici iz kluba.

Muslin, kako je rekao, nije uspeo da se izbori za tra
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
:bes
:bes :bes
MUSLINE OSTANI, MUSLINE OSTANI!

Delije ovo je ozbiljan problem ,pa zbog lo
HOCEMO U LIGU
U P R A V A N A P O LJ E !!!
Tako je Kizo.
UPRAVA NAPOLJE!!! :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon
MUSLINE OSTANI!!! :ruke Confusedampion :ruke Confusedampion :ruke Confusedampion :ruke Confusedampion
poz
Dacha
e, ne panicite bez veze Muslin i Dzaja tek trebaju da razgovaraju...i ne morate otvarati nove topice ( mogli smo o ovome i na topicu "Dzaja vs. Muslin i LS???" )
[Image: pobednik.jpg]
Njemu neka je srecan put, a za upravu GVOZDENA METLA!!!
Mozda nije trebalo otvarati topic za ovu temu,ali jos kako treba obratiti paznju na "odlazak" Muslina i jos kako treba da se cuje glas severa u ovoj situaciji.
Muslin jednostavno mora da ostane u Zvezdi a fukare i foteljasi da lete,pa sta je njima cilj mozda po neka titula,kup i prodaja igraca, dokada da nam mazu oci? do kada tim za buducnost? Mozda ne igramo najlepsi fudbal,ali imamo tim ,trofeje,u derbijima smo bez poraza,jednom recju dobru atmosferu i kakvu takvu nadu u bolje. Slozicu se da Muslin nije u evropi uradio bog zna sta,ali ove godine je on izborio sansu za LS i imao vere u tim u koji ni mi sami nismo verovali i zato zasluzuje da vodi tim u evropi. On vec u glavi ima ko treba da ostane,ko da ode i ko da dodje,izmedju ostalog zeli da vrati Drulu i opet nevalja jer olosu iz uprave nikad dosta para . U nasoj upravi sede ljudi nista polji od Bjeke i Zeke i takvi sitni ljudi sada ne smeju da prevagnu sa svojim bednim interesima ispred nase zelje da se napokon vratimo tamo gde nam je i mesto ,pravo u LS. Drago mi je da je Muslin tj. bar neko digao glas protiv takvih i zato ga moramo podrzati jer je i slepcu jasno kakve su njihove ambicije i interesi.

:megafon MUSLINE OSTANI,UPRAVA NAPOLJE !
Ovako, Smile
Nesto u poslednje vreme nisam preterano cenio Muslina jer je prakticno dosao da spase fotelju Dzaji, ali ova izjava... KAPA DOLE! Muslin je dokazao da je car i da su sva ona skandiranja cak i kada nam nije islo ipak vredela i da Sever ume da prepozna kvalitet. Iskreno se nadam da ce Dzaja "prelomiti pametno"... Sto se mene tice, mene je ovim potezom Muslin "kupio" zauvek... A tek onaj deo o marketingu i sponzorima... Big Grin

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)