Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Пијанац, само ми реци шта сам то изкарикирао и у чему нисам био управу? Овде износим искључиво аргументе. Хајде да се погледамо у очи и да будемо пре свега према себи искрени. Ево, нека ми неко наведе разлог због кога је Александар Кристић отеран као тренер и да ли, ако следимо критеријуме за његову смену, и Просинечки мора да оде. Да не буде забуне, ни за Кристића као тренера не мислим ништа добро, али је макар негде чучао као заменик и учио посао. Мада, то што је постао први тренер Црвене Звезде је сличан скандал као и са Просинечким, јер човеку је то било прво озбиљно тренерско радно место.
Елем, Кристић је дошао после фијаска против Слована када је отеран Достанић, што значи да није одрадио лично он припреме. У таквој ситуацији човек у јесењем делу губи само од партизана и то лудачком грешком Славољуба Ђорђевића и има реми на "Маракани" са Војводином. На полусезони је отеран.
Просинечки је доведен да скине партизан. Све дербије, осим оног реванша у купу, је изгубио. Он је одрадио припреме са играчима, свима нам говорио како имамо феноменалан тим, а његов биланс је језив. У полусезони има три пораза (Спартак, партизан, Војводина) и два ремија (Раднички КГ и Слобода). Победе до којих смо долазили су махом личиле на скандал, односно, све је то било неко натезање. Све у свему има -10 у односу на главног ривала. Извините, чини ми се да је Кристић, који је дошао у крајње неповољнијем моменту по њега имао далеко бољи биланс у односу на Просинечког који уз све то има ненормалну подршку управе и навијача. Не памти се да је неки тренер у скоријој историји Црвене Звезде имао такву подршку као Просинечки. Па, када је све то тако, елементарни ред је био да макар поднесе оставку. Е, то је оно што ме ужасно нервира код њега и зато ми је као човек пао у очима за сва времена.
(12-16-2011, 10:58 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Да не буде забуне, ни за Кристића као тренера не мислим ништа добро, али је макар негде чучао као заменик и учио посао. Мада, то што је постао први тренер Црвене Звезде је сличан скандал као и са Просинечким, јер човеку је то било прво озбиљно тренерско радно место.
А Роби није учио посао у стручном штабу коцкастих?
Не. Њега то није ни занимало, јер није желео да полаже за лиценцу. На то је натеран да би добио посао у Звезди.
Посерем се ја на Бата Ђорину лиценцу. Јака ствар много.
Видим тамо један од главних је Дуле Савић. Шта је он урадио као тренер да би учествовао у издавању лиценци?
Достанић је како кажу био један од најбољих полазника те школе.  Big Grin
Не ради се о нашој лиценци, већ уопште. Нашу је добио и то му је чак Дуле Савић средио преко везе. Проблем је што у хрватској није имао лиценцу.
Па завршавао је ту неку тренерску школу тамо ако се не варам, а тамо може да се ради са њом.
Па, није је завршавао. У томе је проблем. Но, како год, мој став је да он није тренер за Црвену Звезду. Он мора да се кали, да ради на себи, да учи, а он то ништа не чини, већ прво радно месту, буп, клупа Црвене Звезде. То је неозбиљно.
Иначе, саопштење УО је скандал над скандалима. Шокиран сам какви преваранти седе у нашој управи!
Quote:Novi trener Crvene zvezde za sad poseduje samo diplomu Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, na kome je dobio diplomu Više trenerske akademije.
Толико о томе.
И сто људи, сто ћуди. Твој став је да је Дујковић добро решење, мој да је излапео и да ништа у клупској каријери није урадио за оволике године колико је тренер. Свако има право на своје мишљење.

А не знам шта су очекивао у саопштењу УО. Избори су расписани, кандидати изволите.
Нисам рекао да је Дујковић добро решење. Само кажем да је боље од Просинечког. Та диплома више тренерске школе му није дала лиценцу. Он је још увек нема у хрватској. Толико о томе.

А, очекивао сам макар мало морала. Рецимо да господин Весић из УО не оде на место саветника, као ни да Радујко не оде само на другу функцију. А, најпре сам очекивао да сви поднесу оставке.
(12-16-2011, 11:13 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Не. Њега то није ни занимало, јер није желео да полаже за лиценцу. На то је натеран да би добио посао у Звезди.

Е видиш, ово је неистина, незнање и карикирање! Он је био важан шраф у хрватском стручном штабу у време када је њихова репрезентација била хит на Европском првенству, где је играла најбољи фудбал уз шампиона Шпанију. Билић је био шмекер, филозоф, тренер са гитаром, а овај наш је радио са играчима. Од његовог одласка се ситуација и атмосфера драстично променила, а бивши му шеф, Билић, је био пред отказом после дебакла у Атини.

Никад од Звезде неће бити ништа ако тренере будемо мењали ко чарапе. А ако треба неко да се истрпи, нека то буде Просинечки, по свим људским и Звездашким карактеристикама је то заслужио и зато што је у овим најгорим временима по клуб та нека његова харизма једна светлост у мраку која даје наду. Ваљало је трпети Пижона, ако смо ту појели говно, онда ваља трпети Просинечког! Никакви Кристићи, Достанићи, овај твој декара са Кипра што му ни име не знам нису за поређење!

Кад се већ хваташ тако олако лицемерја као етикете, волео бих да чујем зашто од једном сад са толико жара желиш да га смениш? Пошто си као Нострадамус био свестан наше пропасти, а и његових личних мана, зашто га ниси кудио свих ових годину дана колико је у клубу?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)