Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(12-15-2011, 07:46 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Па, морам да користим термин "можда", јер наша реалност је таква да тренутно нико озбиљан неће да седне на клупу.

Тако сам отприлике и мислио. Када кудиш, врло си речит користећи јаке речи без пардона.
Kада требаш да решиш проблем, онда одједном постајеш свестан наше реалности, речи ти нису више јаке а уписи постају краћи....

Врло занимљиво и што је најгоре, у фундаменту поставке ствари, погрешно.
(12-15-2011, 07:46 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Па, морам да користим термин "можда", јер наша реалност је таква да тренутно нико озбиљан неће да седне на клупу. О томе се ради.
Дујковић је имао велики успех са репрезентацијом Гане и зато кажем да ми се намеће као једно од решења. У сваком случају је измислио тренерски посао у односу на Просинечког који се учи у Црвеној Звезди.
По мени, највише бих волео да садашњи тренер АПОЕЛА са Кипра, Иван Јовановић, седне на нашу клупу. Ради се о одличном тренеру који је избацио и нас и партизан у европским такмичењима и који је са АПОЕЛОМ направио невероватне успехе.
Имао је Рајевац још већи успех са Ганом, па опет ни он није неки блистав тренер. Такође репрезентација и клуб су два различита посла. А и Дујковићу је то једини успех за ове силне године колико је тренер.
Који су Дујковићеви успеси у клупском фудбалу? Како се показао на последњем тренерском послу као селектор наше младе репрезентације? Разбили су нас као сирочиће. И боље Роби да се учи на нама него да нас води излапели Дујковић, Роби је бар перспективан, овај је завршио своје што се тиче тренеског посла. Мука ми је више тих маторих "стручњака" који не знају шта ће са собом па само пљују. Увек се јавља иста екипа по новинама и мудрује, Дујковић, Степи, Дуле Савић, Бата Ђора, Косановић...а годинама нико од њих нигде не ради и нема успехе. Осим Дујковића нико од њих ништа није ни постигао у каријери.

Иван Јовановић је реалан колико и Фергусон у Атлетико Мадриду. Човек је тамо већ доста времена, има одличне услове, добру плату, не мрда се њему. А и јел мислиш да је Јовановић тамо овако играо од почетка свог мандата? Нас су избацили због тога што је екипа бојкотовала тренера, иначе нас не би избацили никад.
(12-15-2011, 10:22 AM)Звездаш link Wrote:Човек је тамо већ доста времена, има одличне услове, добру плату, не мрда се њему.

Сваки тренер мора да остане дуже у неком клубу да би направио неки успех. Овај стрчни штаб нема будућност, ако не пусти корење у Звезди. Не треба их мењати тако брзо, к'о некад' на месец дана. Имамо -10, али нисмо испали у другу лигу, па да га терамо кукама и мотикама. Ова ситуација је оваква већ 5 године. Јуримо за југословенима и никако да их оставимо у прашини.
Више кривим играче, него Тожуа. Није ни он одличан, али је барем озбиљан. Мора још да учи, али види се да хоће да ради и да се труди, само је потребно време и стрпљење(које оправдано немамо). Спорт је коцка, ил' довести новог, па Јово наново, ил' да остане и да покуша да промени нешто. Слажем се да и он гледа себе и корист, ал' реално ко не би? То је његов посао, који му обезбеђује хлеб. Ко што стара изрека каже:''Ко није за себе, није ни за друге''. Тренутно, Тожу нам је једино и најбоље решење.

А мало пре када сам читао уписе,  осетио сам се као да сам у клубу књижевника. Одлични уписи! Јесте ли сви факултетски образовани или сте чланови библиотеке? Одједном, добих инспирацију да наставим своје школовање хахаха Smile
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
СЕВЕР, ја сам ти предложио решење и заиста би по мом укусу тренер АПОЕЛА био пун погодак. Нисам сигуран да не би прихватио Звезду уколико би му неко озбиљан понудио добар ангажман. Мислим да му је то чак потајна жеља и не мислим да је то нереално. Дујковића сам споменуо као слободног тренера, мада немам о њему толико добро мишљење, али у сваком случају у односу на Просинечког је измислио тренерски посао. Та прича о "младим" и "перспективним" тренерима је будалаштина. Па, погледајмо реално ко су данас највећи тренери- Фергусон, Венгер, Мурињо, Капело... Да они којим случајем нису младићи??? Слажем се да има и младих, типа Гвардиоле, али то су људи који су душу остављали у том клубу и знају како тај клуб дише. Зато Гвардиола може да успе у Барселони, јер безмало од када је проходао он је у том клубу.
Но, опет ти понављам, ниједно озбиљно решење неће моћи да се оствари док садашња управа у комплету не оде са "Маракане". То значи да никако не сме да се догоди да једино Лукић буде жртверно јагње, већ сви од реда морају да лете!!!

(12-15-2011, 10:26 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:СЕВЕР, ја сам ти предложио решење и заиста би по мом укусу тренер АПОЕЛА био пун погодак. Нисам сигуран да не би прихватио Звезду уколико би му неко озбиљан понудио добар ангажман. Мислим да му је то чак потајна жеља и не мислим да је то нереално.

Значи прихватио би Звезду уколико би му неко озбиљан понудио добар ангажман. Шта је по теби добар ангажман? А ко је тај неко ко би му у Звезди понудио добар ангажман? Којим триком мислиш да Звезда може да му понуди бољи ангажман од онога који већ има у Апоелу?
Одкуд знаш да му је потајна жеља да тренира Звезду? Ако си то негде прочитао онда постави линк да и ја будем упознат са тим пошто ми је то очигледно промакло.....

Мислим да сам ти поставио врло директна и јасна питања па очекујем да ми у истом стилу и одговориш у противном даља дискусија у вези овога постаје беспредметна.
СЕВЕР, рецимо да знам да му је потајна жеља да тренира Црвену Звезду Smile Наравно, после успеха у Лиги шампиона са АПОЕЛОМ цена му је сигурно већа у односу на период када је рецимо ту жељу изразио. Али, није нереално. А, што се тиче озбиљних људи, е то су већ они који уз клуб не држали разноразне "менаџере" и чије име у свету фудбала заиста нешто значи, што у спортском, што у бизнис погледу. Наравно, није у животу све за откривање, али, веруј ми, не пишем ти ово на памет.
Пратим препуцавање вас двојице из дана у дан... Ђука, јел ти момче примећујеш да се твоји постови своде на "рецимо",  "можда" итд... Ајде буди мало реалнији  Wink
(12-16-2011, 07:41 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:СЕВЕР, рецимо да знам да му је потајна жеља да тренира Црвену Звезду Smile

Е па онда нема никаквих проблема....
Па, драги другари, свидело се вама или не, али на моју жалост ја сам до сада увек био у праву. Пре почетка сезоне сам писао да овај тим не вреди пола луле дувана и да ће бити потпуна катастрофа. Но, ви сте тада слепо веровали лажима наше управе, па и самог Просинечког. Шта да радим, имам тај осећај да препознам преваранте. На северу сам активно од 1992. године, тако да, сложићете се, ипак сам мало више што се фудбала тиче упућенији од вас, а ето, помало сам и играо фудбал.
Иначе, постоје некада неке ствари које не могу до краја да вам откријем, али заиста је тачно да је садашњем тренеру АПОЕЛ-а потајна жеља да тренира Црвену Звезду. Но, наравно, то никада неће учинити док овакви неозбиљни људи воде клуб. Није луд да урушава сопствени кредибилитет, као што то не би учинио ниједан озбиљан тренер.
Ђука истина је и да си рекао да је Мезенга на трансфер листи,а није..
Рекао си да Просинечки никог не би могао да тренира,а зна се да је имао понуде 3,4 клуба.
Истина је да си рекао да је Просинечки лицемер јер играче које је он довео ставља на трансфер листу,а истина да од 10 играча само један који је дошао за време откад је Роби тренер.
Истина је да си рекао да је Роби тек на крају сезоне проговорио о случају Вилотић,а зна се да ниси у праву.

итд

Ја не кажем да ти не знаш више од мене,било ког,нас...ја верујем да ти знаш и да имаш информације,али овако ми исто понекад делује да ти пуцаш на количину,па онда се нешто стварно и испостави тачно,без неке зле намере ти кажем.

То што неко има жељу да тренира Звезду апсолутно не значи не знам шта,жеља и реалност нису увек у истом.Такође то што човек бележи одличне резултате по европи није сигурица да ће он и у Звезди урадити нешто велико,доказ су ти и Земан и Бајевић.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)