Threads: 3
11-29-2011, 10:51 PM
(This post was last modified: 11-29-2011, 10:57 PM by херцеговац.)
Мораш да будеш мало реалнији. Видиш да су већ почели са одбрамбеним механизмима. Весић сада зове и Џајића... Сигурно и уходано ће пустити да се Делије истутње, одврнуће да притисак попусти, а онда опет наново. Па само зато што су довели Робија за тренера у том тренутку су опстали, јер још тада су им резултати били нула, па су онда говорили о почетку нове сезоне... и све тако, као када пас јури свој реп, а свако ко иоле воли Звезду једе се услијед понашања играча према клупским бојама или услијед неквалитета појединаца.
Пази фору,
сада дају Робију функцију тренера-менаџера...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 29
А ако је Весић толико моћан као што причате.
Пошто ће и да намести изборе, зашто да терамо ову управу кад ће он опет да доведе своје људе, само са другим именима?
Threads: 0
Тога се највише и плашим. Зато је потребно да оду СВИ! Али, до једног!
Threads: 1
Слажемо се око много ствари.Немам много тога да додам.Једино бих хтео да изнесем своје мишљење и да га аргументујем у вези банкрота.
Рецимо да је дуг 50 милиона,ја једноставно не видим на који начин може да се санира.Да је 25 милиона или 20 могло би се некако,али опет то подразумева комплетну распродају тима и помоћ навијача,од приватног сектора и наше привреде не очекујем ништа из простог разлога зато што је криза и зато што је наша привреда у ужасном стању.Од странаца тек нема помоћи јел они не желе да да инвестирају у нешто што не доноси профит посредно или непосредно,нећемо играти у Европи у догледном периоду,а то је једини интерес њихове могуће инвестиције.
Што се тиче самомг дуга мислим да би ми сви могли да скупимо новац барем за независан ревизорски тим који би утрврио право стање ствари,ревизорима који раде у талу с управом не верујем превише.Да се зна право стање ствари и то оно неиспеглано.
"Север" је рекао да се звездашка јавност неће помирити са неосвајањем трофеја наредних година.Слажем се.Само се питам где је та јавност?Маракана прима најмање 50000 људи,колико видим стадион није пун.Права звездашка јавност је Север и Север је Звезда.Пример кошаркашког клуба нам показује да колико год се ми опирали непопуларним потезима,то нас чека на крају.Боље сасећи нешто у корену играти трећу лигу,него гурати ствари под тепих.Нико не гарантује освајање трофеја у било каквој од понуђених ситуација.Овако кренемо од 0 и градимо здраву причу из темеља која је права и која је искрена и која једина има шансе за опстанак.Све друго по мени је коцка.Не треба заборавити да историја Звезде не почиње садашњим временом,Звезда ће постојати док је света и века и после наших живота и не треба гледати ствари краткорочно него изабрати једино одрживо и исплативо дугорочно решење,то је права прича за мене.На крају ми смо сви овде са истим циљем а то је добробит Звезде и Србије и мислим да можемо у здравој дискусији да допринесемо светлијој будућности клуба.
Проблем је што се садашња управа увек вади на причу о великим дуговањаима, за која иначе верујем да постоје, али никако да нам кажу прецизну цифру колика су та дуговања и шта се ради за њихову санацију. Елем, на ту фору о великим дуговањима они могу да се ваде и наредних 10 година, а ми ћемо стално да будемо други и без икакве могућности да повратимо примат.
Шта је потребно урадити?
Уколико је дуг рецимо 25 милиона евра, требало би разговарати са представницима државе да интервенишу код пословних банака, јер Звезда је институција од националног значаја, да се Црвеној Звезди омогући да подигне кредит од неких 40 милиона евра, под најповољнијим условима. Један део тих пара преусмерити за враћање досадашњих дугова, а други део од неких 15 милиона евра уложити у стварање тима. Са тим парама у Србији се може створити врхунска екипа која ће за годину дана бар дупло вратити уложени новац. Тако се враћа примат у српском фудбалу, добија се одлична екипа и ствара се новац.
Ја не видим код садашње управе ама баш никакву стратегију шта радити, осим стално кукумакање да су им велики дугови.
http://www.sportal.rs/news.php?news=63621
Ова изјава некадашњег члана управе ВК партизан, иначе сада члана наше управе, је доказ колико су нас лагали у ове три године људи из наше управе. Наиме, када су дошли у Црвену Звезду рекли су нам да је дуг око 25 милиона евра. После тога су нам у неколико наврата саопштили како су смањили дуг, па када је "Газпром" дошао да буде спонзор рекли су нам да је дуг око 23 милиона евра. Сада се појављује овај Стефановић који нам каже да је дуг Црвене Звезде између 25 и скоро 33 милиона евра!!!
1. Господо, шта сте онда смањивали?
2. Зашто је оволика разлика у износу потенцијалног дуга, јер скоро 8 милиона евра није мали износ?
3. Ако ће дуг бити скоро 33 милиона евра, ко нас је и зашто додатно задужио у периоду од када сте дошли да водите Црвену Звезду?
4. Да ли је "Газпром" дао било шта за смањење дуга?
5. Када ћемо коначно сазнати колики је заиста износ друга ФК Црвена Звезда?
Threads: 29
Кад си већ узео мртви спортал као извор иако није дозвољен, онда си требао све да цитираш до краја, а не селективно.
Quote:Mi smo takođe nasledili enorman broj tužbi i mora da se zna da mi hipotetički moramo da obezbedimo novac za te tužbe. Moramo da imamo rezervu. Od dolaska ove uprave nismo se dodatno zadužili. Kada smo došli mislili smo da smo zatekli 29 miliona evra, dok nisu stigle neke presude, tako da smo nasledili dug od 35-36 miliona.
Threads: 28
Кад се прочита ова данашња изјава Стефановића,јасно је речено да је тренутни дуг близу 33 милиона € (32,9).
Све шпекулације око Весића и његове тренутне улоге су исто јасне неће се више појављивати на стадиону.Ако му је неопходан нека га Лукић води кући или у кафану.
Сваки следећи Лукићев потез је под лупом и најмања грешка значи моменталну педалу из клуба.
http://www.mondo.rs/s225894/Sport/Fudbal...vezde.html
Дефинитивно мислим да је дуг већи него што је то до сад приказивано. Да ли су разлог његовог повећања непотпуне информације о његовој висини приликом примо-предаје, или су разлог пристигле рате+камате, или су краткорочни дугови (кредити) репрограмирани у дугорочне... свеједно. Ти дугови су наслеђени и уз све своје мањкавости мора се признати да ова управа у свом мандату није расипала паре.
Што се тиче Весића далеко му лепа кућа! Колико сам ја схватио он убудуће неће имати званичну функцију у клубу, а да ли ће Лукић о свом трошку тражити од њега савете то није системска ствар и на то је немогуће утицати. Ваљда Лукић има толико мозга да му је јасно да је он следећи па се надам да ће то кокетирање бити сведено на минимум. Јер колико ја знам редовни избори треба да буду након завршетка пролећног дела првенства... па ко воли нек' изволи.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Threads: 38
(11-30-2011, 12:33 AM)Војник_севера link Wrote:"Север" је рекао да се звездашка јавност неће помирити са неосвајањем трофеја наредних година.Слажем се.Само се питам где је та јавност?Маракана прима најмање 50000 људи,колико видим стадион није пун.Права звездашка јавност је Север и Север је Звезда.
Ево, нека Звездашка јавност буде тих 10-12 који се мање више редовно врте по нашем стадиону, а то је озбиљна маса за наше фудбалске услове. Да ли је теби, мени или било ком другом припаднику те Звездашке јавности у реду да Звезда не буде првак 5 година у лиги у којој два клуба конкуришу за титулу, а приде једином конкуренту не цветају руже? Звезда је највећи клуб, са највише навијача, највише трофеја и Звездин навијач НЕ СМЕ да се задовољава другим местом! А то што смо такву реалност почели да прихватамо, јер увек постоји прича о дугу, Толету, судијама и шта већ даље неће да се смисли је све дело Весићеве кухиње. Звезда УВЕК мора да буде прва! И томе треба да се уче Звездини навијачи.
|