Threads: 29
А ти мислиш да смо ми шишарке па би то могло тек тако да прође? Да нико неће да их контролише?
Претерано параноишеш са тим Весићем. Испаде он први човек у Србији.
Ко није из Београда и Србији може да гласа електронским путем или путем поште. Гласа се три дана тако да има сасвим довољно времена.
Threads: 0
Плашим се да не буду ћораве кутије. Да, он је алфа и омега Црвене Звезде на нашу велику жалост. Ово је њихова куповина времена, да се мало консолидују и да учине све да остану у седлу. Они немају где, јер им је ово последње озбиљније новчано упориште. Живи били, па видели.
Threads: 28
Ђука брате правник си ако ухватиш мало времена ти ово протумачи.Све лепо пише и у ситна цревца.Само треба "нахватати" кандидате, ево шансе за све који испуњавају заиста адекватне и пристојне услове, укључујући свачије фаворите.
http://www.crvenazvezdafk.com/statut.htm
http://www.crvenazvezdafk.com/pravilnik_..._fk_cz.pdf
Једно је шта пише, а сасвим друго како ће се то што пише спроводити. Е, та пракса ме заиста плаши.
Сваки кандидат има право на представника у проширеној изборној комисији и проширеном бирачком одбору.
Нека се јаве ти силни кандидати и онда нема муљања.
Threads: 28
Мојне више да шиљимо ражањ а зец још у шуми. ШББКББ још увек је АЏИЋ газда тако да су "све карте отворене" ;D
Члан 10. је веома споран. Наиме, о регуларности избора стара се Управни одбор, који уједно и врши избор 11 чланова изборне комисије. Немојте само да ми кажете да ће људи из управног одбора, међу којима је рецимо и сам Горан Весић, бити тако објективни? Управни одбор чак именује и председника и заменика председника изборне комисије. Већ је ово довољно добар разлог да сумњам у регуларност!
Која је разлика за изборима у држави? Исти ђаво, ови ставе своје главоње за организацију, а после свака странка има право на свог представника на бирачком месту.
Исто тако је и овде.
Звездаш, разлика је велика. Када се расписују избори, онда је ред да у изборној комисији имаш представнике свих опција, а не да само једна опција, у овом случају управни одбор Црвене Звезде у коме седи садашња њена гарнитура, има искључиво своје чланове. То нема смисла и у самом старту дезавуише регуларност тих избора.
Ти очигледно не читаш ни правилник ни шта ја пишем
Сваки кандидат има право да именује свог представника у проширен састав изборне комисије и у проширен састав бирачке комисије.
Значи неће бити искључиво људи једне опције, него сваке опције која изађе на изборе.