11-27-2011, 04:16 PM
храни пса да те уједе.
ФК Црвена звезда 2011/12
|
11-27-2011, 04:16 PM
храни пса да те уједе.
11-27-2011, 05:10 PM
Ја се надам да ће евентуалним доласком "руске струје" таква и слична срања нестати из Звезде. Једном за свагда. То је што се тиче проблема унутар клуба. Ови спољни (урушавање Звезде, стање у нашем фудбалу, ФСС и тако даље) могу евентуално да буду решени само променом политичке власти. Али, то је сасвим друга тема.
11-27-2011, 06:09 PM
Е, ево овако. Ја бих ипак мало прокоментарисао синоћну игру.
Дакле, поново сам стекао исти утисак као и на претходним дербијима а то је да је рецимо утакмица трајала једно 2 дана, ми једноставно не бисмо били у стању да дамо гол. Пошто си неспособан да даш гол и после пенала који ти досуде, остало је само да сточари сами себи дају гол. Другачије, никако..... Једним делом мали Чава и Каду су одговорни за то а онда Калуђер и Борха који су како време пролази све гори и гори. Борха се гради нон-стоп и у том грађењу удави лопту а Калуђер нити може да се загради нити јадан зна. Чим се затрчи, душа му се попне у нос. Кретање и улазак у празан простор готово да не постоји. Микић, не знам да ли је неко приметио, труди се и трчи уз аут линију, али када треба да заврне лопту и да центрира, ту се прича завршава. Час пребаци цео казнени, час пошаље прекратку лопту. У његовом случају је очигледно да жеље има, али знања нема.... Невероватна ствар и тотално забрињавајућа је да примиш гол у 70. минуту утакмице, имаш још читавих 20 минута да играш, а ти станеш као да губиш 5:0 и паднеш до те мере психички да једноставно ниси у стању да се више помериш а камоли потрчиш. Е, то је стравичан проблем у глави и то се не решава преко ноћи. Чујем приче да смо пали после промашеног пенала.... И онда долази полувреме, струка мора да те подигне, имаш времена да дођеш себи јер је резултат 0:0, а ти после 15 минута одмора изађеш и одиграш 3 пута горе.... Гледам Робија који је од нервозе, шетајући се око аут линије, више препешачио него рецимо Каду. Само сам чекао да му опадне коса на глави од муке или да обује копачке па заигра. Њему замерам што се уопште прихватао овог посла са тимом који је осуђен на пропаст уместо да се захвалио и рекао управи да овим њиховим играчима ни бог не може да помогне и да ко год дође на место тренера биће практично осуђен на пропаст.... Мали Мићко и Лазовић убедљиво најбољи и просто је безобразно колико штрче и колико су и испред и изнад осталих медиокритета.
11-27-2011, 06:31 PM
А шта је и зашто је амерички конобар у звезди и даље? Па он не зна ни ону своју биртију да води, а камоли да буде неки консултант за наша права у геј-европи. Само нас пљује...
http://www.zurnal.rs/2011/11/27/den-tana...index.html А што се тиче ''катанца'' на стадион, мислим да је то врло лоша одлука. Јер је наш фудбал лошег квалитета, па ови страни медији долазе само због атмосфере и спектакла(од стране нас) на трибинама...Па ниједна утакмице више неће бити интересантна, а и играчи су без нас једна велика нула. Залечићемо ваљда ране !
Твоје име је на облацима, на врху трона !
11-27-2011, 10:10 PM
Ево како се то ради и како се зову људи. Север као једино вредно од овакве Црвене Звеуде би требало да покрене широку акцију за одржавање великох "Сабора Звездаша" на коме би присуствовале све легенде клуба, угледни привредници (не мафијаши и квази менаџери), јавне личности које су искрени навијачи Црвене Звезде. Циљ таквог скупа био би тражење решења за спортски и финансијски део решења проблема у Црвеној Звезди. Досадашњим менаџерима најхитније забранити прилаз "Маракани", а добрим делом и садашњем руководству клуба.
Елем, какве год да смо имали спорове кроз историју са појединим Звездиним легендама, а морамо да признамо да су се појединци ипак нечасно понели, то не значи да те људе скроз одстранимо. Време је да се са њима поразговара, јер дефинитивно су то људи са одређеним спортским знањем и са одређеним ауторитетом. Ми смо доживели да нам у клуб више не долазе његове легенде. То је недопустиво! Значи, као активни у клубу морају да се на разним пољима поново активирају Драган Џајић, Душан Савић, Милош Шестић, Драган Стојковић Пикси, Дејан Савићевић, Дарко Панчев... Имала их је Звезда кроз историју колико хоћете. Те људе задужити за спортски део приче, а њихов једини задатак је проналажење клинаца за омладинску школу и довођење играча за први тим. Сложићете се, ипак они ту спортску димензију далеко боље познају од наводних менаџера који данас харају Црвеном Звездом.
11-28-2011, 08:36 AM
Свака теби част ал ово што си написао је чиста утопија у садашњем друштвено-економском стању у друштву.Што се тиче менаџера веровао ти или не има их ГОТОВО СВАКО ТАЛЕНТОВАНО ДЕТЕ(од 2000тог годишта) У СРБИЈИ у сваком "профитабилном" спорту.
Ове легенде што си набројао су и дан данас у или око клуба у некој саветодавној улози око довођења играча из региона.Гарантујем да нико од њих неће да се прихвати спортског задатка који си навео јер знају шта он носи.Свесни су такође и да нису толико талентовани за руководиоце иако су били фантастични играчи.Џају је време прегазило мада је он ту име са највећим кредибилитетом за функцију председника ал почасног.Сад нам требају СУРОВИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ са парама и без милости према свим слабостима као и нови статут клуба јер је овај као и онај стари аутодеструктиван.Треба да се угледамо ако је могуће на организовање клубова (деоничарство) као што је у Немачкој или Холандији.Ништа клуб нема од наших 1000 дин годишње.
11-28-2011, 01:01 PM
Да ли је друштвена утопија или не, али север је тај који сада мора да подигне глас и да тако нешто иницира. Ако се будемо руководили причом како нема ко да дође у Црвену Звезду, онда се помиримо са суровом истином да ће садашња гарнитура наставити даље да хара клубом. Тврдим ти да је Горан Весић спреман да жртвује Аџића, Лукића... То му није проблем, јер ће наћи њима замену. Суштински проблем Црвене Звезде је управо Горан Весић и док је тај човек у клубу ми ћемо пропадати. Значи, велики "Сабор Звездаша" који ће север да иницира је једно од решења. Садашњу управу најхитније распустити све до економа!
Такође, изјава Роберта Просинечког око Вилотића је равна скандалу. Себе је уништио том изјавом, јер је показао да се он ништа не пита и да глуми тренера. Своје име је укаљао, јер је признао да му неко са стране саставља тим. Што нам то није рекао раније? Што је о томе ћутао? Што је давао алиби таквим поступцима и лагао нас да има одличне играче? Пошто је велика Звездина легенда и неко у кога сам се ја био спреман да закунем као клинац, ако има части и морала нека сазове КЗШ и нека нам саопшти ко му је то наредио да се Вилотић врати у тим. Доста више са маскарадом!
11-28-2011, 01:17 PM
Прође и још један дан без оставке аџића и весића,обећавају нове спонзоре :o.ДОКЛЕ,они мисле да смо ми веверице .ДАЉЕ НЕЋЕШ МОЋИ
11-28-2011, 01:21 PM
Ко обећава нове спонзоре?
На данашњој конференцији је најављено да ће бити промена у клубу у наредних 2-3 дана и да ће се највероватније расписати избори након завршетка полусезоне.
11-28-2011, 01:24 PM
А како ће се контролисати ти избори? Ко ће да броји гласове? Где ће се гласање одржавати? Па, нису сви чланови клуба из Београда. Тврдим да је ово Весићева ујдурма како би пронашао модус да остане у фотељи.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|