Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Доста смо трпели овакву управу,менаџера Аџића,Весића и којекакву БАГРУ.Управа напоље,да нас замајавају са још једним МОЖДА купом е ДОСТА ЈЕ.Банујте ме ал ово је страшно,4 год нема титуле и победе у дербију,довођење играча преко нета и Ц.Д.а а уграђивати се у исти ПА ДОКЛЕ.је... их ко их је довео у клуб.Ово је ништа шта им мислим,какви дебили од играча па не могу да се саставе а камоли да одиграју неки пас или комбинацију.Продају играче у току првенства,купе ВЕЛИКО НИШТА и ми да чекамо нешто.Нас има 4 милиона,СЕВЕР пунимо,песмом их подржавамо а клуб и играчи нас јебу.ДОСТА ЈЕ БИЛО.
(11-26-2011, 09:29 PM)MACAK link Wrote:.Нас има 4 милиона
Има нас курац
Добили су нас на стару нашу фору. Ми смо доминирали читав меч, они из два шута дали два гола. Међутим, нисмо само изгубили већ и добили. Суспензију стадиона до пролећа и условно на годину дана. Југ је скандирао "Лукићу остани", ваљда то довољно говори. Е сад, мењати нешто или не велико је питање. Као и када мењати. Ја бих задржао само навијаче, Робија,  Лазовића i ove klince (Mijailović, Stojković i Janković). Али, кога боли курац шта ја мислим.
Пошто је првенство већ изгубљено, комплетну управу распустити, као и комплетан играчки кадар. Довести нове људе и убацити комплетан омладински погон да игра до краја првенства. Таман да  се кале ову полусезону. За почетак, то је једно од рационалнијих решења.
Које људе довести? Дај конкретна имена?

И шта ако и са омладинским погоном будемо имали проблема у реализацији, или ако и омладински голман онако беспотребно истрчи? Хоћемо ли тада јуниоре да калимо?
Мислим да не треба да се тера само Управа, него цео систем. Ако не извршимо сада корените промене, и даље ће бити овако.. дакле, отерати Достанића, Тому Милићевића, увести тип Ајаксове школе, где се задњи везни неће учити да буду крљатори ко Бата Ђора.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Огорченост,празнина,али и неизмерна љубав према Звезди су осећања која ме обузимају у овом тренутку.Трудим се да напишем овде понеки упис онда када осећам да могу неким коментаром да допринесем квалитету саме дискусије.

Још једном се показало да је Север Звезда!

Читао сам уписе овде на форуму,размишљам већ 2-3 месеца на тему како да се извучемо из овог сивила што се тиче резултата.Подржавао сам руководство,иако је било много ствари које им се могу замерити.Ипак Звезда је институција и увек јој је потребан мир у кући,тако је у свакој породици па и у црвено-белој мора тако да буде,сада и убудуће.

Многи су говорили и ја сам се слагао да је ситуација тешка и да морамо да се претрпимо,јел тешко да ико може боље у овој ситуацији.Сада ми се чини да једноставно,Звезда оптерећена дуговима нема шансе да још дуго опстане на овакав начин.Звезда мора да има пун стадион на сваком мечу,мора да игра Европу,са оваквим салдом у Европи,ми још дуго нећемо бити повлашћени за последње коло Лиге Европе,нешто је лакше за Лигу Шампиона,јел је променом правила у овом такмичењу тако,али за то се мора прво освојити титула.

Проблем дуга нам је омча око врата,то је чињеница.

Мени неке 4 идеје падају на памет.

Прва је да се оснује инвестициони фонд,навијача као условно речено приватно предузеће које ће емитовати своје акције,наравно са јединим циљем,а то је помоћ клубу у виду куповине играча или неких других хуманитарних акција или слично.Сваки навијач би могао на тај начин да помогне и да се из тог новца финансира копувина квалитетних играча.Многи ће се питати зашто фонд?Зато што имамо директну контролу над токовима новца.Клуб и спортски директор имају само један задатак да пронађу играча ког желе да доведу,а фонд би финанцирао његово довођење у меру у којој може на основу свог капитала.Основна функција фонда је добробит Звезде и контрола финансија и места где те паре иду.

Друга могућност је да клуб емитује обвезнице у износу дуга рецимо 25 милиона евра.Велика је то цифра,али тај модел је применио Манчестер Јунајтед који има дуг 900 милиона еура.Обвезнице могу бити са каматом или без камате.Тако би се избегле банке са својим лихварским каматама.Наравно ту је јако битно руководство клуба односно поверење обичних људи у њих.Уопште проблем данашњег времена је неповерење.Углавном све зависи од нас самих.Овде постајемо власници дуга што је јако битно,а није нам циљ било какав профит него добробит Звезде.Банке имају само један циљ,а то је профит.

Трећа могућност је да прогласимо банкрот,одемо у трећу лигу.Ту нам се отписују дугови,крећемо од нуле на здравим темељима.По мени то је најболнија могућност од свих,али некако ми се чини као најреалнија.Многи ће рећи па где је Европа?У оваквој ситуацији тешко да ћемо видети Европе,у наредном периоду.Нема пара- нема добрих играча-нема Европе.Основ тима би били играчи из омладинске школе који би играли практично за џабе.Аутоматски стасавали би,играли би неколико година,успоставио би се какав такав систем игре.На пример Ривер игра другу лигу.Велики је то клуб,и није престао да буде велики зато што игра нижи ранг такмичења.Једноставно за наше услове дуг је велики,такође тренутна криза у свету не даје неку могућност за неку финансијску ињекцију.

Четврта могућност је да распордамо цео тим,али цео тим и да на тај начин вратимо дугове.Да жртвујемо још једну сезону и да купимо играче које нећемо платити више од милион еура укупно,а све их можемо довести без обештећења.Колико видим у нашој лиги се утакмице добијају на дрес који носиш,а не на неки квалитет.Можда би такав тим лошије одиграо него овај,али то је неких 20% лошије.

Звезда,једина љубав живота мог!
Ево и шта кажу новинари (нагађају, претпостављају):

http://www.zurnal.rs/category/fudbal/zvezda
Боликитин Ружнал шббкбб опијум за широке народне масе а мора и плата да се заради,јер папир трпи све.
Ја не могу а да не прокоментаришем понашање Вилотића. Након све подршке коју је добио од јавности, навијача, саиграча, ривала, капитенске траке од Робија, шта он ради? Покачи се са тренером, побије се са Борхом или Мезенгом, небитно, и на питање ко је крив за пораз, он каже: питајте тренера! Стока једна незахвална, тако бих га слатко најурио из Звезде да га моје очи више никад не гледају.
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)