Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(10-31-2011, 05:41 PM)luconi link Wrote:[quote author=Eribo link=topic=4007.msg94862#msg94862 date=1320076886]
Не размем једну ствар. Зашто се увек "каки" по екипама као што су Севојно и сличне тј. "треба да их накантамо"

Зато што се клуб за који навијамо зове ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!!
[/quote]

To је у реду. Али славно име ти не даје за право да омаловажаваш своје противнике, поготово када те фер и коректно победе! (Овде мислим у генералном смислу). Напротив, твоје славно име (јер значи да је грађено дуго) ти налаже да увек мора да имаш респект према другима, али не страх !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
http://www.zurnal.rs/2011/10/31/zvezda-n...index.html

Најбоља могућа одлука!  Wink Нема жалбе, али се тражи да се прецизирају детаљи у оваквим ситуацијама.

Слажем се са Ерибом. Мени није драма када изгубиш бодове у утакмици са екипом која игра фудбал, а Слобода јесте једна од тих. Трећи су на табели, тукли су гробље и може се рећи да су хит првенства. И камо среће да је више таквих екипа, лига би била много квалитетнија и интересантнија. Подсетићу да су они прошле године најбољи фудбал играли на Маракани од свих екипа и то у утакмици у којој су примили 5 голова.

Нама је проблем што НЕМАМО нападача, шпица, голгетера! И кад се измуља нешто на средини, када се створи нека шанса, ове две несреће не могу да реализују. Е то је кикс спортског менаџмента клуба. Треба подсетити на то да су низ воду летос пуштени Јевтић и Перовић, за које сад са сигурношћу тврдим да су квалитетнији од постојеће двојице.
Ја сам рекао у првом посту овде да је реми сасвим ок како смо могли да прођемо, а далеко од тога да омаловажавам слободу или било који други тим из  лиге, надиграли су нас људи, немамо појма и готово, али некада смо таквима држали лекције, а данас где год да кренемо ми играмо дерби. Толе воле, толе ово, толе оно, а они благе везе немају са фудбалом. Треба то Роби да најури из Звезде, или свима сад по 5 сома казне као оној двојици скоро... УДРИ ТО ПО ЏЕПУ, можда то буде делотворније!!!
Та прича да је више клубова као што су Слобода или Раднички 1923, па ће конкуренција бити јача, то не пије воду. Ти клубови су испод сваког могућег просека и срамно је причати да они подижу квалитет тиме што Звезда игра са њима неизвесне утакмице. Једноставно, Звезда се свела на њихов ниво и то је суштински проблем. Немам намеру да омаловажавам ривале у нашој лиги, али је скандал да се једна Црвена Звезда са њима пореди. Потпуном стојим при ставу да овај састав Црвене Звезде када би носио дрес те Слободе, гарантујем да би испао из ове распале лиге.
Ipak, ekipa je dala sve od sebe, jedino što iz šest šansi nismo dali gol, dok je protivnik iskoristio svoju jedinu priliku, rekao je Prosinečki, a prenosi "Žurnal".

Каква контрадикторност, није једна и једина шанса. Слобода је имала у првом полувремену одличну шансу кад је црнац шутирао поред стативе. И још једна добра. Ово није никакво оправдање.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Колико наш фк.дугује пара,дал је информација коју сам чуо да је дуг 40 мил.е. и коме се дугује и докле ће ДЕЛИЈЕ да ћуте и трпе аџића нејвећег кривца за одлична појачања. ???Ако чекамо зиму одеше глодари на 7 до 9 бодова.Треба нам под хитно нека промена.
Није толики дуг.Ту цифру која се сад врти по куоларима је неко пермутовао у € намерно или случајно.Та цифра је настала због повољно узетог кредита (краткорочан)од једне банке пред почетак сезоне у износу од 40 милиона динара (око 400.000€) и то је враћено.
Добро размисли колико је паметно сад да се баш сад нешто мења ? Наравно сви ће одговарати за своје поступке-сигурно је да више нико неће да трпи слаткоречивост и разне маркетиншке изговоре без резултата на терену.
цифра од 40м могла би да буде истина а могла би да буде лаж. Може неко да лупи и да каже да је дуг 50м и ником ништа кад се прави дуг крије. да ли тако треба да буде или не широка је тема, али мислим да би макар чланови морали да знају стање у клубу, кад се већ кренуло са том причом, око чланова, да су они власници клуба и кад је то већ убачено и у закон итд...

кад је лукић долазио прича је била да је дуг 22-24м, да узмемо да је то тачно.

Наши приходи газпром 3м, телеком 1м, нека је маркетинг 1м (чланарине, пропуснице, дресови...) можда је много али ајде и још 1м остали спонзори. Ми фактички никог нисмо продали али нека буде од играча 3м. Будзет је пре био 12м, сад је 10. Разлика нема одакле да се попуњава осим из кредита. Помножиш са 3год и добијеш дуг. чак неке приходе и немамо у све 3год али оквирно

Затим има она прича око европе, не можеш да играш ако имаш дугове према бившим играчима, па се причало да је враћено 8м дуга, сигурно из кредита јер ми приходе немамо

Секретар клуба је давао интервју са РСБ сајт и рекао да је дуг 30м био кад су ушли у клуб 2009 (друга прича у односу на оних 22-24). Моје тумачење да је сад значи 30м

Са оноликим саопштењима сигурно би се хвалили и да су дуг смањили, али тешко. Најбоље би било да је дуг на истом нивом нивом као 2009, али не верујем, сигурно је порастао. Да би се смањио нама треба неколико играча од 4-5м а ми то немамо

Била је прича такође да је газпром банка требала да уђе и узме све наше дугове, али од тога изгледа нема ништа. Неко то тумачи са доласком тадића на маракану 29.5

е сад очекујем негативне реакције на ово моје писање али ваљда нећу добити бан ;D
Нема негативних реакција, ово што си написао је оно што је отприлике доступно ширем јавном мњењу. А како из клуба нема тачне информације о финансијском стању, онда је нормално да се барата таквим информацијама.

http://www.zurnal.rs/2011/11/02/adzic-tr...index.html

Лопта се пребацује прво на кондиционог тренера, споменут је и главни, чисто да се напомене који је редослед чистке када време дође!

Ти си јаче тренирао, татин сине?  ???
Није поткачио тренера баш тако како су пренели смрадови из журнала.
Комплетан интервју има овде
http://www.mozzartsport.com/vesti/8137/a...-vremena-/

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)