Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(10-30-2011, 08:56 PM)Пијанац link Wrote:Одрадио је казну у среду у Купу! Има гласина и да је намерно поцрвенео против Борца, да не би у среду фасовао парни жути.

Дисциплински правилник ФСС
Члан 15.

Аутоматска казна забране играња утакмице добијена на првенственим утакмицама, издржава се само на првенственој утакмици.
Oчигледно је да имамо своје прблеме... Али, очигледно је да се на нашим утакмицама намерно или случајно дешавају неке ствари... Пре свега, гол који смо примили, претходио му је офсајд који се видео из авиона... А онда и ова прича око картона... Различита тумачења, а све јасно ко дан! Човек је зарадио дуплу суспензију, 5 жутих, плус 2 жута/црвени на једној утакмици и у тој ситуацији нема бре бирања! Не може да игра, тако кажу сви прописи!

Друга је ствар, што Звезда и кад прими такав гол, и кад мимо прописа на терен излазе играчи који немају право на то, мора, али мора да добије свакога у овој лиги са бар 3 гола разлике! 
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(10-31-2011, 08:44 AM)Red Star Forever link Wrote:Oчигледно је да имамо своје прблеме... Али, очигледно је да се на нашим утакмицама намерно или случајно дешавају неке ствари... Пре свега, гол који смо примили, претходио му је офсајд који се видео из авиона...

Ако и то узмемо у обзир, а искрено ми је мука да се вадимо више на то уместо да их накантамо, мислим да требамо бити презадовољни резултатом, ЗВЕЗДА НЕ ЗНА ДА ИГРА!!!

СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА!
Управо тако ,не знају људи .Највише ме нервира када се корнер изводи уместо да је убаци у петерац у гужву па шта се деси деси,он је дода првом до себе и онда комбинују нешто и шта испадне од тога?Или се лопта од одличног откривања играча врати скроз до голмана или се другим пасом изгуби и направи се контра.И онда се каже да смо лоше певали па наравно, да сваких 15 минута буде нека иоле нормална шанса или корнер било шта ми бисмо 5 пута боље навијали одма се људи дигну некако имају више разлога да навијају а не ови наши слепци шутну 7 пута на гол од тога 4 шута буду 10 метара преко гола.Слажем се ја да треба увек запињати још јаче и још иако су они лоши ал они нам то раде већ 3 године ,нека нам дају само мало наде да има ишта у њима ми ћемо бити још бољи.
Jeдна је Србија!
Има ту нагомиланих проблема. Не само да већина слабо игра фудбал (то могу и да разумем с обзиром на финансијску ситуацију) него се већина уопште ни не труди да игра (то не разумем јер носе Звездин дрес). Као да ће противник сам себе да победи . Ту су и нерегуларности али то не сме да нас занима, ми смо Звезда и не сме једна погрешна одлука да нас зајебе. Да је полувреме јуче било 3:0 за нас, небитно би било да ли је овај играо са картонима или је био офсајд код гола. Али, оно што је по мени највећи проблем је што нико, од управе преко тренера до играча не изађе пред јавност и каже: ја сам крив што Звезда није оно што треба да буде и због тога идем. Од обећања да ће бити боље имамо само све већи заостатак на табели.
(10-31-2011, 12:43 PM)NightMare link Wrote:Али, оно што је по мени највећи проблем је што нико, од управе преко тренера до играча не изађе пред јавност и каже: ја сам крив што Звезда није оно што треба да буде и због тога идем. Од обећања да ће бити боље имамо само све већи заостатак на табели.

Појавио се један мали текст на Спортској Централи јутрос који делимично говори шта се дешава....
Quote:Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki napravio je presedan, pošto je trening svojih pulena u ponedeljak pre podne proglasio zatvorenim.
Po svemu sudeći, remi u duelu sa Slobodom nije zadovoljio ni trenera crveno-belih, ali ni upravu kluba, pa je više nego izvesno da u timu mora nešto da se menja.

Prosinečki još uvek ima punu podršku među upravom pošto je svima jasno da problem ne leži u treneru, već u neispunjenim očekivanjima od pojedinih pojačanja, padu forme kod standardnih prvotimaca, kao i činjenici da se mnoge "Zvezdine zvezde" više bave sopstvenom promocijom van terena, nego na njemu.
Чак је и Калуђеровић потврдио моју тврдњу:

"- Izgubili smo dva boda, ali s obzirom na to da smo gubili do 86. minuta, dobro je što smo osvojili bod, jer smo mogli da izgubimo i taj jedan.  "

http://sportal.rs/news.php?id=61547

Њима дефинитивно ЗВЕЗДА не представља што и нама, прво паре, кола, пичке, сплавови и све што иде уз то па тек онда звезда на ко зна ком месту, чим овако олако изговарају речи "добар је и бод"...  можда је добар мами твојој!
Тo паре, кола, пичка, може да се односни на неке, али Калуђеровић је срећно ожењен, отац, не виђа га нико по бгд клубовима и сплавовима... Али то ништа не мора да значи, Нинков је био ноћна птица па истовремено и најбољи играч! Значи, није ту највећи проблем, проблем је у незнању брате мој! Једно је кад не можеш, јер ниси спреман због ноћног живота и излазака, а друго је кад не знаш и нема шасне да научиш... Е бојим се да многи из данашњег тима спадају у ову другу категорију!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Не размем једну ствар. Зашто се увек "каки" по екипама као што су Севојно и сличне тј. "треба да их накантамо", "Они су сељаци" итд. Што више екипа као Севојно, Раднички 1923, Спартак то боље за све. Јача конкуренција, и ако хоћес победу мора да подигнеш свој ниво на много већи степен него што је сада. За то ми имамо капацитета, али што то не умемо и не знамо то је друга прича. Уз то се свака утакмица МОРА победити (овај притисак морања смо већ дискутовали - да бих био играч, функционер за Звезду ово мора прво да савладаш), што је мач са две оштрице!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
(10-31-2011, 04:01 PM)Eribo link Wrote:Не размем једну ствар. Зашто се увек "каки" по екипама као што су Севојно и сличне тј. "треба да их накантамо"

Зато што се клуб за који навијамо зове ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)