Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Ја бих вас све замолио да мало спустимо лопту и да и у овим тешким тренуцима покушамо да дискутујемо ''хладне главе''. Ја лично сам већ одређено време разочаран радом управе, међутим прилично ме плаше турбуленције које би настале њиховим моменталним одласком. Све сам себи одлажем, мада сам мишљења да ово стварно није тренутак. Са друге стране, као модератор овог форума ћу поновити да под-форум ''Терен'' није место са кога ће се дизати било каква револуција. Најбоље је сачекати став групе после оваквог пораза и онда дискутовати у том правцу.

Што се двомеча са Реном тиче, ја ћу се на њега осврнути из једног тотално другачијег угла, који се намерно или случајно увек занемарује када се прича о нашем клубу. Не можеш ти да будеш конкурентан у озбиљним европским утакмицама ако играш лигу у којој си приморан да наместиш/купиш преко 50% утакмица ако мислиш да будеш у трци за оно што највише желиш. Видели смо синоћ нас, али смо видели и како прођоше они који наместе 70%-80% својих утакмица. Докле год главни и једини циљ и нама и њима буде био да изваћаримо на муфте ове друге за титулу, докле год се буде газило свим средствима у том смеру, докле год мањи клубови буду размишљали коме ће да се приклоне, а коме да продају утакмицу, дотле ће фудбал у земљи да тавори. Синоћ се показало како то утиче на клупски фудбал, а врло ускоро ће се одразити и на репрезентативни. Уместо неке здраве спортске конкуренције, ривалитет у Србији је постао ''питање живота и смрти''. А то није добро! А зашто је то тако је право питање за Толета и остале јагњеће бригаде са Теразије, по мени много важније, актуелније од тога зашто је свиран пенал у Суботици, а није у Ужицу и обрнуто.

Нама остаје да и даље гурамо у правцу којим смо кренули и да још јаче радимо на томе да нас буде све више, да будемо све луђи и да пркосимо логици. Треба што више Звездаша научити да после сваког новог нокаута устанемо јачи, поноснији и одлучни у намери да Звезду вратимо где јој је место.
Да будем искрен, мислим да од наше управе не постоји ништа горе што је могло да снађе Црвену Звезду. При том, ту уопште не мислим на Лукића, јер он је небитан у целој причи. Ради за плату коју му Весић даје и тако је са већином чланова наше управе. Кључни проблем је Горан Весић, који је неформални господар клуба и све одлучујуе у Црвеној Звезди.
Е, сад, слажем се да се не може одмах сећи, јер ће тек онда наступти катастрофа. Требало их је отерати на крају прошле сезоне. Овако, остали су да воде клуб у новој сезони и направили су нам велики проблем. Некако ово морамо до зиме да одржавамо и на паузи да им се лепо захвалимо што су били у Црвеној Звезди, а до тада тражити права решења. Значи, најхитније је потребно сазвати Скупштину клуба где ће кренути лагана припрема за нешто ново у клубу. Проблем јесте тај што у Црвену Звезду нико жив тренутно не жели да уђе из разлога што нико не зна са чим у клубу може да располаже. Не зна се колика су нам дуговања, који играчи су и на који начин уопште везани за Црвену Звезду, а на који начин за поједине "менаџере" који нам пију крв... Озбиљан човек који има сазнања о томе, није луд да улази у такав клуб. Спас јесте приватизација и дај Боже да се што пре догоди.
Пошто ми је неко рекао да паре од "Газрпома" и "Телекома" иду за плате играчима, морам да кажем да ако је то тачно, то само показује да смо скроз пропали. То је жалосно!
Између осталог за плате играчима, клуб има расходе са свих страна. А то је реалност земље Србије, пара нееема.

Какав модел приватизације по теби "дај Боже да се што пре догоди"?
(08-25-2011, 10:12 PM)CEBEP link Wrote:Пожелех у једном тренутку да Роби обуче копачке...

И Лукић уместо Калуђера  Smile
Срце на терен ...

Овим снимком желим само да укажем на ''објективност'' људи који пишу на нашем форуму. Да се ова ситуација којим случајем десила пред противничким голом, до сада би имали страну и по исписану са разним коментарима како нас краду, системски уништавају итд. А овако се сви фино направимо луди и Боже мој, идемо даље, док се не деси пред противничким голом. Е убудуће кад се дохватите суђења, сетите се да су у Смедереву ''навукли'' и на нашу страну!
Па пази, ово је очигледна грешка, као што смо ми примили два нерегуларна гола у Суботици, или као што није свиран сад пенал против нас за Јавор. Као што су тумбаси дали прва два гола против Пазара нерегуларно итд...
Није проблем кад се греши не обе стране, јер судије греше у финалу ЛШ, а камоли на нашим ливадама. Проблем је кад то постане тендециозно као прошле сезоне, па на две грешке у нашу корист иде 10 грешака на нашу штету.
Баш тако Пијанац,сада би се већ смишљале теорије завере,ал пошто је грешка на штету противника,чујем коментаре како је ,,лопта напуцала Димитријевића" и сличне глупости.

Пенал и нема даље приче.Грешка судије,треба га казнити и готово.
Ево пар ствари за које мислим да су битне. Победа којој не треба гледати у зубе... бар се то тако каже, међутим данас је стварно изашла на површину немоћ у завршници када лопту треба спровести у мрежу. Сада је јасно да није само Калуђеровић у кризи него богами и Борха а за њим одмах и Мезенга.
То је сада оно што смо писали после Рена. У толе лиги можеш да прокоцкаш 2 стопроцентне шансе и да добијеш утакмицу на таленат малог Лазовића али у Европи немаш шта да тражиш. Милион изгубљених лопти од стране Борхе који није могао да прође богами целу утакмицу њиховог одбрамбеног играча. Ади прилично смирен у одбрани, Лазовић и Тошић најбољи.
Битна победа пред мини паузу али игра, а на то мислим пре свега реализација, је тотално заказала што више не може да се објасни лошим даном. Овакве ствари су почеле хронично да се дешавају из меча у меч.
Трећа утакмица и трећа грешка судија,опет ће га скинути.Поставља се питање дал случајно или намерно скидају сваког судију који суди нама.Толе и со.имају аргументе да на крају кажу да је суђење било поштено јер су све њихове грешке санкцинисали суспензијом.Идемо даље и да видимо докле ће судије да греше кад ми играмо.
Скидају све судије без обзира коме судили и то није добро.Наравно правдајући своје мафијање Теле и екипа ће само направити још већу штету јер ови несретници суде под опасним притиском и каквог су квалитета упадаће из грешке у грешку одн суспензију.На крају неће имати ко да "дели правду на стадионима испуњеним љубитељима фудбала и утакмицама на којима се тражи карта више".

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)