Немојте да пљујете управу тек тако, кад се нема пара за озбиљнија појачања, и то је тако. Ово је наша реалност, и биће докле год се не буде имало пара, а до којих ће се једног дана доћи, да ли приватизацијом или нечим другим немам појма, али до тада ништа. Нису криви ни Роби, ни играчи, ни управа, него немамо паре !!! Титула се мора узети, још само фали да се она говна изједначе по броју титула са нама. Зато, не очекивати значајнији резултат у европи још дуго, али зато овде мора да се освајају титуле. И шта ће Горан Весић у Звезди ? Мало ли је "доброг" учинио за КК ?? Докле ће тај бити у Звезди ?
ФК Црвена звезда 2011/12
|
08-26-2011, 12:34 PM
Слажен се Дебели,али ја мислим да је критика добродошла.Лукић је обећао,у првој сезони стабилизацију клуба,ок то је искуњено,у другој сезони титулу и Лигу Европе,у трећој Лигу Шампиона колико се сећам то је био неки програм.Нико га није терао да такве ствари изјављује.
Ситуација је јасна у Европи немамо никакав коефицијент.Значи сваке сезоне нас чека екипа најмање као што је Рен,уколико будемо играли ове квалификације.Једноставно прошла сезона је кључна зато што смо изгубили много бодова из оне сезоне у ЛЕ које смо зарадили када смо играли са Ромом,Стразбуром....Уколико некако не створимо паре и купимо играче,па чак и да их купимо то не гарантује успех,шта ћемо даље?
08-26-2011, 12:35 PM
Та прича о немању пара ће се стално провлачити и то ће им увек бити алиби. Како је могуће да немаш пара, а спонзори су ти "Газпром", као највећи енергетски гигант на свету, и "Телеком Србије", као највећа фирма у Србији у области телекомуникација!? Хоћеш да ми кажеш да "Газпром" није могао да издвоји милион евра за иоле квалитетније појачање??? Кога бре они фолирају и лажу!? Који је онда смисао спонзорства тог "Газпрома"?
Неко ме је питао да ли су садашњи играчи бољи од оних од пре годину дана. Пријатељу, одмах да ти кажем, исти су ми, ако не и гори. А тврдим да је тим из 2009.године (Лекић, Лазетић, Короман, Нинков...) бољи за класу од овог данас. Никакав напредак не постоји, већ назадовање. И та прича да је Рен клуб из врха француског фудбала, па извините, је л постоји неки клуб који ми можемо да елиминишемо??? Еј, ми нисмо јуче само изгубили, ми смо јуче понижени. Показало се да појма немамо! (08-26-2011, 12:34 PM)Војник_севера link Wrote:али ја мислим да је критика добродошла.Лукић је обећао,у првој сезони стабилизацију клуба,ок то је искуњено,у другој сезони титулу и Лигу Европе,у трећој Лигу Шампиона колико се сећам то је био неки програм.Нико га није терао да такве ствари изјављује. Стбилизација клуба је испуњена сигурно, дуг постоји, али не може то преко ноћи. Еј, па ми имамо око 15 хиљада пропусница ! О томе смо могли да маштамо до пре две године. Сад што је изјављивао титуле, ЛШ, Лига европе, па јеби га, јел су били избори или нису ;D ? Лично он ми се као председник не свиђа, види се да воли искрено Звезду, али није "намазан" за тај посао . Сачекајмо крај сезоне. (08-26-2011, 12:35 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Та прича о немању пара ће се стално провлачити и то ће им увек бити алиби. Како је могуће да немаш пара, а спонзори су ти "Газпром", као највећи енергетски гигант на свету, и "Телеком Србије", као највећа фирма у Србији у области телекомуникација!? Хоћеш да ми кажеш да "Газпром" није могао да издвоји милион евра за иоле квалитетније појачање??? Кога бре они фолирају и лажу!? Који је онда смисао спонзорства тог "Газпрома"? Ђука заиста мислим да све паре које добијемо иду на плате играча и на дугове. Па Миловановићу су узели плату кад је послата из Француске да плате рачуне, па је онда била она фрка на припремама кад није био у тиму. Смисао спонзорства Гаспрома, Телекома и свих осталих је да клуб има финансијску основу за нормално функционисање и враћање у неку нормалу, а не да се издркавамо са појачањима. Еј бре па једва смо се извукли из кризе, а ти би одмах милионе за појачања. А лично ме баш брига ове сезоне за Европу, боље да смо испали него да су нас товарили сви живи, а још би били и у првенству слаби. Овако, зна се шта је приоритет ове године, и сви треба максимум да дамо за то. Акo не узмемо титулу, сигурно је да ће бити промена, али нам то сад не треба !!!
08-26-2011, 01:54 PM
(08-26-2011, 12:01 PM)Дебели link Wrote:Немојте да пљујете управу тек тако, кад се нема пара за озбиљнија појачања, и то је тако. Ово је наша реалност, и биће докле год се не буде имало пара, а до којих ће се једног дана доћи, да ли приватизацијом или нечим другим немам појма, али до тада ништа. Нису криви ни Роби, ни играчи, ни управа, него немамо паре !!! Титула се мора узети, још само фали да се она говна изједначе по броју титула са нама. Зато, не очекивати значајнији резултат у европи још дуго, али зато овде мора да се освајају титуле. И шта ће Горан Весић у Звезди ? Мало ли је "доброг" учинио за КК ?? Докле ће тај бити у Звезди ?Зашто да се не пљује управа? Где су паре од спонзора?купиш играча за 200000 еура а продаш га за два милиона! онда Гаспром и Телеком,највећи спонзори,на чему се заснива уговор?јел дају они пара за нешто?ако их дају ,где су онда?стадион у просеку је био испуњен до 12 000 навијача,где су паре?где су паре од сезонских карата? ТРЕБА РЕАГОВАТИ ПОД ХИТНО! ОВАКО ВИШЕ НЕ ИДЕ,АКО ОВЕ ГОДИНЕ НЕ ОСВОЈИМО ТИТУЛУ,ЗНАЋЕМО ДА СМО МИ КРИВИ ЗА ТО ЈЕР СМО СЛЕПИ КОД ОЧИЈУ!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
![]()
08-26-2011, 02:02 PM
(08-26-2011, 01:54 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote:[quote author=Дебели link=topic=4007.msg93791#msg93791 date=1314360098]Зашто да се не пљује управа? Где су паре од спонзора?купиш играча за 200000 еура а продаш га за два милиона! онда Гаспром и Телеком,највећи спонзори,на чему се заснива уговор?јел дају они пара за нешто?ако их дају ,где су онда?стадион у просеку је био испуњен до 12 000 навијача,где су паре?где су паре од сезонских карата? ТРЕБА РЕАГОВАТИ ПОД ХИТНО! ОВАКО ВИШЕ НЕ ИДЕ,АКО ОВЕ ГОДИНЕ НЕ ОСВОЈИМО ТИТУЛУ,ЗНАЋЕМО ДА СМО МИ КРИВИ ЗА ТО ЈЕР СМО СЛЕПИ КОД ОЧИЈУ! [/quote] И шта ће бити ако се реагује под хитно ? Бићемо стабилнији, мирнији потпуно посвећени првенству, или шта ? Јер мислиш да ако се сад отера управа да ће бити боље, или је боље сачекати крај сезоне ?
08-26-2011, 02:12 PM
Не знам само како очекујете да нико не каже ништа лоше за ову управу. Није испуњено оно што је обећано, нити првенство, ЛЕ, ЛШ. А да немамо пара - немамо. Спомињали сте Миловановића, Звезда му још увек дугује паре, а сигуран сам да он није једини. Тако да паре од спонзора, кад се поделе плате и врати нешто дугова, не остаје баш нека велика цифра за појачања. Опет са друге стране нон стоп се понављало дајте да сачекамо да почне сезона, немојте да лупамо у празно. Е па, сезона је почела, не играмо никако, не пише нам се добро. А сада неки већ почињу да причају дајте да сачекамо крај сезоне. Које сезоне, ове или оне следеће? То чекање нас све убија.
![]()
08-26-2011, 02:25 PM
Ја сам за то да се они терају из Звезде, једну ствар су испунили, стабилизацију клуба, и ништа више, али једноставно мислим да није прави тренутак сада за то. Знате сви шта то све повлачи за собом.
08-26-2011, 02:46 PM
Јел има можда способних кандидата да замени управу по вашем мишљењу и ко је то?Узимајући у обзир нови закон о приватизацији и статут нашег Клуба?Реално нема никог ко ће у овом моменту да искешира 20+ милиона еур из малог џепа и тако отера менаџерске пијавице од и из клуба а притом да се пита 2%.
08-26-2011, 03:21 PM
(08-26-2011, 02:12 PM)Виноградар link Wrote:Не знам само како очекујете да нико не каже ништа лоше за ову управу.А ко то очекује? Није проблем конструктивна критика, него су проблем овакви уписи: (08-26-2011, 01:54 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote:Зашто да се не пљује управа? Где су паре од спонзора?купиш играча за 200000 еура а продаш га за два милиона! онда Гаспром и Телеком,највећи спонзори,на чему се заснива уговор?јел дају они пара за нешто?ако их дају ,где су онда?стадион у просеку је био испуњен до 12 000 навијача,где су паре?где су паре од сезонских карата?1. Наравно да дају спонзори новац. Новац не иде само за довођење појачања, новац иде за : обештећења играча, плате, одржавање стадиона, остале запослене, дуговања према старим играчима, враћање старих кредита, враћање нових кредита, враћање позајмица....Није ти ово игрица менаџер па да имаш фиксан буџет за довођење играча и њихове плате. 2. Какве црне паре од сезонских и појединачних карата? Немој неко да те чује, смејаће ти се. Прошле године је продато око 7500 сезонских, у просеку нека су коштале 25 евра (мада су коштале и мање). То је мање од 200 000 евра, са тим новцем једва можеш да покријеш плату неког доброг играча. Није ово Енглеска па да имаш значајан приход од карата. (08-26-2011, 12:35 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Та прича о немању пара ће се стално провлачити и то ће им увек бити алиби. Како је могуће да немаш пара, а спонзори су ти "Газпром", као највећи енергетски гигант на свету, и "Телеком Србије", као највећа фирма у Србији у области телекомуникација!? Хоћеш да ми кажеш да "Газпром" није могао да издвоји милион евра за иоле квалитетније појачање??? Кога бре они фолирају и лажу!? Који је онда смисао спонзорства тог "Газпрома"?1. Зашто би Гаспром дао милион? Зашто да улажу у нешто што није њихово ? И ово је много што смо добили. Добили смо најјачег спонзора и мало нам. Ваљда се сви примили на писања квази новинара како ће да нам дају 10-20 милиона на лепе очи. Јебе им се да улажу у нешто што није у њиховом власништву, ако немају корист. Као што је нпр имају кад спонзоришу Шалке. 2. Лекић и Короман бољи за класу од неког данас? ![]() Назадовање је вероватно што смо се грчили до последњег минута са Тбилисијем у односу на 7:0 против Вентспилса. Па јел си свестан ти шта пишеш. Вероватно су Гума, Блажић, Славољуб, бољи од ових данас. Ми сваке године имамо јачи тим, играмо боље и наравно да то није у складу са нашим очекивањима. Наравно да ми као навијачи Звезде желимо да играмо европско такмичење. Али причати како имамо све гори тим је бесмислено и вређање интелигенције. |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)