Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
У првом моменту већ сам видео пут у Атину или Беч и хиљаде и хиљаде људи, што из Бг, што гастоса у Бечу, што браће у Атини... Али... Сад нам преостаје да изжребаног протвиника поједемо за вечеру као што рекоше Киза и Никола  ;D

Шалу на страну, имајући у виду искуство у мечевима са француским клубовима, мислим да се и нисмо нешто усрећили... Имају гомилу црнаца који трче ко навијени, колико се сећам добар део првенства су водили у Француској, па пред крај посустали, а и голеада из претходног кола квалификација за ЛЕ нам говори да су опасан противник! Али, шта је ту је... Могли смо и далеко теже противнике да извучемо, и у сваком случају морамо неког да победимо да би дошли до групне фазе... Па нек то буде и Рен! Са синоћњим приступом игри, са онаквом борбеношћу и хтењем, ништа није немогуће...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
У новијој историји елимисали смо Мец, а испали од Лиона и Монпељеа. Но, оба пута смо као домаћини играли ван Београда. Генерално, Французи нам као нацији леже, али је проблем што у екипи имају те силне црнце из Африке који су и технички, али и физички, одлични играчи. Тврдим да бисмо са Брагом и Стандардом лакше изашли на крај, него са Реном.
Зашто тврдиш за Стандард да је слабији, иако не играју више Јовановић, Де Камарго и Мбокани? Са Белгијанцима је увек било чупаво, ни они нам не одговарају. Бриж, Андерлехт, Екерен.. сети се. и нама би се чуло ГЕЕЕНК! Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Видећеш. Пратио сам француску лигу прошле године и веруј ми, ови играју феноменално.
http://www.crvenazvezdafk.com/src/promen...ontent.htm
http://www.sportske.net/vest/vest-dana/f...47150.html

Људи, прошло је време када су фудбал играли аматери. Данас играју фудбал терминатори... тркачи! Ту наш фудбал мало више и заостаје за Европом. Вентспилс свакако није нека меродавна екипа, ту се слажемо. Али, ми и у домаћем Првенству ретко коме смо увалили 7 комада. Нисмо превише полетели, на земљи смо.
Ја и сада мислим да је ово лош тим за наша очекивања. Да ти играчи морају мнооого боље да запну, да трче, и да се повежу у тактици... прецизно у милиметар, приликом пасова, удара ка голу. Није на мени да одређујем тим, то је посао тренера и управе. Они доводе оне фудбалере које мисле да могу да играју у нашем ФК.
Можда је и баш Рен прави клуб који ће да покаже наше могућности.
Нису неко превише звучно име, нису ванземаљци, али трче и играју фудбал. Нису ни Летонци, па да им опет уваљујемо више од 5 комада.

Наравно да сви прижељкујемо пролазак даље, и групу са још 3 нова противника, и 6 мечева.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Рен је тврда екипа, мало голова даје и мало прима. Биће тешко, али уз још уигравања и наше помоћи би могли да се радујемо на крају. Поред Шалкеа, сигурно најјача екипа из оне групе, али шта сад.  Кад смо ми па имали неке среће на жребу.
(08-05-2011, 01:59 PM)Skrimo link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/src/promen...ontent.htm
Због чега је ово померено нека ми неко објасни?
Четници Север
Због туђманових синова.Имају бољи коефицијент и могли су да бирају дал ће да замене домаћинство,а пошто нису,Звезда није имала избора и игра другу у гостима а не као што је извучено првобитно жреб одредио,велика неправда ал шта је ту је.
(08-05-2011, 05:08 PM)ултра сепаре link Wrote:[quote author=Skrimo link=topic=4007.msg93391#msg93391 date=1312552772]
http://www.crvenazvezdafk.com/src/promen...ontent.htm
Због чега је ово померено нека ми неко објасни?
[/quote]

Зато што смо и ми и глодари извучени да реванш играмо код куће. Е сад зашто смо померени ми, а не они или зашто један од два реванша није померен за уторак, то је ствар договора у Ниону. Признајем нисам упућен да ли се користе неки критеријуми, приликом тих одлучивања.

@ Ђука

Тренутно није ни место ни време за твој песимизам! Ако ти не можеш да се искулираш, остави нас да мало уживамо у овој величанственој победи. И пусти те форе ''слаб противник''. Нема данас слабих противника, а овај наш је два кола прошао да би дошао до нас, плус је играо већ ранијих сезона групе Лиге Еуропа, што нама још није пошло за руком. Ма и да је Графичар, напунити га са 7 комада је феноменално.

(08-05-2011, 01:15 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Оно што ми смета су новински натписи да се безмало родио нови Ајакс из ере Кројфа и сличне глупости. То може да нам буде мач са две оштрице, јер никако није добро да се играчи уљуљкају после ове победе.

А шта треба да наставе да кењају о црно-белој доминацији у свим спотовима?  :-[ Ја сам данас после 100 година к'о човек купио новине на трафици. Још кад ми и продавац рече како смо дали 7 комада, срце ми било још пуније.

Што се наредног ривала тиче, по мојој процени је он уз Шалке и Брагу био један од три за избегавање. Чак је и Стандард био срећније решење. Такође и навијачки, после Браге, најкомпликованија варијанта.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)