Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Рен, није лоше
Jeдна је Србија!
Свакако да је боље од Шалкеа и Браге, озбиљна су екипа.

Пошто и ми и Стока гостујемо први, могуће да ће доћи до замене домаћинства

Игра се 18. и 25. августа
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Могло је и горе али могло је и пуно боље,но шта да се ради. Свакако нема предаје,могу се проћи али ће бити јако тешко мада генерално и да смо аустријанце добили не би било ништа лако.
верујем да ће пре да помере реванш нама или мустафама за један дан. Ево линка ка званичном сајту противника

http://www.gastronomija.info/index.php?s...or&broj=52
(08-05-2011, 12:16 PM)николаБГ link Wrote:верујем да ће пре да помере реванш нама или мустафама за један дан. Ево линка ка званичном сајту противника

http://www.gastronomija.info/index.php?s...or&broj=52

Дакле, појешћемо их за вечеру на препуној Маракани! Сварићемо и тај рен у желуцу !
Људи, реално, у старту су нас скратили за тотенхем и рому, избегли смо шалке, брагу... са овима можемо да се надмећемо, наравно да је боље било да смо аустрију добили  јер би нас са све гастарбајтерима било 50000, али мислим да ове можемо и да победимо!

ИДЕМО ДЕЛИЈЕ У НОВЕ ПОБЕДЕ!
Сутра на Аренаспорт има пренос утакмице и таман ће се видети какав је Рен. Од звучних играча препознао сам само Далму и Питроипу из Хамбургера. Презиме Кана-Бијик ми је познато јер му је можда ћале што је играо за Камерун на мондијалу 1990.
Кад је у првом кругу приликом жреба наше групе отпао Шалке, лакнуло ми је. Остаје жал за Аустријом из Беча  Wink али и са овим Реном можемо да се надмећемо.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Ма браћо Срби,опуштено и мојне да страхујемо,славна времена се враћају и подсећа ме све на оне добре старе дане.
По мени Рен је много боља опција од АЕК-а,Шалкеа,Браге,по мени је најбоље било да добијемо Стандард или Аустрију,али коцка је бачена  Winkтако да по мени ТРЕБА ЕВРОПА ДА СЕ НАС ПЛАШИ А НЕ МИ ЊЕ. ;D
Четници Север
Драго ми је што су фудбалери успели да ме добрим делом демантују. Мада, искрен да будем, још увек сам велики песимиста, јер сматрам да Вентспилс није екипа која је меродавна да се види какав нам је тим, али дати било ком седам комада је за респект. Е, сад, да видимо када почне првенствно и када нам у Европи дође први озбиљнији противник. Убеђен сам да је Рен бољи и од Браге и од Стандарда и да је после Шалкеа нешто најгоре што је могло да нас снађе. Ради се о одличној екипи. Криво ми је што нам није пао АЕК или Аустрија, јер би њих могли да елиминишемо. Са овима ће бити баш тешко.
Оно што ми смета су новински натписи да се безмало родио нови Ајакс из ере Кројфа и сличне глупости. То може да нам буде мач са две оштрице, јер никако није добро да се играчи уљуљкају после ове победе.
Највећи проблем нам је задња линија, која је, руку на срце, поптуна катастрофа. Против неког озбиљнијег тима имаћемо велике проблеме уколико се најхитније не доведе неки штопер.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)